Alumínium függönysín
27. / 61.

Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér

Garancia: 4 év
Térelválasztó dekor panel
Fehér
100 cm
100 cm
Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér
Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér
Ár:
12 900 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 4 év

Készlet információ:
1 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 32675

Térelválasztó és futtató panel: Moon dekorpanel

A Moon kültéri dekorpanel szabályos kör formájú, fokozatosan növekvő átmérőjű lyukakból álló mintával készül. Kissé fémes hatása miatt a loft stílusú térelválasztók közé sorolható. A nyitott-áttört részek miatt légies hatást kelt, amely illik a loft és industrial lakásokba, kertekbe is.
PP polipropilén műanyagból készül, emiatt nem rothad, nem kell festeni és nem igényel karbantartást. UV sugárzás ellen kezelt, hogy hosszú ideig ellenálljon az időjárási viszonyoknak. Felülete mosható. A panel vastagsága 5 mm.

Hol használhatunk térelválasztó paneleket?

A dekoratív PP panel beltéri és kültéri dekorációhoz is alkalmazható. Falra szerelésnél elegáns díszítőrács válhat belőle, amely elegáns futtatóként is szolgálhat a kúszónövények számára. Közvetlenül a talajra is szerelhető. Felhasználható kertek díszítésére, kertrészek elkülönítésére, térelválasztó rácsként, modern belső elemként korlátokhoz és kerítésekhez. A panel a hosszabbik és a rövidebbik oldalára állítva is szerelhető, függően attól hogy egy magas térelválasztóra van szükségünk, vagy egy alacsony falú kerítésre.

A térelválasztó panelek telepítése:

A műanyag dekorációs panelek könnyen és egyszerűen kombinálhatóak a térelválasztó család elemeivel (panelek, oszlopok, rögzítők, takaróelemek, stb). A falra és a talajra is telepíthető. Fűrésszel méretre vágható, csavarozható. A műanyag PP panelek a hőmérséklet-változások következtében kissé kitágulhatnak vagy összehúzódhatnak, ezért szerelés során figyelemmel kell lenni a helyes távolságok megtartását illetően.

A térelválasztó és futtató panel család elemei:

  • belső rész: Nautic és Moon műanyag dekorpanelek, 100 cm x 100 cm-es méretben kapható. Classic, Mosaic és Privat dekorpanelek 200 x 100 cm-es méretben kaphatóak.
  • tartóoszlop, mely függőlegesen és vízszintesen is alkalmazható: Alupost alumínium oszlop, 115 cm és 215 cm magas változatban kapható.
  • vízszintes keretező elem: H profil PP műanyagból, a dekorpanel vízszintes rögzítéséhez. 200 cm-es kivitelben kapható.
  • sarokelem: Perfix rögzítő, a keret vízszintes és függőleges részeinek összekapcsolásához.
  • rögzítőtalp padlóra szerelés esetén: Basfix Floor fém anyagú lecsavarozható talp.
  • rögzítőtalp talajba szerelés esetén: Basfix Terra fém anyagú leszúrható talp.
  • rögzítőtalp burkolat: Tap Basfix műanyag kiegészítő a talp fém részeinek takarásához.
  • tartóoszlop végzáró kupak: Tap Alupost az oszlopok tetejére illeszthető műanyag zárófedél.

Térelválasztás ötletek a belső térben

A térelválasztás szó hallatán leginkább a belső terek felosztására gondolunk. Kis lakások, garzonok esetén a térelválasztás inkább funkcionális jellegű egy hálószoba és nappali elválasztása során. Nagyobb lakások és villák esetében azonban a térelválasztás főként az esztétikumról és a díszítésről szól. A különböző térelválasztási megoldások között növények, szekrények, paravánok, egyéni légies megoldások (kötél, faág, acélrúd) és térelválasztó falpanelek alkalmazása egyaránt lehetséges, a választást az igény fogja meghatározni. Belső térben is kedvelt az olyan panel alkalmazása, amely áttört mintájánál fogva egyszerre engedi láttatni a szomszédos helyiséget, de mégis gondoskodik az elválasztásról is.

Térelválasztás ötletek kültéren és a kertben

Térelválasztásra azonban a külső térben, kertben is szükség lehet. Gondoljunk csak a különböző funkciójú terek elkülönítésére és a kertrészek határolására (díszkert, veteményeskert, grillezőhely, napozóterasz, stb) - az egyikben munkát végzünk, a másikban pedig kiélvezzük és megpihenjük a munkánk gyümölcsét. A kerti térelválasztók között gabion térelválasztók, műanyag és fém panelek, természetes nád- és bambuszkerítések, kúszónövényekkel befuttatott rácsok, határoló sövények is megjelenhetnek.

Modern térelválasztó panelek

Manapság egyre nagyobb divatnak örvendenek a minimalista térelválasztók, mint például a műanyag dekorpanelek és lézervágott lemezek, melyek egyszerű és dizájnos megjelenésüknek köszönhetően stílusosan gondoskodnak a térrészek tagolásáról, elválasztásáról. Ezek a modern térelválasztó panelek korlátbetétként, kerítéselemként, kültéri bútor/növénytároló díszbetétjeként is használhatóak. A dekorpanelek alkalmazásának csak a fantázia szab határt, de volt már példa, hogy árnyékolót készíthettek belőle az erkély/terasz felé, vagy éppen falra szerelték, a fal díszítése céljából.

Szállítási díj1 699 Ft
Vastagság5 mm
Alapanyag Polipropilén
Magasság (cm)100 cm
Szélesség (cm)100 cm
Szín Fehér
Kiszerelés 1 db
TípusTérelválasztó dekor panel
GyártóNortene (2019488)
ANRO azonosító32675
Garancia idő4 év
A termékcsalád többi tagja

Növényfuttató, térelválasztó értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Nortene Térelválasztó panel - dekorpanel Moon (100x100cm) fehér
Kategória: Növényfuttató, térelválasztó » Polipropilén » 1 db » Fehér » Térelválasztó dekor panel
Cikkszám: 2019488
Termékcsalád azonosító: Mosaic
Szállítási kategória: 2
P: CS-I-01-01

Asztali nézet megjelenítése