Holker díszléc, polisztirol holkerléc
5. / 33.

CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság

Garancia: 10 év
120 cm
18 cm
4.5 mm
Vinyl parketta, padlóburkolat
2.16m2 /csomag
CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság
CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság Lejátszás
Ár:
9 590 Ft
m2

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 10 év

Készlet információ:
6.48 m2 raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 26510

SPC vinyl parketta - vízálló padlóburkoló lap

A CronaFloor SPC vinyl parketta - padlóburkoló lap, mely merev és magas térbeli stabilitást biztosító SPC (Stone Polymer Composite = ásványi polimer kompozit) anyagból készült. Az ásványi anyag az SPC esetében mészkő, ami 60%-át adja az alapanyagnak, ezáltal a padlólap súlyos, ám a polimernek köszönhetően mégis rugalmas, rezgéselnyelő. Hasonló a PVC alapanyagú vinyl padlókhoz.

A mészkő polimer alapanyag sokkal ellenállóbb és környezetbarátabb technológiával készül, a hagyományos MDF laminált padlókkal szemben. Tömörségüknek köszönhetően a hőmérséklet változásra csak csekély mértékben tágulnak, nem púposodnak fel, mint a fa vagy MDF elődeik.

A klikkes csatlakozási pontokba került víz sem rongálja meg a nútolást!

Egységes padlóburkolat az egész házban!

Az egységes burkolat az egész lakásban eddig nem nagyon volt megoldható, hiszen a vizes, nedves helyeken nem lehet a hagyományos MDF parkettákat lerakni. Azonban az SPC vinyl burkolat akár az egész házban, teljes felületen felhasználható!

A klikkes vinyl padló teljesen vízálló, így biztonsággal használható fürdőszobában, konyhában, nappaliban, hálószobában és kereskedelmi egységekben is egyaránt. Nagyon könnyű a tisztítása, különösebb odafigyelést nem igényel, ezért érdemes közösségi helyiségekbe is ezt választani, így például nyugodtan alkalmazható óvodákban, iskolákban, irodákban.

Elektromos és vízcsöves padlófűtéshez is használható az SPC vinyl padlólap.

5 rétegű SPC padlólap

A CronaFloor vinyl 100%-ban vízálló és az SPC alapréteg sűrűsége miatt, kiváló zajszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. Fokozottan kopásálló és UV bevonatot tartalmaz, így garantáltan időtálló, sokáig megőrzi küllemét. Egyedi gyűjteményből készült dekor rétegeket alkalmaznak, mely különféle árnyalatú fa fajtákat élethűen utánoz (tölgy, tik, mahagóni, wenge).

Extra nagy kopásállóságú vinyl parketták

Az SPC alapanyagnak köszönhetően ezek a vinyl padlóburkolatok 43-as osztályú kopásállósággal (újabban igénybevételi osztállyal) rendelkeznek, ami a szabvány szerint könnyűipari erős igénybevételt jelent. Összehasonlításképpen: a hagyományos MDF parketták jellemzőek 34-es kopásállóságúak, és már azok is megfelelnek a közületi erős terhelésű forgalomnak. Ezek az SPC vinyl parketták pedig 10 osztállyal magasabbak, így bízhatunk benne, hogy padlóburkolatunk sokáig megőrzi eredeti megjelenését!

Vékony, padlófűtéshez, falfűtéshez is alkalmas burkolólapok

Az SPC burkolólapok mind falfűtéshez, mind padlófűtéshez megfelelőek, amennyiben a fűtési hőmérséklet nem haladja meg a 28 C°-ot. A 3.6 és 4.5 mm-es kialakítású burkolólapok könnyedén helyezhetőek a már meglévő csempe burkolatra is, a kis vastagság miatt a legtöbb helyen beépíthető bontás, illetve az ajtók aljának vágása nélkül.

Ez olyan mint a linóleum padlóburkolat?

Az SPC vinyl padlóburkolatoknak szinte csak nevükben van hasonlósága a hagyományos linóleum burkolatokkal. Felületük sokkal keményebb, ellenállóbb és vastagabb is, nem említve ismét az anyag összetételbeli különbséget. A felületük a megszólalásig hasonlít  a hagyományos fa és MDF padlólapok megjelenésére.

A vinyl parketta lerakása

A klikkes vinyl padlót egy alátét fólia lerakását követően mindenfajta esztrichre lefektethetjük, ráépíthetjük fa vagy faalapú aljzatra, PVC-re, műanyag burkolatra is, valamint beton, kerámia-, kő és márványburkolatra.

Vinyl parketta vásárlás - csak egész dobozra

A vinyl parketták csak egész dobozra vásárolhatóak. Egy csomag 10 db vinyl parkettát tartalmaz, melyek együttes felülete 2.16 m2. Kérjük a megrendelést dobozonként (2.16 négyzetméterenként) adják le. Az áruház segíteni fog a kerekítésben, a szükséges mennyiség megadásakor felkínálja az előző és a következő egész doboznyi mennyiséget.

Tudnivalók a vinyl parkettákról

  • Magas kopásállóság - tartós befektetés
  • Kiváló zajszigetelő (alacsony lépéshang)
  • Csúszásmentes, csúszásálló
  • Gyors beépítés, azonnal járható
  • A lakás teljes területén használható
  • Vízálló
  • Tűzbiztos
  • Könnyen tisztítható
  • Sokkal egészségesebb, mint az MDF parketták
Szállítási díj2 590 Ft
Termékcsalád Vinyl parketta, padlóburkolat
Alapanyag SPC (Ásványi Polimer Kompozit)
Szín Amber
Kopásállóság43-as osztályú kopásállóság
Vastagság4.5 mm
Hosszúság (cm)120 cm
Szélesség (cm)18 cm
Kiszerelés 2.16m2 /csomag
GyártóCronaFloor
ANRO azonosító26510
Garancia idő10 év
Súly17 kg
Videó
Kapcsolódó cikkek
CronaFloor vinyl padlóburkoló és falburkoló lapok 23-féle színben!

CronaFloor vinyl padlóburkoló és falburkoló lapok 23-féle színben!

Utoljára frissítve: 2021. február 25.

A burkolatok új generációját képviselik a vinyl burkolatok, azon belül is az SPC vinyl termékek. Ide tartoznak a CronaFloor termékcsalád tagjai is, amelyek használhatóak a fal és a padló burkolására is. Közös jellemzőjük, hogy praktikus, szép, könnyű tisztán tartani, rendkívül jó kopásállósággal ren…
Fehér szegélylécek parkettához és laminált padlóhoz

Fehér szegélylécek parkettához és laminált padlóhoz

Utoljára frissítve: 2020. november 02.

A szegélyléc a padlóburkolás lezáró mozzanata. A színazonos MDF parkettaszegélyek mellett azonban egyre terjed a fehér szegőlécek használata. Most videóban is megmutatjuk az Elite Decor padlószegő díszléceit, azok jellemzőit és főbb típusait, hogy könnyebb legyen a választás! Az ANRO Webáruházban pe…
Színazonos szegélyléc helyett válassz fehér padlószegőt!

Színazonos szegélyléc helyett válassz fehér padlószegőt!

Utoljára frissítve: 2020. október 29.

A laminált padló örök kedvenc lesz, hiszen jó kopásállósággal rendelkezik, tartós, sokféle színben és mintában kapható. A megszokott színazonos szegélylécek helyett egyre gyakrabban választják a fehér padlószegélyeket. Ezeket amerikai otthonokban már biztosan láttuk, de az ANRO webáruház kínálatában…
Magasított szegőlécek parkettához és szőnyeghez

Magasított szegőlécek parkettához és szőnyeghez

Utoljára frissítve: 2020. október 29.

A szegőlécek jellemzően a padlóburkolás utolsó elemeként kerül beépítésre. Feladata nemcsak a díszítés, hanem a tágulási hézag és a vágott parketta- vagy szőnyegvégek eltakarása, de a lábazat védelmét is elláthatja. Az ANRO Webáruházban többféle szegélylécet is kínálunk, melyek között a jól ismert 5…

SPC vinyl parketta, falburkolat értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: CronaFloor SPC Vinyl parketta, klikkes - Borostyán (4.5 mm) - 43-as kopásállóság
Kategória: SPC vinyl parketta, falburkolat » SPC (Ásványi Polimer Kompozit) » 2.16m2 /csomag » 43-as osztályú kopásállóság » Amber » Vinyl parketta, padlóburkolat
Termékcsalád azonosító: Oak Amber
Szállítási kategória: 4
Tömeg: 17000 gramm
P: CS-A-02-02

Asztali nézet megjelenítése