141. / 208.
EMOS

Mini gömb kültéri LED karácsonyi fényfüzér, időzítővel (8m/80 LED) meleg fehér

3.6 Watt
Meleg fehér
Garancia: 1 év
230V hálózati áram
8 méter
IP44
Mini gömb kültéri LED karácsonyi fényfüzér, időzítővel (8m/80 LED) meleg fehér
Mini gömb kültéri LED karácsonyi fényfüzér, időzítővel (8m/80 LED) meleg fehér Mini gömb kültéri LED karácsonyi fényfüzér, időzítővel (8m/80 LED) meleg fehér Mini gömb kültéri LED karácsonyi fényfüzér, időzítővel (8m/80 LED) meleg fehér Mini gömb kültéri LED karácsonyi fényfüzér, időzítővel (8m/80 LED) meleg fehér Lejátszás Lejátszás Lejátszás
Ár:
8 090 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 19263

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

A hideg hónapokkal együtt egy igazán meleg, meghitt ünnep is érkezik minden évben. Az adventi készülődés ideje alatt már sokakat izgalommal tölt el a Karácsony közeledése, a vele járó készülődés, lakás- és fenyőfadíszítés.

Mi az ANRO-nál kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy az ünnepi hangulatot fokozó díszítővilágítást energiatakarékos formában biztosítsuk vásárlóinknak! A különféle dekorációs fények egyre népszerűbbek, hiszen mindenki szereti, ha lakása ünnepi hangulatú, szívet melengető.

Ezen igények kielégítésére kínáljuk az EMOS minőségi és megbízható termékeit! Termékkínálatuk igen széles, kültéri és beltéri fényfüzéreket is találunk közöttük. A hagyományos fényfüzér mellett, különleges, időzítővel ellátott termékek is kaphatóak, amelyek még inkább elősegítik az energiatakarékos felhasználást.

Felszerelésük praktikus és egyszerű, megjelenésük esztétikus, használatuk pedig garancia az alacsony energiafogyasztásra.

Karácsonyi LED fényfüzér - 140 cm magas karácsonyfa díszítéséhez

Kültéren is használható 80 darab meleg fehér színű leddel szerelt karácsonyi dekorációs fényfüzér! Különleges gömb formájú.

8 méter hosszúságú fekete borítású fényfüzér! Fogyasztása csupán 3.6 Watt a 80 darab energiatakarékos lednek köszönhetően. IP44 védettséggel, kültéren és beltéren is alkalmazható! A tápvezeték hossza: 5 méter.

Időzítő használata: A fényfüzér a transzformátor (adapter) testébe beépített időzítővel rendelkezik. Az első kapcsolás után a füzér folyamatosan világít. A második kapcsolás után (egy zöld lámpa világítani kezd) az időzítő 6 órára lesz beállítva. Annak elteltével automatikusan kikapcsol és kikapcsolva marad 18 órán keresztül. Az időzítő automatikusan ezekkel az időközökkel működik (6 óra/18 óra), amíg kikapcsolásra nem kerül egy harmadik kapcsolással.
Példa: A füzér december 1-jén 18 órakor kerül bekapcsolásra. Éjfélig világít, majd automatikusan kikapcsol. December 2-án 18 órakor automatikusan bekapcsol, majd éjfélkor ismét kikapcsol. Ez azt jelenti, hogy a füzért csak egyszer kell bekapcsolni és automatikusan a fenti ütemezéssel fog működni, amíg kikapcsolásra nem kerül.
Az időzítő beállításának módosítása Ha módosítani kívánja a füzér automatikus be- és kikapcsolási időpontját (pl. 19 órára, illetve 1 órára), mindössze annyit kell tennie, hogy a kívánt időpontban kikapcsolja füzért (ha be van kapcsolva), majd ismét visszakapcsolja azt.
Megjegyzés: Az időzítő havonta néhány percnyit elállítódhat. Ha vissza kívánja állítani az eredeti bekapcsolási időt, állítsa be ismét az időzítőt.

Adattáblázat
ANRO azonosító19263
Élettartam 50000 óra
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Garancia idő1 év
GyártóEMOS (D5AW02)
IP védelmi szint IP44
Ledek száma 80 ledes
Méret: hosszúság (m)8 méter
Működés módja230V hálózati áram
Súly374 g
Szállítási díj1 690 Ft
Színhőmérséklet 2700-3200K Meleg fehér
Teljesítmény 3.6 Watt
TípusFényfüzér különleges formákkal
Vezeték hossza (m)5 méter
Videó
Kapcsolódó cikkek
Díszítse LED fényfüzér az ünnepi otthont!

Díszítse LED fényfüzér az ünnepi otthont!

Utoljára frissítve: 2023. október 31.

Fehér és színes LED füzérek érkeztek, melyek kiválóak az otthon hangulatos fénydekorációjához. Legyen szó szülinapról, esküvőről vagy karácsonyról, ezek a csodás fénysorok nagyszerű hátteret kölcsönöznek a lakás bármely helyiségében!
A legszebb fények karácsonykor ragyognak! Fényfüzér típusok és fénydekoráció ötletek

A legszebb fények karácsonykor ragyognak! Fényfüzér típusok és fénydekoráció ötletek

Utoljára frissítve: 2022. november 22.

A világító díszek a karácsonyi dekoráció fontos eszközei! Ezek a fények szebben csillognak, mint bármikor máskor az évben, mert az ünnep meghittségét, összekovácsoló erejét is szimbolizálják. LED fényfüzérek és világító figurák sokaságával adunk ötleteket a még kreatívabb ünnepi dekor érdekében!
Hangulatteremtő karácsonyi fények

Hangulatteremtő karácsonyi fények

Utoljára frissítve: 2021. augusztus 18.

Gyertyák, LED világítások, színes fényfüzérek - ezekkel a hétköznapi eszközökkel könnyen teremthetünk meghitt hangulatot a karácsony közeledtével. Díszíthetik a lakást akár már novemberben és ráérünk januárban összeszedni a fénydekorációt, hogy minél hosszabb élvezhessük ki az ünnepi enteriőrt!
Inspirációk a karácsonyfa díszítéséhez

Inspirációk a karácsonyfa díszítéséhez

Utoljára frissítve: 2020. május 04.

Havas erdőt idéző zöld-fehér színű karácsonyfa, ezüst színű masnival a tetején! A fehér műfenyő ágait sokkal vidámabbá tehetjük a szivárvány színeiben pompázó üveggömbökkel és szatén szalagokkal! A zöld színű fenyőhöz nagyon jól illeszkednek a fehér angyalkák, amelyek apró kedves…
Egyszerű ünnepi díszítések beltérre

Egyszerű ünnepi díszítések beltérre

Utoljára frissítve: 2020. április 16.

A karácsony dekoráció nélkül is bensőséges ünnep, de ha van egy kis időnk, néhány egyszerűen kivitelezhető ötlettel az otthonunkat is szebbé varázsolhatjuk! Ajtódísz - száraz fenyőtobozok elegáns bordó színű szalagra kötve. Ablakdísz - a karácsonyfát díszítő üveggömböket az ablak…

LED fényfüzér értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Mini gömb kültéri LED karácsonyi fényfüzér, időzítővel (8m/80 LED) meleg fehér
Kategória: LED fényfüzér » 230 Volt (50/60Hz) » IP44 » 230V hálózati áram » 2700-3200K Meleg fehér » Fényfüzér különleges formákkal
Cikkszám: D5AW02
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 374 gramm
19 év szakmai tapasztalat
800.100+ elégedett vásárló
448.400+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése