Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- gold

44. / 46.
Garancia: 2 év
Fém
Arany
10 cm
Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- gold
Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- gold Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- gold
Ár:
725 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 17842

Részletes leírás

Oldalfali konzol gold (arany) színben a színezett egybeöntött előlapos karnisokhoz.

A falikonzol szélessége ~2 cm, a faltól való elállása 10 cm. A véglezáró szélességével azonos, így a konzol oldalirányból nem látható.

Az L alakú tartóelem az alumínium függönysínek és függönykarnisok oldalfalra történő szerelését teszi lehetővé. Strapabíró anyagból készül, színazonos karnisokhoz - 5 féle színben is elérhető.

Mely termékekhez használható az oldalfali tartó? A fali konzol az íves, egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokkal kompatibilis. A tartókonzolon több előkészített furat is található.

Mikor praktikus az oldalfali tartó? A karnisok oldalfalra szerelésének többféle oka is lehet. Nem lehetséges a függönykarnis plafonra szerelése például álmennyezet vagy mennyezetfűtés esetén; túl nagy belmagasság esetén pedig sokan nem találják esztétikusnak a kialakított végeredményt. Az is előfordulhat, hogy valamilyen villanyáram vezeték, fűtéshez használt gáz- vagy vízcső, esetleg hőszigetelés képez akadályt a karnis mennyezetre szerelésénél - ilyenkor praktikusak az oldalfali konzolok, melyek segítségével a síneket könnyedén rögzíthetjük a falikonzol segítségével!

Oldalfali tartóra való szereléskor a sínek ugyanúgy viselkednek, mintha közvetlenül a mennyezetre lennének felfúrva, azaz a karnis teljes hosszát kihasználhatjuk és a tartókonzolok rögzítési pontjai alatt is elhúzhatjuk a függönyt.

Hány darab tartó szükséges egy függönysín felszereléséhez? A 120 és 140 cm-es sínekhez 2 darab, a 160, 180 és 200 cm-es sínekhez 3 darab, a 220 és 240 cm-es sínekhez pedig 4 darab konzolra lesz szükségünk. Ha nagy tömegű függöny felrakása van tervben, igény szerint javasolt növelni a felfogatási pontok számát.

Specifikációk

Szállítási díj990 Ft (15 000 Ft fölött ingyenes!)
Alapanyag Fém
Szín Arany
Szálhossz 10 cm
Magasság70 mm
Kiszerelés 1 db
ANRO azonosító17842
Garancia idő2 év

Kapcsolódó cikkek

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

Karnis - Mekkora karnist válasszak? Méretvétel...

2019. május 24.

A megfelelő függönykarnis kiválasztása több tényező számba vételével történik (anyag, szín, függönytartó típusa), de fontos, hogy a kellő méretű függönyrudat szerezzük be. - Méretezési segédlet karnisokhoz

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: Fali konzol egybeöntött előlapos, kétsoros karnisokhoz- gold
Kategória: Mennyezeti sín - alu. » Fém » 1 db » Arany
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése