Kifutó termékek 20-50% kedvezménnyel!

Novelite LED vészvilágító lámpatest - oldalra mutató nyíllal

19. / 28.
1 Watt
Garancia: 1 év
IP20
5 óra
Novelite LED vészvilágító lámpatest - oldalra mutató nyíllal
Novelite LED vészvilágító lámpatest - oldalra mutató nyíllal Novelite LED vészvilágító lámpatest - oldalra mutató nyíllal Novelite LED vészvilágító lámpatest - oldalra mutató nyíllal Novelite LED vészvilágító lámpatest - oldalra mutató nyíllal Novelite LED vészvilágító lámpatest - oldalra mutató nyíllal Novelite LED vészvilágító lámpatest - oldalra mutató nyíllal Novelite LED vészvilágító lámpatest - oldalra mutató nyíllal Energiacimke
Ár:
8 382 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
3 munkanap

ANRO azonosító:
19364

Részletes leírás

Novelite - oldalra mutató nyilas táblával szerelt vészvilágító lámpatest. Az akkuk a ledeket 5 óráig képesek üzemeltetni áramszünet, illetve vészhelyzet esetén. Az akkumulátorok töltési ideje 24 óra. Folyamatos üzemű. Mennyezetre és oldalfalra is szerelhető. A csomagban található függesztőláncok segítségével, akár a mennyezetről történő függesztett szerelés is megoldható.

Az akkumulátorok működéséhez az áramköri lapon található 2 pines csatlakozóra (CN2) rá kell helyezni a csomagban található fekete áramkörzárót.

Menekülési utak és vészkijáratok

2/1998. (I. 16.) MüM rendelet a munkahelyen alkalmazandó biztonsági és egészségvédelmi jelzésekről:

  • Elsősegély vagy menekülési jel: Alakja téglalap vagy négyzet. Fehér piktogram zöld alapon. A zöld szín a jel felületének legalább 50%-át teszi ki.

Részlet a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM - a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről rendeletből, a vészvilágításra és vészkijáratra vonatkozóan:

  • 3. § (1) A menekülési utakat és a vészkijáratokat szabadon kell hagyni, azoknak a lehető legrövidebb úton a szabadba vagy valamely biztonságos területre kell vezetniük. A menekülési utakat és a vészkijáratokat úgy kell kialakítani, megjelölni, és olyan állapotban kell tartani, hogy azokon a munkavállalók gyorsan és biztonságosan el tudják hagyni a munkahelyeiket, illetve szükség esetén gyorsan kimenthetők legyenek.
  • (2) A vészkijáratok és a hozzájuk vezető útvonalak számát, méretét, illetve kialakításukat a munkahelyek igénybevételétől, felszereltségétől és méreteitől függően, az ott tartózkodó személyek legnagyobb létszámából kiindulva kell a vonatkozó jogszabályokban meghatározottak alapján megtervezni.
  • (3) Csak kifelé, a menekülés irányába nyitható vészkijáratok alkalmazhatók. A vészkijáratokat nem szabad úgy lezárni vagy rögzíteni, hogy azokat vészhelyzetben ne lehessen használni.
  • (4) Toló- vagy forgóajtó vészkijárat céljára nem alkalmazható.
  • (5) A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat a vonatkozó jogszabályban meghatározott módon kell jelzésekkel ellátni.
  • (6) A vészkijárati ajtókat nem szabad kulcsra zárni. A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat, valamint a hozzájuk vezető közlekedési útvonalakat és ajtókat szabadon kell hagyni, hogy azok bármikor akadálytalanul használhatók legyenek.
  • (7) A vészkijárati útvonalakat és ajtókat olyan vészvilágítással kell ellátni, amely áramkimaradás esetén is működőképes és a szükséges megvilágítást biztosítja.

Specifikációk

Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 1 Watt
Foglalat Beépített LED
IP védelmi szint IP20
Akku / elem típusa 3.6 Volt, 500 mAh
Akku töltési ideje 24 óra
Akkus működés ideje 5 óra
Szélesség350 mm
Magasság250 mm
Hosszúság42 mm
Szín Fehér
GyártóNovelite
ANRO azonosító19364
Garancia idő1 év
Súly671 g

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: Novelite LED vészvilágító lámpatest - oldalra mutató nyíllal
Kategória: LED vészvilágítás, jelzőfény » 3.6 Volt, 500 mAh » 230 Volt (50/60Hz) » Beépített LED » IP20 » Fehér
Cikkszám: NV-4104.6000-6001
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 671 gramm

Asztali nézet megjelenítése