Kifutó termékek 20-50% kedvezménnyel!

GARDINIA - Flexline hajlítható függönysín szett: 700 cm műanyag sín, tartozékokkal

2. / 64.
Garancia: 1 év
1 soros
700 cm
GARDINIA - Flexline hajlítható függönysín szett: 700 cm műanyag sín, tartozékokkal
GARDINIA - Flexline hajlítható függönysín szett: 700 cm műanyag sín, tartozékokkal GARDINIA - Flexline hajlítható függönysín szett: 700 cm műanyag sín, tartozékokkal GARDINIA - Flexline hajlítható függönysín szett: 700 cm műanyag sín, tartozékokkal GARDINIA - Flexline hajlítható függönysín szett: 700 cm műanyag sín, tartozékokkal GARDINIA - Flexline hajlítható függönysín szett: 700 cm műanyag sín, tartozékokkal GARDINIA - Flexline hajlítható függönysín szett: 700 cm műanyag sín, tartozékokkal GARDINIA - Flexline hajlítható függönysín szett: 700 cm műanyag sín, tartozékokkal GARDINIA - Flexline hajlítható függönysín szett: 700 cm műanyag sín, tartozékokkal GARDINIA - Flexline hajlítható függönysín szett: 700 cm műanyag sín, tartozékokkal GARDINIA - Flexline hajlítható függönysín szett: 700 cm műanyag sín, tartozékokkal Lejátszás
Ár:
11 390 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító:
20102

Részletes leírás

A csomag tartalma: 

A csomagban kompletten állnak rendelkezésre a felszereléshez szükséges alkatrészek, melyből akár két különálló függönykarnist is kialakíthatunk!
 - 700 cm hosszúságú, fehér színű, egysoros, rugalmas műanyag sínkarnis
 - 24 darab rögzítőelem a fali vagy mennyezeti felszereléshez
 - 72 darab műanyag függönycsúszka
 - 4 pár végzáró (összesen 8 darab)
 
Gardinia flexline függönysín - A kézzel hajlítható függönykarnis!
A Gardinia újdonsága egy olyan különleges flexibilis függönykarnis, amely gyors megoldást kínál az íves helyiségek függönyzéséhez! Speciális anyagának köszönhetően a Flexline függönysín a felszerelés helyén tetszőleges mértékben kézzel is meghajlítható. Az egysoros műanyag sín 700 cm hosszúságú, de könnyen vágható, rövidebbre is szabható. A sín magassága 29 mm, színe fehér. Kis helyigényű, visszafogott megjelenésű.
 
Ívelhető függönykarnis bárhová, könnyű és közepes súlyú függönyhöz
A Flexline sín rugalmasan használható köríves falaknál, egyenetlen felületeknél, szabálytalan alakú helyiségekben is, de alacsony ára miatt akár nyaralókban, faházakban, albérletekben, lakókocsikban, hajókban is praktikus! Ezt a műanyag karnist akár a fürdőszobában is felszerelhetjük például a zuhanyfüggöny megtartására, de akár térelválasztóként is alkalmazhatjuk. A Flexline sín megfelelő a könnyű és közepes súlyú függönyanyagokhoz, de nehéz drapériákhoz nem javasolt!
 
Mennyezetre és oldalfalra is szerelhető - Univerzális tartókonzol
A csomagban található tartókonzolok segítségével a függönysín a plafonra és a falra is felszerelhető, ezáltal igazodva a felhasználó igényeihez. A tartókonzol elhelyezésétől függetlenül a függönycsúszkák át tud siklani a tartó fölött, ezáltal a teljes hosszra egy darabból is leszabható a függöny. A csomagban 24 darab rögzítőelem található, ami a kezdő- és végponton kívül 35 centiméterenként ad lehetőséget rögzítésre. Az Easy click rendszerű tartókba gyorsan és egyszerűen fogathatjuk be a sínt.
 
Tartozék csúszka és véglezáró elem
A csomagban csúszka is található, amelyek akadálytalanul siklanak át a tartókonzoloknál. A 72 darab műanyag csúszka 10 cm-ként biztosítja a függöny felfogatását.
A szettben 8 darab végzáró elem is van mellékelve, ezek segítségével zárhatjuk le a sín végeit, hogy a csúszkák ne csússzanak le. A 4 pár végelem (és a többi tartozék) felhasználásával akár négy külön függönysínt is kialakíthatunk, azért hogy négy nyílászárónál is gondoskodhassunk az árnyékolási feladatokról!

Specifikációk

Alapanyag Műanyag
Szín Fehér
Függönytartó sorok száma1 soros
Méret700 cm
Szálhossz 700 cm
Magasság29 mm
Szélesség3 mm
GyártóGARDINIA (32884)
ANRO azonosító20102
Garancia idő1 év
Súly1.25 kg

Videó

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
0.0% 0
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: GARDINIA - Flexline hajlítható függönysín szett: 700 cm műanyag sín, tartozékokkal
Kategória: Gardinia műanyag függönysín » Műanyag » 700 cm » Fehér
Cikkszám: 32884
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 1245 gramm
P: I-10-04

Asztali nézet megjelenítése