Poliuretán dekorléc oldalfalra, sarokba
215. / 300.

GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm

Garancia: 2 év
Hőszigetelő roló
Fehér
GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm
GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm
Ár:
10 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
15 munkanap

ANRO azonosító (PID): 24110

Hőszigetelő roló - alumínium hőtükrös hátlappal. A vászonnál sokkal könnyebben tisztítható, UV álló poliészter alapanyag nem fakul, sokáig megőrzi szépségét. A roló egy rugós szerkezettel van ellátva, amelynek segítségével könnyedén fel-le húzható.

A Gardinia roletta praktikus számítógépes munkahelyen, moziban vagy bárhol, ahol a képernyőre vetődő napfény akadályozhatja a munkát, hiszen a rolókkal könnyedén oldhatjuk meg a napfény felfogását!

A Gardinia rugós thermo rolók termékneve a szerkezet szélességi méretét jelöli (tartókonzolokkal együtt), a vászonanyag ettől 3 cm-rel kisebb.

A nagy méretválaszték lehetővé teszi, hogy a legtöbb ablakra felszerelhetőek legyenek rolóink. A méret kiválasztásánál arra kell ügyelni, hogy az ablakkilincset ne mérjük bele a fedett területbe, hogy a roló leengedésekor ne ütközzünk bele a nyílászárók zárószerkezetébe.

Blackout, Thermo és Uni Trend rolók szerelése

A fent megnevezett roló típusok esetén a szerelés összepattintással történik. A mellékelt tartókat a rolóhoz kell csatlakoztatni, csavarozást a fülek nem igényelnek. Magukat a rögzítő füleket csavarozhatjuk a nyílászárókhoz de amennyiben nem szeretnénk átfúrni ablakainkat, ajtóinkat, úgy a csomagban található akasztót vagy 3M kétoldalú ragasztót is használhatjuk a rögzítésre.

Szállítási díj1 499 Ft
Termékcsalád Gardinia Hőszigetelő roló
CsaládHőszigetelő roló
Szín Fehér
Alapanyag Poliészter
Szélesség450 mm
Magasság1500 mm
GyártóGARDINIA (32026)
ANRO azonosító24110
Garancia idő2 év
Súly425 g
Kapcsolódó cikkek
Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Utoljára frissítve: 2022. július 04.

A nyár beköszöntével egyre égetőbb problémát jelent, hogyan tartsunk elviselhető hőmérsékletet otthonunkban. Persze manapság, a légkondicionálók világában ez lehet akár egy gombnyomás és még otthon se kell hozzá tartózkodnunk feltétlenül. Ebben a cikkükben viszont egyéb energiatakarékos megoldásokat…
Gardinia Rolók és Pliszék nyári választéka

Gardinia Rolók és Pliszék nyári választéka

Utoljára frissítve: 2020. január 28.

Nyakunkon a nyár, és a rekord meleg. Tegye otthonát szebbé és hűvösebbé árnyékolóink segítségével! A megfelelő árnyékoló kiválasztása nem csupán esztétikai kérdés. Segítségükkel otthonunk hűvösebb, kellemesebb menedéket nyújt a kánikula elől, valamint a légkondícionáló berendezéseinket is megkíméli…

Vászon rolók értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
0.0% 0
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: GARDINIA Hőszigetelő roló, Thermo, rugós, fehér, ablakra: 45x150 cm
Kategória: Vászon rolók » Poliészter » Hőszigetelő roló » Fehér » Gardinia Hőszigetelő roló
Cikkszám: 32026
Termékcsalád azonosító: ho-szigetelo-rolo-rugos
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 425 gramm
P: AL-B-11-03

Asztali nézet megjelenítése