12. / 39.
LEDTech

Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Fehér) 48x128 cm

240 Watt
Hideg fehér
Garancia: 2 év
480 mm
1280 mm
Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Fehér) 48x128 cm
Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Fehér) 48x128 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Fehér) 48x128 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Fehér) 48x128 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Fehér) 48x128 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Fehér) 48x128 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Fehér) 48x128 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Fehér) 48x128 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Fehér) 48x128 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Fehér) 48x128 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Fehér) 48x128 cm Lejátszás
Ár:
179 390 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-20 munkanap

ANRO azonosító (PID): 16805

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Programozható LED tábla, fényújság

Napjainkban üzletünk, vállalkozásunk reklámozása fontosabb, mint valaha, hiszen a konkurencia harc egyre erősebb és erősebb. Ebben a versenyben csak akkor tudunk talpon maradni, ha folyamatosan a legmodernebb, illetve a leginkább figyelemfelkeltő reklámozási eszközöket választjuk. Pillanatnyilag a világító reklámtáblák a legelterjedtebbek, de a pixel vezérelt termékek (fényújság, videófal) is egyre nagyobb és nagyobb szeletet hasít ki magának a piacból.

Ezeket a mozgó, pixel vezérelt, WIFI kapcsolaton keresztül programozható LED reklámtáblákat kínáljuk most figyelmükbe.

Műszaki paraméterek:

A LED display 16 cm x 32 cm-es modulokból épül fel, ezen modulok többszörözésével, szinte tetszőleges méretű fényújság készíthető.
 
Egyszínű LED tábla esetén a képpontok mérete 10 mm x 10 mm, azaz a 16 cm magas és 32 cm széles modulon összesen 16 x 32 db, azaz 512 pixel található.
 
Egy ilyen 512 pixeles egység fogyasztása teljes terhelés mellett 20 Watt, de mivel szövegek kiírásakor többnyire csak a ledek egy része világít, így kb. 6-8 Wattos átlagos fogyasztással lehet számolni modulonként, így ahány modul, annyiszor 6-8 Watt lesz a teljes fényújság fogyasztása.
 
A LED fényújság világításának színét előre meg kell határozni, ez később nem változtatható, csak az RGB LED chipeket tartalmazó táblán. Az egyszínű LED táblákon a kiírt szöveg színe lehet piros, fehér, kék, sárga vagy zöld.
 

A tábla pontos külső méretét az alábbi módon tudjuk meghatározni:

A modulok száma alapján adott a modulok teljes mérete cm-ben. A tábla keretét alkotó profil mérete 3.5 cm, ami mind a négy oldalról körbeveszi a táblát. Emiatt a modulok szélességéhez és magasságához 7-7 cm-t hozzá kell adni. A termékadatokat tartalmazó táblázatban megadott méretek a hasznos méretek, a keret ezen a méreten nyúlik túl!
 
A tábla mélysége 9 cm.
 
Példa egy 1x5-ös modul teljes méretének kiszámítására:
  • A modulok magassága 1x16 cm = 16 cm.
  • A modulok szélessége 5x32 cm = 160 cm.
  • A szélességhez és a magassághoz hozzá kell adni 7-7 cm-t.
  • A tábla teljes mérete 23 cm x 167 cm x 9 cm lesz.

A méreteket ellenőrizzék, ugyanis egyedi termék rendelése (méretre készítés) esetén az elállási jog nem érvényes.

Egyedi méretre gyártást csak előre utalásos (előre fizetéses) módon tudunk vállalni. A gyártást csak a termék árának megfizetése után kezdjük el!

A LED világító táblák előnyei

A világító reklámok jelentős figyelemfelkeltő hatással rendelkeznek, ezért szívesen alkalmazzák mindenféle környezetben pl. üzletek, benzinkutak, szórakozóhelyek, egyéb kereskedelmi vállalkozások. A LED technológia segítségével a fényreklámok is megújulnak, hiszen az energiatakarékos fényforrásnak köszönhetően a LED display működtetése gazdaságos, ezáltal kisebb vállalkozások is megengedhetik maguknak! 
 
A LED reklámtáblában a ledek magas fényerejűek, napos időben is jól láthatóak, por- és enyhén ütésállóak, valamint esőállók - ezáltal kültéren és beltéren is elhelyezhetőek. Többféle méretben rendelhető!
 

Minden időben jól látható reklám!

A LED kijelző praktikus, hiszen (a közvetített üzenet) nemcsak nappali világosságban, napfényes időben emelkedik ki a környezetből, hanem éjszaka is jól láthatóvá válik a LED táblán megjelenő szöveg vagy animáció. A gyalogosan, kerékpárral, vagy autóval közlekedők számára egyaránt érdekes lehet a fényreklám, mely többféle időjárási körülmények között (pl. napsütés, eső, szürkület) is jól látható. Információs táblaként is használható, hiszen lehetőség van akár az aktuális dátum, vagy hőmérséklet kiíratására is!
 

Könnyen programozható!

A LED tábla programozása a mellékelt szoftver segítségével akár otthon is beállítható! A futófényes LED tábla árak, akciók, reklámszövegek, óra, dátum kijelzéséhez nagyon jól felhasználható. Az általunk forgalmazott LED szöveges kijelző teljes körűen képes kezelni a magyar ékezetes betűket, emellett több ezer karakter tárolására is alkalmas! Lehetőséget ad a fényerő, sebesség, betűtípus, betűméret változtatására, de több mint 60 effekt, futó szegélyvonalak megjelenítésére is alkalmas. 
 
USB-n keresztül programozható LED reklámmtábla, fényújság
 
A táblához egy LED vezérlő szoftvert is biztosítunk, mellyel a kívánt szöveg és effekt beállítását elvégezhetjük. A Wifi vezérlő segítségével okostelefonról (Android, IOS), vezeték nélküli WIFI hálózaton keresztül lehet szerkeszteni a kijelzőn látható programot. Különösen kényelmes megoldás nehezen elérhető, vagy magasra szerelt táblák esetében.

Csatlakozás a WIFI hálózathoz:

A WIFI hálózat neve W-0-val kezdődik. A nulla utáni számot a beépített vezérlő típusa határozza meg. Ezután kötőjellel következik a vezérlő sorszáma, ami egy egyedi azonosító, ez különbözteti meg a különböző táblákat. Tehát pl. egy két soros táblánál így fog kinézni a WIFI hálózat neve, amihez csatlakoznunk kell: W-00-sorozatszám. A jelszó pedig 88888888, azaz 8 db 8-as.

További rendelhető kiegészítők

A rendelhető kiegészítők sora változhat, a termékleírás alatti "Kapcsolódó termékek" szakaszban megtalálhatja a pillanatnyilag elérhető kiegészítőket.
 
Hőmérséklet szenzor: a hőmérő szenzor segítségével kiíratható az aktuális hőmérséklet a kijelzőre. Közkedvelt funkció, hiszen érdekes adatot szolgáltat az emberek számára, így vonzza a tekintetet.
 
Számítógépről irányított WIFI vezérlő (128 cm tábla magasságig): a legapróbb részletekig elvégezhető minden beállítás ezzel a vezérlővel. A WiFi-s kialakításnak köszönhetően szabadtéren akár 100 méter távolságból is vezérelhető a tábla.

A LED tábla rögzítése

A LED modulokat tartalmazó kijelző váza dupla falú alumíniumból készül, melyet a megjelölt helyeken kívül (pl. a tápegységek helye) bárhol lehet rögzíteni önmetszős csavar segítségével például L-konzolhoz vagy zártszelvényhez.

LED világító táblára vonatkozó garancia

A LED kijelző berendezés három fő egységből áll: LED modul, vezérlő egység, tápegység. Meghibásodás esetén a meghibásodott egység cseréjére kerül sor (nem javítás!). A LED modulra pixelgarancia is érvényes, ez azt jelenti, hogyha a panelen lévő ledek 1%-a meghibásodik, akkor a komplett panel cseréjére kerül sor (ha például egy egyszínű 512 darab ledes panelen 5 led meghibásodik, cseregarancia érvényes az egész panelre).
A garancia időtartama 1 év. 
 
A ledes reklámtáblákhoz bármilyen program írható, készíthető az alábbi vezérlőprogram segítségével:
Az alábbi videón pedig megtekinthetőek a programozás fő lépései:
Adattáblázat
ANRO azonosító16805
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Garancia idő2 év
GyártóLEDTech
IP védelmi szint IP44
LED chip típusDIP LED
Méret: magasság (mm)480 mm
Méret: szélesség (mm)1280 mm
Méret: vastagság (mm)90 mm
Súly7.4 kg
Szállítási díj1 990 Ft
Színhőmérséklet 5500-6500K Hideg fehér
Teljesítmény 240 Watt
Videó
Kapcsolódó cikkek
LED videófal, fényújság (USB, Wifi) bemutatás, programozás

LED videófal, fényújság (USB, Wifi) bemutatás, programozás

Utoljára frissítve: 2019. február 20.

Napjainkban üzletünk, vállalkozásunk reklámozása fontosabb, mint valaha, hiszen a konkurencia harc egyre erősebb és erősebb. Ebben a versenyben csak akkor tudunk talpon maradni, ha folyamatosan a legmodernebb, illetve a leginkább figyelemfelkeltő reklámozási eszközöket választjuk. Pillanatnyilag a v…

Világító LED reklámtábla értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Fehér) 48x128 cm
Kategória: Világító LED reklámtábla » 230 Volt (50/60Hz) » IP44 » DIP LED » 5500-6500K Hideg fehér
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 7400 gramm
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
448.100+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése