Gerenda hatású díszítőelemek és fa hatású deszka, léc burkolatok
55. / 55.

Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- világos fa

Garancia: 2 év
Fém
Barna
10 cm
Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- világos fa
Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- világos fa Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- világos fa Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- világos fa Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- világos fa Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- világos fa Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- világos fa Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- világos fa
Ár:
790 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 28090

Oldalfali konzol barnára színezett egybeöntött előlapos karnisokhoz.

A falikonzol szélessége ~2 cm, a faltól való elállása 10 cm. A véglezáró szélességével azonos, így a konzol oldalirányból nem látható.

Az L alakú tartóelem az alumínium függönysínek és függönykarnisok oldalfalra történő szerelését teszi lehetővé. Strapabíró anyagból készül, színazonos karnisokhoz - 5 féle színben is elérhető.

Mely termékekhez használható az oldalfali tartó? A fali konzol az egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokkal kompatibilis. A tartókonzolon több előkészített furat is található.

Mikor praktikus az oldalfali tartó? A karnisok oldalfalra szerelésének többféle oka is lehet. Nem lehetséges a függönykarnis plafonra szerelése például álmennyezet vagy mennyezetfűtés esetén; túl nagy belmagasság esetén pedig sokan nem találják esztétikusnak a kialakított végeredményt. Az is előfordulhat, hogy valamilyen villanyáram vezeték, fűtéshez használt gáz- vagy vízcső, esetleg hőszigetelés képez akadályt a karnis mennyezetre szerelésénél - ilyenkor praktikusak az oldalfali konzolok, melyek segítségével a síneket könnyedén rögzíthetjük a falikonzol segítségével!

Oldalfali tartóra való szereléskor a sínek ugyanúgy viselkednek, mintha közvetlenül a mennyezetre lennének felfúrva, azaz a karnis teljes hosszát kihasználhatjuk és a tartókonzolok rögzítési pontjai alatt is elhúzhatjuk a függönyt.

Hány darab tartó szükséges egy függönysín felszereléséhez? A 120 és 140 cm-es sínekhez 2 darab, a 160, 180 és 200 cm-es sínekhez 3 darab, a 220 és 240 cm-es sínekhez pedig 4 darab konzolra lesz szükségünk. Ha nagy tömegű függöny felrakása van tervben, igény szerint javasolt növelni a felfogatási pontok számát.

Szállítási díj1 390 Ft
Alapanyag Fém
Szín Barna
Szálhossz 10 cm
Magasság70 mm
Kiszerelés 1 db
ANRO azonosító28090
Garancia idő2 év
Kapcsolódó cikkek
Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

Utoljára frissítve: 2019. május 24.

A megfelelő függönykarnis kiválasztása több tényező számba vételével történik (anyag, szín, függönytartó típusa), de fontos, hogy a kellő méretű függönyrudat szerezzük be. - Méretezési segédlet karnisokhoz

Mennyezeti sín - alu. értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- világos fa
Kategória: Mennyezeti sín - alu. » Fém » 1 db » Barna
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése