82. / 179.
SpectrumLED

System Shift sínes LED lámpa rendszer (48 Volt) - egyenes csatlakozóelem, fehér

Garancia: 5 év
Fehér
48 Volt-os sínrendszer
System Shift sínes LED lámpa rendszer (48 Volt) - egyenes csatlakozóelem, fehér
System Shift sínes LED lámpa rendszer (48 Volt) - egyenes csatlakozóelem, fehér System Shift sínes LED lámpa rendszer (48 Volt) - egyenes csatlakozóelem, fehér
Ár:
1 850 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
10 munkanap

Következő beszállítás:
2024.05.09. (1 darab)

ANRO azonosító (PID): 38111

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

System Shift sínes LED lámpa rendszerhez (48 Volt) egyenes csatlakozóelem, fehér

A 48 voltos sínrendszer kiváló választás olyan világítási megoldásokhoz, amelyeknél a design mellett fontos szempont az energiahatékonyság és az érintésvédelmi biztonság. Ez a rendszer alacsony feszültségen működik, szükség van hozzá egy tápegységre, ennek eredményeként a sínrendszer környezetbarát, biztonságos és energiatakarékos megoldást kínál.

A 48 Voltos sínrendszer előnyei:

  1. Biztonság: az alacsony feszültség miatt a rendszer érintésvédelmileg teljes mértékben biztonságos. Ez lehetővé teszi az oldalfalakra vagy akár alacsonyabb magasságokra történő felszerelést is.

  2. Energiahatékonyság: a kisfeszültségű rendszer és a LED technológia energiahatékony megoldást nyújt, amely csökkenti az energiaköltségeket és környezetbarát alternatívát kínál a hagyományos világítási rendszerekhez képest.

  3. Könnyű telepítés, variálhatóság: a Click & Shift kialakításnak köszönhetően a lámpatesteket könnyen fel lehet helyezni és eltávolítani a rendszerből, így gyorsan és egyszerűen változtatható a világítás elrendezése.

  4. Egyedi design: a sínrendszer rendkívül dekoratív és igényes megjelenést kölcsönöz a térnek. Keskeny sínjei álmennyezeti kivitelezésnél szinte észrevehetetlenül illeszkednek a mennyezet síkjába, de síkban a plafonra, oldalfalra vagy akár függesztve is felszerelhetjük őket. A lámpatestek széles választékban érhetőek el a rendszerhez. Megtalálhatóak közöttük világító csíkok, spotlámpák és függesztett lámpatestek is.

A sínrendszer részei:

A sínből elérhető 1, illetve 2 méteres változat fekete és fehér színben. A sínrendszert a süllyesztett rögzítő készlettel elhelyezhetjük süllyesztve, síkban a plafonon vagy oldalfalon egyenesen a lineáris toldóval, de a függesztő szett segítségével akár függesztve is. A sínek összecsatlakoztatásához használhatjuk az egyenes csatlakozóelemeket, elforduláshoz az L alakú sarokelemeket vagy a flexibilis toldó elemeket. A tápellátáshoz elérhetőek a belső tápegységek, illetve a vezérlő csatlakozók. A sínekhez kaphatóak a színben passzoló burkolatok és a végzárók. Sínes LED lámpa rendszerhez sokféle kialakítású és méretű LED lámpa érhető el, így biztosan megtaláljuk az igényeinknek és ízlésünknek megfelelőt.

A 48V-os sínrendszer egy olyan modern világítási megoldás, amely ötvözi az energiatakarékosságot, a biztonságot és a kifinomult dizájnt, így lehetővé téve a helyiség hangulatának és funkcionalitásának tökéletes egyensúlyban tartását.

Adattáblázat
Alapanyag Műanyag
ANRO azonosító38111
Felhasználás helyeBeltéri
Feszültség 48 Volt DC
Garancia idő5 év
GyártóSpectrumLED (WLD40045)
IP védelmi szint IP20
Kivitel3 fázisú sín
Méret: hosszúság (mm)132 mm
Méret: magasság (mm)19 mm
Méret: szélesség (mm)17 mm
Súly26 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fehér
Típus48 Volt-os sínrendszer

Sínes LED lámpák értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: System Shift sínes LED lámpa rendszer (48 Volt) - egyenes csatlakozóelem, fehér
Kategória: Sínes LED lámpák » Műanyag » Beltéri » 48 Volt DC » IP20 » 3 fázisú sín » Fehér » 48 Volt-os sínrendszer
Cikkszám: WLD40045
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 26 gramm
P: AL-F-09-02
19 év szakmai tapasztalat
809.100+ elégedett vásárló
455.000+ raktáron lévő termék
208.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése