Kifutó termékek 20-50% kedvezménnyel!

V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung

28. / 30.
4 Watt
Hideg fehér
Garancia: 3 év
IP65
3 óra
V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung
V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung Energiacimke
Eredeti ár: 10 156 Ft
Akciós ár:
9 140 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 3 év

Készlet információ:
1 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító:
22501

Részletes leírás

LED vészvilágító lámpatest

Hideg fehér fényű - 190 lumen

Samsung LED chipekkel szerelt vészvilágító, vészkijárat tábla. Az akkuk a 30 db LED-et 3 óráig képesek üzemeltetni áramszünet, illetve vészhelyzet esetén.

Töltési ideje kiemelkedő: 12 óra!

Falra szerelhető. Felszereléskor kérjük ellenőrizzék, hogy az akkumulátor csatlakoztatva van-e a panelhez, ugyanis az akku merülésének elkerülése érdekében szétcsatlakoztatott állapotban történik a szállítás.

A vészvilágítóban a tábla cserélhető, így bármilyen szöveghez, felirathoz alkalmas akkumulátoros világítás készíthető. Az öntapadós, menekülési útvonalat jelző matricákat a csomag tartalmazza.

Menekülési utak és vészkijáratok

2/1998. (I. 16.) MüM rendelet a munkahelyen alkalmazandó biztonsági és egészségvédelmi jelzésekről:

  • Elsősegély vagy menekülési jel: Alakja téglalap vagy négyzet. Fehér piktogram zöld alapon. A zöld szín a jel felületének legalább 50%-át teszi ki.

Részlet a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM - a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről rendeletből, a vészvilágításra és vészkijáratra vonatkozóan:

  • 3. § (1) A menekülési utakat és a vészkijáratokat szabadon kell hagyni, azoknak a lehető legrövidebb úton a szabadba vagy valamely biztonságos területre kell vezetniük. A menekülési utakat és a vészkijáratokat úgy kell kialakítani, megjelölni, és olyan állapotban kell tartani, hogy azokon a munkavállalók gyorsan és biztonságosan el tudják hagyni a munkahelyeiket, illetve szükség esetén gyorsan kimenthetők legyenek.
  • (2) A vészkijáratok és a hozzájuk vezető útvonalak számát, méretét, illetve kialakításukat a munkahelyek igénybevételétől, felszereltségétől és méreteitől függően, az ott tartózkodó személyek legnagyobb létszámából kiindulva kell a vonatkozó jogszabályokban meghatározottak alapján megtervezni.
  • (3) Csak kifelé, a menekülés irányába nyitható vészkijáratok alkalmazhatók. A vészkijáratokat nem szabad úgy lezárni vagy rögzíteni, hogy azokat vészhelyzetben ne lehessen használni.
  • (4) Toló- vagy forgóajtó vészkijárat céljára nem alkalmazható.
  • (5) A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat a vonatkozó jogszabályban meghatározott módon kell jelzésekkel ellátni.
  • (6) A vészkijárati ajtókat nem szabad kulcsra zárni. A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat, valamint a hozzájuk vezető közlekedési útvonalakat és ajtókat szabadon kell hagyni, hogy azok bármikor akadálytalanul használhatók legyenek.
  • (7) A vészkijárati útvonalakat és ajtókat olyan vészvilágítással kell ellátni, amely áramkimaradás esetén is működőképes és a szükséges megvilágítást biztosítja.

Specifikációk

Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 4 Watt
Foglalat Beépített LED
IP védelmi szint IP65
Akku / elem típusa 4.8 Volt, 900 mAh, Ni-Cd
Akku töltési ideje 12 óra
Akkus működés ideje 3 óra
Szélesség352 mm
Magasság80 mm
Hosszúság118 mm
Szín Fehér
Energiaosztály A
Fényáram (fényerő) 190 lumen
LED chip típusSamsung LED
Ledek száma 30 ledes
Színhőmérséklet Hideg fehér (5500-6500 K)
GyártóV-TAC (SKU 838)
ANRO azonosító22501
Garancia idő3 év

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: V-TAC PRO LED vészvilágító (4W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung
Kategória: LED vészvilágítás, jelzőfény » 4.8 Volt, 900 mAh, Ni-Cd » A » 230 Volt (50/60Hz) » Beépített LED » IP65 » Samsung LED » Fehér » Hideg fehér (5500-6500 K)
Cikkszám: SKU 838
Termékcsalád azonosító: VT-524-S-12
Szállítási kategória: 1
P: I-07-04

Asztali nézet megjelenítése