LED tápegységek
1. / 63.

Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - Brick, tégla mintás falburkoló

Garancia: 2 év
EPS (expandált polisztirol)
60 cm
60 cm
30 mm
1 db
Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - Brick, tégla mintás falburkoló
Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - Brick, tégla mintás falburkoló Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - Brick, tégla mintás falburkoló Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - Brick, tégla mintás falburkoló Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - Brick, tégla mintás falburkoló Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - Brick, tégla mintás falburkoló Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - Brick, tégla mintás falburkoló Lejátszás
Ár:
2 390 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
10-30 munkanap

ANRO azonosító (PID): 20719

Tégla mintás dekoratív falpanel - oldalfali burkolat polisztirol alapanyagból

A Mywall falpanelek innovatív termékek, melyek jól illeszkednek a mai lakásdíszítési trendekhez. A 3 dimenziós minta megtöri a sík falak megszokott látványát, ezáltal izgalmasabbá teszik a belső teret! Legfőképpen tévé falak, háttérfalak, válaszfalak burkolásakor alkalmazzák, de nappali és hálószoba dekorációnak is tökéletes. Sőt, nyirkos-vizes helyiségben is felrakható! Igény szerint padlótól a plafonig, lábazattól a mennyezetig alkalmazható.

Többféle hullám minta, továbbá tégla minta, méhsejt minta is kapható, mely lakóotthonokban és irodákban is esztétikus dekorációt biztosíthat. Különlegessége, hogy a minta folyamatos, azaz a toldási pontok megfelelő eldolgozásával egybefüggő mintázatú faldekorációt lehet kialakítani. A lapos függőleges és vízszintes irányba is felragaszthatóak a falra, ahogy nekünk tetszik. Rejtett LED világítással vagy spotlámpákkal is pompás végeredményt érhetünk el, hiszen a súrlófények kiemelik a 3 dimenziós mintákat!

A Mywall polisztirol falpanelek előnyei

A dekoratív falpanelek EPS polisztirol anyagból készülnek, ezáltal rendkívül könnyű súlyúak (csak 1.8 kg / négyzetméter). A 3 cm vastag lapokkal egyszerű dolgozni, mert nem reped, mint a vékonyabb anyagú hungarocell burkolólapok. Csekély mértékű hangelnyelő és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek. Felragasztásához vizes bázisú szerelőragasztó javasolt. A hófehér alapanyag vízbázisú anyagokkal átfesthető (például diszperziós latex festék), így még egyedibbé tehető a burkolat! Hengerezés vagy festékszóró pisztoly használata megengedett.

Vegyék figyelembe, hogy a Mywall falpanelek dekorációs feladatokra kiválók, de miután a hungarocell anyag viszonylag sérülékeny, ezért közvetlen fizikai behatásnak kitett helyre nem ajánlatos felragasztani a sérülések elkerülése végett.

A Mywall falpanelek mérete

A 35 kg/m2 sűrűségű EPS polisztirol anyagból készült lapok vastagsága ~3 cm, nagysága 60x60 cm, 1 darab lap tehát 0.36m2-re elegendő.  

Szállítási díj1 499 Ft
Termékcsalád EPS falburkoló panel
Alapanyag EPS (expandált polisztirol)
Szín Fehér
Szélesség (cm)60 cm
Magasság (cm)60 cm
Vastagság30 mm
Kiszerelés 1 db
ANRO azonosító20719
Garancia idő2 év
Súly255 g
Videó
Hatásos belső terek szeletelt téglával

Hatásos belső terek szeletelt téglával

Utoljára frissítve: 2020. május 07.

A téglák olyan megjelenést és textúrát biztosítanak, amelyet máshoz nem hasonlíthatunk! A fenti konyha-étkező fala is szeletelt tégla felrakásával készült, amely otthonosabbá teszi a modern belső teret! A rusztikus jellegű, vörös színű, külső téglaszelettel burkolt étkezőfal bensőséges ha…
10 jó ötlet a falak díszítésére

10 jó ötlet a falak díszítésére

Utoljára frissítve: 2020. április 16.

A beltéri falak dekorációjával otthonosabbá-komfortosabbá változtathatjuk a lakóhelyiségeket! A számtalan elvárásnak és igénynek, illetve a 21. században rendelkezésre álló alapanyagoknak köszönhetően azonban sokféle módon dekorálhatjuk az üres vagy sík felületeket, melyből szeretnénk ízelítőt adn…

Mennyezeti - oldalfali burkolólap értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 4
75.0% 3
25.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Dekoratív polisztirol falpanel, festhető (60x60 cm) - Brick, tégla mintás falburkoló
Kategória: Mennyezeti - oldalfali burkolólap » EPS (expandált polisztirol) » 1 db » Fehér » EPS falburkoló panel
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 255 gramm
P: CS-I-01-01

Asztali nézet megjelenítése