73. / 77.

Emi egybeöntött előlapos függönykarnishoz oldalfali tartókonzol, kétsoros kivitelhez (bükk)

Garancia: 2 év
Fém
2 soros
Bükk
Emi egybeöntött előlapos függönykarnishoz oldalfali tartókonzol, kétsoros kivitelhez (bükk)
Emi egybeöntött előlapos függönykarnishoz oldalfali tartókonzol, kétsoros kivitelhez (bükk) Emi egybeöntött előlapos függönykarnishoz oldalfali tartókonzol, kétsoros kivitelhez (bükk) Emi egybeöntött előlapos függönykarnishoz oldalfali tartókonzol, kétsoros kivitelhez (bükk) Emi egybeöntött előlapos függönykarnishoz oldalfali tartókonzol, kétsoros kivitelhez (bükk) Emi egybeöntött előlapos függönykarnishoz oldalfali tartókonzol, kétsoros kivitelhez (bükk) Emi egybeöntött előlapos függönykarnishoz oldalfali tartókonzol, kétsoros kivitelhez (bükk) Emi egybeöntött előlapos függönykarnishoz oldalfali tartókonzol, kétsoros kivitelhez (bükk)
Ár:
990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
1 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

ANRO azonosító (PID): 28090

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

Oldalfali konzol barnára színezett egybeöntött előlapos karnisokhoz.

A falikonzol szélessége ~2 cm, a faltól való elállása 10 cm. A véglezáró szélességével azonos, így a konzol oldalirányból nem látható.

Az L alakú tartóelem az alumínium függönysínek és függönykarnisok oldalfalra történő szerelését teszi lehetővé. Strapabíró anyagból készül, színazonos karnisokhoz - 5 féle színben is elérhető.

Mely termékekhez használható az oldalfali tartó? A fali konzol az egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokkal kompatibilis. A tartókonzolon több előkészített furat is található.

Mikor praktikus az oldalfali tartó? A karnisok oldalfalra szerelésének többféle oka is lehet. Nem lehetséges a függönykarnis plafonra szerelése például álmennyezet vagy mennyezetfűtés esetén; túl nagy belmagasság esetén pedig sokan nem találják esztétikusnak a kialakított végeredményt. Az is előfordulhat, hogy valamilyen villanyáram vezeték, fűtéshez használt gáz- vagy vízcső, esetleg hőszigetelés képez akadályt a karnis mennyezetre szerelésénél - ilyenkor praktikusak az oldalfali konzolok, melyek segítségével a síneket könnyedén rögzíthetjük a falikonzol segítségével!

Oldalfali tartóra való szereléskor a sínek ugyanúgy viselkednek, mintha közvetlenül a mennyezetre lennének felfúrva, azaz a karnis teljes hosszát kihasználhatjuk és a tartókonzolok rögzítési pontjai alatt is elhúzhatjuk a függönyt.

Hány darab tartó szükséges egy függönysín felszereléséhez? A 120 és 140 cm-es sínekhez 2 darab, a 160, 180 és 200 cm-es sínekhez 3 darab, a 220 és 240 cm-es sínekhez pedig 4 darab konzolra lesz szükségünk. Ha nagy tömegű függöny felrakása van tervben, igény szerint javasolt növelni a felfogatási pontok számát.

Adattáblázat
Alapanyag Fém
ANRO azonosító28090
Függönytartó sorok száma2 soros
Garancia idő2 év
Kiszerelés 1 db
Méret: magasság (mm)70 mm
Méret: szálhossz (cm) 10 cm
Súly62 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Bükk
Termékcsalád Emi előlapos mennyezeti sín
Kapcsolódó cikkek
Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

Utoljára frissítve: 2024. március 06.

A megfelelő függönykarnis kiválasztása több tényező számba vételével történik (anyag, szín, függönytartó típusa), de fontos, hogy a kellő méretű függönyrudat szerezzük be. - Méretezési segédlet karnisokhoz

Előlapos alu. mennyezeti sínek értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 3
66.7% 2
33.3% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Emi egybeöntött előlapos függönykarnishoz oldalfali tartókonzol, kétsoros kivitelhez (bükk)
Kategória: Előlapos alu. mennyezeti sínek » Fém » 2 soros » 1 db » Bükk » Emi előlapos mennyezeti sín
Termékcsalád azonosító: fc-emi-bukk
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 62 gramm
P: AL-A-27-06
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
447.600+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése