1. / 148.
Nedes

Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 2x10W + PowerBank funkció

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: LED reflektor 10-50 Watt.
20 Watt
Természetes
Garancia: 2 év
1800 lumen
90 lumen/Watt
Piros-fekete
Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 2x10W + PowerBank funkció
Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 2x10W + PowerBank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 2x10W + PowerBank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 2x10W + PowerBank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 2x10W + PowerBank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 2x10W + PowerBank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 2x10W + PowerBank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 2x10W + PowerBank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 2x10W + PowerBank funkció Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 2x10W + PowerBank funkció
Ár:
16 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 26843

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Nedes LED reflektor, beépített akkumulátorral, powerbank funkcióval

A különleges megjelenést biztosító, strapabíró sárga-fekete alumínium házon gumiréteg is került elhelyezésre a legfontosabb helyeken. Ennek a gumirétegnek köszönhetően jobb a tapadása, kényelmesebb a fogása, valamint ellenállóbb az ütődésekkel szemben.

A reflektor fényéért a beépített Chip on Board LED chipek felelnek, amelyek kiváló energiahatékonyságukról és remek fényükről ismertek. A csupán 20 Wattot fogyasztó ledek képesek 1800 lumen kibocsájtására is, amely 90 lumen/Watt energiahatékonyságot jelent. Szép, homogén fénye megkönnyít bármilyen munka végzést a sötétebb órákban is.

Újratölthető akku

Az USB csatlakozó felelős a ledes reflektor töltéséért. A lámpatest áramellátásáért beépített Li-ion 8000 mAh-es, újratölthető akkumulátor felelős.

A minőségi chipek hosszú élettartamot is biztosíthatnak. Teljes fényerőn világítási ideje 3 óra, teljes feltöltéssel.

On-Off gomb, fényerőszabályzással

A lámpatest hátulján található kapcsológomb segítségével végezhetjük el a ki- és bekapcsolást, valamint a funkciók közötti váltást. Mivel a ki- és bekapcsolásra, valamint a funkcióváltásra is egy gomb használható, így minden esetben végig kell léptetni az összes funkción a kikapcsoláshoz. A ledes reflektor 5 beépített funkcióval rendelkezik.

  • Első: A reflektor bekapcsol és maximális fényerővel (70 méterig) világít.
  • Második: A reflektor első 10W-os fele dimmelhető.
  • Harmadik: A reflektor második 10W-os fele dimmelhető.
  • Negyedik: Mind a két fél villog.
  • Ötödik: Kikapcsolt állapot.

A lámpatest kapcsológombja alatt találhatók a töltésért és powerbank funkcióért felelős csatlakozók. A vízvédelem érdekében egy gumi fedlap védi őket.

PowerBank funkció

Az USB csatlakozó felelős a powerbank funkció létrejöttéért. Segítségével a reflektor könnyedén használható USB-s eszközök töltésére is, legyen szó telefonról, tabletről stb. A visszajelző ledek a power bank funkció használatakor is jeleznek a reflektor akkumulátorának töltöttségi állapotáról. A csomag tartalmazza az adaptert, valamint a töltéshez és power bank funkcióhoz szükséges kábelt is.

Kihajtható talp

A kihajtható funkciójának köszönhetően nagyobb tér bevilágítására van lehetőségünk, így a korai besötétedés esetén sincs gond az otthoni munkavégzésünk elvégzésével.

A lámpatest síkjába illeszkedő, 180°-ban billenthető, kihajtható talp segítségével könnyedén beállíthatjuk a számunkra megfelelő dőlésszöget. A talpra is került gumiréteg, amelynek köszönhetően tapadása még biztosabb. Az állványon vagy létrán való munkavégzésnél is könnyedén tudjuk, használni a Nedes munkalámpánkat, mivel a talp aljára 4 db mágnes is került, így nem kell kezünkbe tartani a lámpát munkánk során.

Kiváló társ bármilyen munka ellátáshoz, legyen szó építkezésről, mentési feladatról, szerelésről. Remekül használható szabadtéri partikon is, hiszen egyedi megjelenésének köszönhetően kellemes kiegészítője lehet bármelyik kertnek. IPX4-es védettségének köszönhetően fröccsenő víztől védett, korlátozottan vízálló.

Nedes termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

A Nedes célja, hogy minőségi termékeikkel és a legújabb világítás technológiákkal segítsék felhasználóik mindennapjait. A termékek mindegyike energiatakarékos és környezetkímélő, így használatuk nem csak a felhasználóknak kedvez, hanem a természetnek is.

Adattáblázat
Akku / elem típusa Li-Ion 4000mAh
Akkus működés ideje 5.5 óra
ANRO azonosító26843
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Energiahatékonyság 90 lumen/Watt
Fényáram (fényerő) 1800 lumen
Garancia idő2 év
GyártóNedes (WL07R)
LED chip típusChip On Board LED
Méret: magasság (mm)148 mm
Méret: szélesség (mm)143 mm
Súly1 kg
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Piros-fekete
Színhőmérséklet 4000-4500K Természetes fehér
Teljesítmény 20 Watt
Termékcsalád Ledes elemlámpák
TípusAkkumulátoros
Kapcsolódó cikkek
Az akkumulátoros LED reflektor előnyei

Az akkumulátoros LED reflektor előnyei

Utoljára frissítve: 2023. május 04.

Megérkezett az akkumulátorral ellátott ledes reflektor új változata, mely már komplett szettben tartalmaz mindent, hogy a sötétben is jól láss! A nagy fényerejű lámpa 3 órán keresztül képes világítani. Ha lemerülne akkor sincs baj, a mellékelt hálózati töltővel néhány óra alatt újra feltölthet…
LED modulok reklámtábla és világító dobozok készítéséhez

LED modulok reklámtábla és világító dobozok készítéséhez

Utoljára frissítve: 2022. március 23.

A világító reklámtáblák és cégfeliratok magas figyelemfelhívó hatással rendelkeznek, mert nemcsak nappal, hanem az éjszakai sötétségben is kitűnnek a környezetből. A neon fénycsövek helyett ma már LED technológiát alkalmaznak, amely tartós, kevésbé sérülékeny és sokkal alacsonyabb áramfogyasztású a …
Akkus LED reflektor USB PowerBankkal!

Akkus LED reflektor USB PowerBankkal!

Utoljára frissítve: 2016. június 22.

Az alacsony fogyasztású LED világítástechnika élen jár a hordozható eszközök piacán, hiszen a kis teljesítményfelvétel teszi lehetővé az egyre hosszabb és hosszabb világítási, működési időt. Most egy újabb akkus reflektorral jelentkezünk, ami egy kicsit többet nyújt, mint a hagyományos akkus reflekt…

LED reflektor 10-50 Watt értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Akkus LED reflektor, munkalámpa (20W) 2x10W + PowerBank funkció
Kategória: LED reflektor 10-50 Watt » Li-Ion 4000mAh » Igen, kapcsolóval ellátva » Chip On Board LED » Piros-fekete » 4000-4500K Természetes fehér » Ledes elemlámpák » Akkumulátoros
Cikkszám: WL07R
Termékcsalád azonosító: nedes-akkus-reflektor
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 1000 gramm
19 év szakmai tapasztalat
808.900+ elégedett vásárló
457.500+ raktáron lévő termék
208.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése