76. / 84.

Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm

Garancia: 2 év
Szürke
80 cm
150 cm
Mini árnyékoló roló
Poliészter
Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm
Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm
Ár:
7 827 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
4 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 32972

Részletes leírás

Mini árnyékoló roló

A Gardinia Mini árnyékoló roló termékcsaládja alkalmas a napfény és a nem kívánt tekintetek kizárására. Csavarok nélkül szerelhető!

A vászonnál sokkal könnyebben tisztítható, UV álló poliészter alapanyag nem fakul, sokáig megőrzi szépségét.

A praktikus gyöngyzsinóros kivitel nagyon egyszerűvé teszi a rolók kezelését - sőt, a kezelő oldala felszerelés közben határozható meg, nincs különbség a jobb és a bal oldali működtetés között.

A rolótengely átmérője 11 mm, könnyedén az ablakszárnyra ragasztható vagy csíptethető (állítható szélességű csíptethetős tartóval), de csavarozható is!

Mini árnyékoló rolók - méretek, méretválasztás

A Mini árnyékoló rolók terméknevében feltüntetett mérete a vászon szélességét jelenti. A teljes szerkezet mérete ennél 3 cm-rel nagyobb. Tehát pl. egy 42.5 cm-es roló esetén a vászon 42.5 cm, a szerkezet pedig 45.5 cm szélességű!

A nagy méretválaszték lehetővé teszi, hogy a legtöbb ablakra ajtóra felszerelhetőek legyenek rolóink. A méret kiválasztásánál arra kell ügyelni, hogy az ablakkilincset ne mérjük bele a fedett területbe, hogy a roló leengedésekor ne ütközzünk bele a nyílászárók zárószerkezetébe.

Mini árnyékoló rolók méretre vágása

Amennyiben nem talál megfelelő méretű rolót és van egy kis kézügyessége, úgy a rolókat tetszőleges szélességűre lehet szabni!

  1. Tekerjük le teljesen a vásznat, majd jelöljük fel rá a kívánt méretet.
  2. Ollóval vágjuk le a vásznat, a vászontartó rudat pedig fémfűrésszel vágjuk le, 5 mm-el szélesebbre, mint a vásznat.
  3. Az alsó fa súlypálcát is vágjuk le a vászonnak megfelelő méretre.
  4. Szereljük fel a méretre vágott rolót a nyílászáróra.

A Mini árnyékoló rolók szerelése

A nyíló ablakok esetén a rolót két pattinthatós füllel kell felakasztani a nyíló felső részére.

Fix, nem nyíló ablakok esetén az ablakkeretre a rolók akár ragasztással is felszerelhetőek. Minden esetben amikor a rolót ragasztással rögzítjük az ablakkeretre, fontos, hogy előtte a keretet feltétlen megtisztítsuk, zsírtalanítsuk. Fontos: A ragasztó anyag kötési ideje 24 óra, tehát a ragasztó tappancsok felhelyezése után, magát a rolót csak 24 óra elteltével szereljük a helyére!

Szereléskor választható a jobb vagy bal oldali működtetés, azaz a kezelő gyöngylánc pozíciója.

A Mini vászonrolók használata

A Gardinia Mini rolókat több módon is használhatjuk:

  1. Ablak elé a falra: érdemes legalább 5-10 cm-rel szélesebb és hosszabb rolót választani, mint a nyílás mérete a megfelelő sötételés érdekében. Ebben az esetben a tartóelemeket a falra, a nyílás fölé kell felcsavarozni.
  2. Ablak elé a mennyezetre: a méretezés az előzőekkel megegyező, azonban itt értelemszerűen a tartóelemet a mennyezetre kell felcsavarozni.
  3. Ablakkeretre: a rolók magára az ablakkeret nyíló részére is felszerelhetőek. A méret kiválasztásánál arra kell figyelni, hogy az esetleges nyitók, kilincsek elférjenek a roló mellett.

Oldalvezető sínek a Mini árnyékoló rolókhoz

Amennyiben szeretné teljesen kizárni a napfényt és maximalizálni a hőszigetelést, úgy érdemes az oldalvezető síneket használni, melyek 150 cm-es és 210 cm-es méretben kaphatóak, és természetesen megfelelő méretűre vághatóak. Az öntapadós oldalvezető sínekbe bele kell húzni a súlyozópálcát és a vásznat, így teljesen elzárva a beszűrődő fényt. Az oldalvezetők felszerelésénél ügyelni kell arra, hogy a sínek párhuzamosak legyenek a mozgatott vászonnal, és érdemes ~5-10 cm-rel hosszabbra engedni a vászon hosszánál, hogy leengedéskor ne csússzon túl a súlyozó pálca a sínen, ellenkező esetben felhúzáskor megakadhat a roló!

Adattáblázat
Szállítási díj1 499 Ft
Termékcsalád Mini árnyékoló roló
Szín Szürke
Szélesség (cm)80 cm
Magasság (cm)150 cm
Alapanyag Poliészter
GyártóGardinia (2022809)
ANRO azonosító32972
Garancia idő2 év
Kapcsolódó cikkek
Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Utoljára frissítve: 2022. július 04.

A nyár beköszöntével egyre égetőbb problémát jelent, hogyan tartsunk elviselhető hőmérsékletet otthonunkban. Persze manapság, a légkondicionálók világában ez lehet akár egy gombnyomás és még otthon se kell hozzá tartózkodnunk feltétlenül. Ebben a cikkükben viszont egyéb energiatakarékos megoldásokat…

Vászon roló, textil roló értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Gardinia Vászon roló - Mini árnyékoló roló (sötétszürke) ablakra: 80x150 cm
Kategória: Vászon roló, textil roló » Poliészter » Szürke » Mini árnyékoló roló
Cikkszám: 2022809
Termékcsalád azonosító: GardiniaMini
Szállítási kategória: 1
P: AL-O-01-02
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került!

Asztali nézet megjelenítése