LED reflektor, LED fényvető

Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - HARMONY béke

8. / 41.
Garancia: 2 év
EPS (expandált polisztirol)
1 db
30 mm
Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - HARMONY béke
Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - HARMONY béke Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - HARMONY béke Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - HARMONY béke Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - HARMONY béke Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - HARMONY béke Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - HARMONY béke Lejátszás
Ár:
2 390 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
3 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 20723

HARMONY - 3D dekoratív panel oldalfali dekorációhoz
A Mywall falpanelek innovatív termékek, melyek jól illeszkednek a mai lakásdíszítési trendekhez. A 3 dimenziós minta megtöri a sík falak megszokott látványát, ezáltal izgalmasabbá teszik a belső teret! Legfőképpen tévé falak, háttérfalak, válaszfalak burkolásakor alkalmazzák, de nappali és hálószoba dekorációnak is tökéletes. Sőt, nyirkos-vizes helyiségben is felrakható! Igény szerint padlótól a plafonig, lábazattól a mennyezetig alkalmazható.

Többféle hullám minta, továbbá tégla minta, méhsejt minta is kapható, mely lakóotthonokban és irodákban is esztétikus dekorációt biztosíthat. Különlegessége, hogy a minta folyamatos, azaz a toldási pontok megfelelő eldolgozásával egybefüggő mintázatú faldekorációt lehet kialakítani. A lapos függőleges és vízszintes irányba is felragaszthatóak a falra, ahogy nekünk tetszik. Rejtett LED világítással vagy spotlámpákkal is pompás végeredményt érhetünk el, hiszen a súrlófények kiemelik a 3 dimenziós mintákat!

A Mywall polisztirol falpanelek előnyei
A dekoratív falpanelek EPS polisztirol anyagból készülnek, ezáltal rendkívül könnyű súlyúak (csak 1.8 kg / négyzetméter). A 3 cm vastag lapokkal egyszerű dolgozni, mert nem reped, mint a vékonyabb anyagú hungarocell burkolólapok. Csekély mértékű hangelnyelő és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek. Felragasztásához vizes bázisú szerelőragasztó javasolt. A hófehér alapanyag vízbázisú anyagokkal átfesthető (például diszperziós latex festék), így még egyedibbé tehető a burkolat! Hengerezés vagy festékszóró pisztoly használata megengedett.
 
Vegyék figyelembe, hogy a Mywall falpanelek dekorációs feladatokra kiválók, de miután a hungarocell anyag viszonylag sérülékeny, ezért közvetlen fizikai behatásnak kitett helyre nem ajánlatos felragasztani a sérülések elkerülése végett.

A Mywall falpanelek mérete
A 35 kg/m2 sűrűségű EPS polisztirol anyagból készült lapok vastagsága ~3 cm, nagysága 60x60 cm, 1 darab lap tehát 0.36m2-re elegendő.  
Szállítási díj1 490 Ft (30 000 Ft fölött ingyenes!)
Termékcsalád EPS falburkoló panel
Alapanyag EPS (expandált polisztirol)
Kiszerelés 1 db
Méret60 x 60 cm
Vastagság30 mm
ANRO azonosító20723
Garancia idő2 év
Súly205 g
Videó
Kapcsolódó cikkek

MyWall polisztirol dekorációs falpanel család

Utoljára frissítve: 2019. május 16.

Kínálatunkban mostantól megtalálhatóak a MyWall dekorációs falpanelek. 9 különböző mintával, EPS (polisztirol) anyagból, 60x60 cm-es méretben! A 3 dimenziós minta megtöri a sík falak megszokott látványát, ezáltal izgalmasabbá teszik a belső teret! Különlegessége, hogy a minta folyamatos,…
10 jó ötlet a falak díszítésére

10 jó ötlet a falak díszítésére

Utoljára frissítve: 2020. április 16.

A beltéri falak dekorációjával otthonosabbá-komfortosabbá változtathatjuk a lakóhelyiségeket! A számtalan elvárásnak és igénynek, illetve a 21. században rendelkezésre álló alapanyagoknak köszönhetően azonban sokféle módon dekorálhatjuk az üres vagy sík felületeket, melyből szeretnénk ízelítőt adn…

Mennyezeti - oldalfali burkolólap értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - HARMONY béke
Kategória: Mennyezeti - oldalfali burkolólap » EPS (expandált polisztirol) » 1 db » 60 x 60 cm » EPS falburkoló panel
Cikkszám: mywall-harmony
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 205 gramm
P: AL-A-18-07, AL-A-24-01

Asztali nézet megjelenítése