LED reflektor, LED fényvető
241. / 272.

Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs)

Garancia: 1 év
75 cm
2 méter
Öntapadós üvegfólia
Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs)
Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs) Lejátszás
Ár:
8 690 Ft
tekercs

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
20 tekercs raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 25332

Öntapadós üvegfólia

Az öntapadós üvegfóliák sokoldalúan használhatóak akár belátáskorlátozónak, akár a napsütés ellen vagy akár simán csak dekorációnak is. Szakértelem nélkül is könnyen felragaszthatóak, pillanatok alatt átalakíthatjuk ablakaink, ajtóink üvegezését.

Az öntapadós üvegfólia beépítése

Az üvegfóliák beépítése a legegyszerűbben úgy végezhető el, ha a méretre vágás után, de még a felhelyezés előtt az üvegfelületet egy spricnivel bevizezzük! A felhelyezett fólia így nem tapad azonnal hozzá az üveg felületéhez, így könnyen pozicionálható, valamint a buborékok is egyszerűen eltávolíthatóak. Amint helyére került a fólia, akkor egy simítóval néhányszori áthúzás után a víz távozik a fólia alól.

Gekkofix napfényvédő fólia

Túl sok napfény süt be a szobába? Nagyon felmelegszik a helyiség a bejutó napsugaraktól? UV védelemre van szükség? A Gekkofix napfényvédő fólia megoldást nyújthat a problémákra! Ez a fólia az ablaküvegre utólag is felhelyezhető és akár házilag is felragasztható!

A napvédő ablakfólia előnye

  • Csökkenti a helyiségbe jutó fénymennyiséget
  • Csökkenti a beláthatóságot, miközben torzításmentes kilátást biztosít
  • Visszaveri és szűri a hőt, csökkenti az üvegfelületen beáramló hő mennyiségét, növelve a komfortérzetet
  • Segít távol tartani a káros UV sugárzást, ezzel megelőzve például, hogy a helyiségben lévő tárgyak, bútorok, kárpitok színe gyorsan fakuljon
  • A hővédő fólia üvegtörés esetén összefogja az üveget, tehát biztonsági fóliaként is működik
  • Fokozottan karcálló

 

Gekkofix Sun Foil Privacy: tükrös hatású napellenző fólia

Ezüst színű, tükörhatású, belátás csökkentő reflexiós fólia. Tükörként viselkedik, ily módon korlátozza a belátást, de a kilátást nem akadályozza.

Fontos tudni, hogy kizárólag akkor valósítja meg tükrös hatását, ha elegendő fény van azon az oldalon, ahonnan nézik. A tükörfólia nappali fénynél kiváló belátásgátló, azonban ha például a szabadban már sötét van de a helyiségben fel van kapcsolva a villany, akkor a fóliától függetlenül be lehet látni. 

FONTOS! A napvédő fóliák alkalmazásakor nagyon fontos, hogy a fólia a teljes ablakfelületet eltakarja! Ha például csak az ablaküveg felét fóliázza le, akkor a fóliázatlan részen teljesen más lesz a hőfelhalmozódás, mint a fóliázott részen, és akár az is megtörténhet hogy az ablak megreped.

Privacy tükrös napellenző fólia jellemzők

Az öntapadós hátoldalú film poliészterből készül és több rétegű alumínium ötvözetet tartalmaz. Vastagsága 50 micron. A csomag tartozéka 1 darab simítólapát és 1 darab kihajtható kés.

UV szűrés: 99%
Fényáteresztés: 15%
Infra/hővédelem: 88%
Teljes sugárzás elleni védelem: 85% felett

Szállítási díj1 499 Ft
Termékcsalád Öntapadós üvegfólia
Alapanyag Vinyl
Szélesség (cm)75 cm
Tekercs hosszúság (m)2 méter
Vastagság0.1 mm
GyártóGekkofix (10255)
ANRO azonosító25332
Garancia idő1 év
Súly267 g
Videó
Kapcsolódó cikkek
Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Utoljára frissítve: 2022. július 04.

A nyár beköszöntével egyre égetőbb problémát jelent, hogyan tartsunk elviselhető hőmérsékletet otthonunkban. Persze manapság, a légkondicionálók világában ez lehet akár egy gombnyomás és még otthon se kell hozzá tartózkodnunk feltétlenül. Ebben a cikkükben viszont egyéb energiatakarékos megoldásokat…
Hogyan lehet csökkenteni az ablakon bejutó napfényt? A napellenző ablakfólia segít!

Hogyan lehet csökkenteni az ablakon bejutó napfényt? A napellenző ablakfólia segít!

Utoljára frissítve: 2021. május 13.

Áruházunkban több típusú üvegfóliát is kínálunk, most azonban a két napellenző névvel ellátott típust mutatjuk be. Az egyik egy tükrös változat, a másik egy sötétített kivitel, és mindkettő sokat segít a belátás korlátozásában és az árnyékolásban. Ha tudni szeretnéd, hogy hogyan kell felhelyezni a f…

Öntapadós tapéta, fólia értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 5
100.0% 5
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Gekkofix Öntapadós üvegfólia - Napellenző fólia, Privacy - tükrös (2 méter x 75 cm-es tekercs)
Kategória: Öntapadós tapéta, fólia » Vinyl » Öntapadós üvegfólia
Cikkszám: 10255
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 267 gramm
P: AL-B-11-02

Asztali nézet megjelenítése