FlexWall: műanyag falpanelek, PVC falburkoló lapok új típusai!
193. / 269.

GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm

Garancia: 2 év
Hőszigetelő roló
Fehér
GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm
GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm
Ár:
10 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
15 munkanap

ANRO azonosító (PID): 24110

Hőszigetelő roló - alumínium hőtükrös hátlappal. A vászonnál sokkal könnyebben tisztítható, UV álló poliészter alapanyag nem fakul, sokáig megőrzi szépségét. A roló egy rugós szerkezettel van ellátva, amelynek segítségével könnyedén fel-le húzható.

A Gardinia roletta praktikus számítógépes munkahelyen, moziban vagy bárhol, ahol a képernyőre vetődő napfény akadályozhatja a munkát, hiszen a rolókkal könnyedén oldhatjuk meg a napfény felfogását!

A Gardinia rugós thermo rolók termékneve a szerkezet szélességi méretét jelöli (tartókonzolokkal együtt), a vászonanyag ettől 3 cm-rel kisebb.

A nagy méretválaszték lehetővé teszi, hogy a legtöbb ablakra felszerelhetőek legyenek rolóink. A méret kiválasztásánál arra kell ügyelni, hogy az ablakkilincset ne mérjük bele a fedett területbe, hogy a roló leengedésekor ne ütközzünk bele a nyílászárók zárószerkezetébe.

Blackout, Thermo és Uni Trend rolók szerelése

A fent megnevezett roló típusok esetén a szerelés összepattintással történik. A mellékelt tartókat a rolóhoz kell csatlakoztatni, csavarozást a fülek nem igényelnek. Magukat a rögzítő füleket csavarozhatjuk a nyílászárókhoz de amennyiben nem szeretnénk átfúrni ablakainkat, ajtóinkat, úgy a csomagban található akasztót vagy 3M kétoldalú ragasztót is használhatjuk a rögzítésre.

Szállítási díj1 390 Ft
Termékcsalád Gardinia Hőszigetelő roló
CsaládHőszigetelő roló
Szín Fehér
Alapanyag Poliészter
Szélesség450 mm
Magasság1500 mm
GyártóGARDINIA (32026)
ANRO azonosító24110
Garancia idő2 év
Kapcsolódó cikkek
Gardinia Rolók és Pliszék nyári választéka

Gardinia Rolók és Pliszék nyári választéka

Utoljára frissítve: 2020. január 28.

Nyakunkon a nyár, és a rekord meleg. Tegye otthonát szebbé és hűvösebbé árnyékolóink segítségével! A megfelelő árnyékoló kiválasztása nem csupán esztétikai kérdés. Segítségükkel otthonunk hűvösebb, kellemesebb menedéket nyújt a kánikula elől, valamint a légkondícionáló berendezéseinket is megkíméli…

Vászon rolók értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
0.0% 0
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm
Kategória: Vászon rolók » Poliészter » Hőszigetelő roló » Fehér » Gardinia Hőszigetelő roló
Cikkszám: 32026
Termékcsalád azonosító: ho-szigetelo-rolo-rugos
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése