Poliuretán dekorléc oldalfalra, sarokba
5. / 102.

ENTAC - Elemes LED fényfüzér (7m/96 LED) multicolor, időzítős, IP44

7 Watt
Színes (vegyes)
Garancia: 1 év
3.6 Volt
7 méter
ENTAC - Elemes LED fényfüzér (7m/96 LED) multicolor, időzítős, IP44
ENTAC - Elemes LED fényfüzér (7m/96 LED) multicolor, időzítős, IP44 ENTAC - Elemes LED fényfüzér (7m/96 LED) multicolor, időzítős, IP44 ENTAC - Elemes LED fényfüzér (7m/96 LED) multicolor, időzítős, IP44 ENTAC - Elemes LED fényfüzér (7m/96 LED) multicolor, időzítős, IP44 Energiacimke
Ár:
1 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
16 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 28837

Elemes LED fényfüzér (7m/96 LED) multicolor, időzítős, IP44

A hideg hónapokkal együtt egy igazán meleg, meghitt ünnep is érkezik minden évben. Az adventi készülődés ideje alatt már sokakat izgalommal tölt el a Karácsony közeledése, a vele járó készülődés, lakás- és fenyőfadíszítés.

Mi az ANRO-nál kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy az ünnepi hangulatot fokozó díszítővilágítást energiatakarékos formában biztosítsuk vásárlóinknak! A különféle dekorációs fények egyre népszerűbbek, hiszen mindenki szereti, ha lakása ünnepi hangulatú, szívet melengető.

Termékkínálatuk igen széles, kültéri és beltéri fényfüzéreket is találunk közöttük. A hagyományos fényfüzér mellett, különleges, időzítővel ellátott termékek is kaphatóak, amelyek még inkább elősegítik az energiatakarékos felhasználást.

Felszerelésük praktikus és egyszerű, megjelenésük esztétikus, használatuk pedig garancia az alacsony energiafogyasztásra.

Az időzítő használata

A fényfüzér a transzformátor (adapter) testébe beépített időzítővel rendelkezik. Az első kapcsolás után a füzér folyamatosan világít. A második kapcsolás után (egy zöld lámpa világítani kezd) az időzítő 6 órára lesz beállítva. Annak elteltével automatikusan kikapcsol és kikapcsolva marad 18 órán keresztül. Az időzítő automatikusan ezekkel az időközökkel működik (6 óra/18 óra), amíg kikapcsolásra nem kerül egy harmadik kapcsolással.
Példa: A füzér december 1-jén 18 órakor kerül bekapcsolásra. Éjfélig világít, majd automatikusan kikapcsol. December 2-án 18 órakor automatikusan bekapcsol, majd éjfélkor ismét kikapcsol. Ez azt jelenti, hogy a füzért csak egyszer kell bekapcsolni és automatikusan a fenti ütemezéssel fog működni, amíg kikapcsolásra nem kerül.
Az időzítő beállításának módosítása Ha módosítani kívánja a füzér automatikus be- és kikapcsolási időpontját (pl. 19 órára, illetve 1 órára), mindössze annyit kell tennie, hogy a kívánt időpontban kikapcsolja füzért (ha be van kapcsolva), majd ismét visszakapcsolja azt.
Megjegyzés: Az időzítő havonta néhány percnyit elállítódhat. Ha vissza kívánja állítani az eredeti bekapcsolási időt, állítsa be ismét az időzítőt.

LED fényfüzér

Kültéren is használható a 96 darab multicolor LED-del szerelt dekorációs fényfüzér!

Teremtsen meghitt hangulatot ezzel a LED fényfüzérrel. A LED fényforrás alacsony energiafelhasználása miatt, elemmel is sokáig üzemeltethető.

7 méter hosszúságú füzér, 30 centiméter hosszúságú tápvezetékkel! IP44 védettséggel, kültéren is alkalmazható! Üzemeltetéséhez 3 darab AA elem szükséges, amely nem tartozék de áruházunkban megvásárolhatja!

Szállítási díj1 499 Ft
TípusHagyományos LED fényfüzér
Feszültség 3.6 Volt
Teljesítmény 7 Watt
Színhőmérséklet Színes (vegyes)
Foglalat Beépített LED
Ledek száma 96 ledes
IP védelmi szint IP44
Akku / elem típusa AA ceruza elem
Alapanyag Műanyag
Hosszúság (m)7 méter
Vezeték hossza 30 cm
GyártóENTAC (ECL-96MC-T)
ANRO azonosító28837
Garancia idő1 év
Súly101 g
Hangulatteremtő karácsonyi fények

Hangulatteremtő karácsonyi fények

Utoljára frissítve: 2021. augusztus 18.

Gyertyák, LED világítások, színes fényfüzérek - ezekkel a hétköznapi eszközökkel könnyen teremthetünk meghitt hangulatot a karácsony közeledtével. Díszíthetik a lakást akár már novemberben és ráérünk januárban összeszedni a fénydekorációt, hogy minél hosszabb élvezhessük ki az ünnepi enteriőrt!
Inspirációk a karácsonyfa díszítéséhez

Inspirációk a karácsonyfa díszítéséhez

Utoljára frissítve: 2020. május 04.

Havas erdőt idéző zöld-fehér színű karácsonyfa, ezüst színű masnival a tetején! A fehér műfenyő ágait sokkal vidámabbá tehetjük a szivárvány színeiben pompázó üveggömbökkel és szatén szalagokkal! A zöld színű fenyőhöz nagyon jól illeszkednek a fehér angyalkák, amelyek apró kedves…
Egyszerű ünnepi díszítések beltérre

Egyszerű ünnepi díszítések beltérre

Utoljára frissítve: 2020. április 16.

A karácsony dekoráció nélkül is bensőséges ünnep, de ha van egy kis időnk, néhány egyszerűen kivitelezhető ötlettel az otthonunkat is szebbé varázsolhatjuk! Ajtódísz - száraz fenyőtobozok elegáns bordó színű szalagra kötve. Ablakdísz - a karácsonyfát díszítő üveggömböket az ablak…

LED fényfüzér értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: ENTAC - Elemes LED fényfüzér (7m/96 LED) multicolor, időzítős, IP44
Kategória: LED fényfüzér » AA ceruza elem » Műanyag » 3.6 Volt » Beépített LED » IP44 » Színes (vegyes) » Hagyományos LED fényfüzér
Cikkszám: ECL-96MC-T
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 101 gramm
P: AL-H-07-03

Asztali nézet megjelenítése