LED reflektor, LED fényvető

LEDTech Világító LED reklámtábla - fényújság, USB (P10 Fehér) 32x192 cm

11. / 41.
240 Watt
Hideg fehér
Garancia: 1 év
320 mm
1920 mm
LEDTech Világító LED reklámtábla - fényújság, USB (P10 Fehér) 32x192 cm
LEDTech Világító LED reklámtábla - fényújság, USB (P10 Fehér) 32x192 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - fényújság, USB (P10 Fehér) 32x192 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - fényújság, USB (P10 Fehér) 32x192 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - fényújság, USB (P10 Fehér) 32x192 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - fényújság, USB (P10 Fehér) 32x192 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - fényújság, USB (P10 Fehér) 32x192 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - fényújság, USB (P10 Fehér) 32x192 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - fényújság, USB (P10 Fehér) 32x192 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - fényújság, USB (P10 Fehér) 32x192 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - fényújság, USB (P10 Fehér) 32x192 cm Energiacimke Lejátszás
Ár:
148 260 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-20 munkanap

ANRO azonosító (PID): 16803

Programozható LED tábla, fényújság

Napjainkban üzletünk, vállalkozásunk reklámozása fontosabb, mint valaha, hiszen a konkurencia harc egyre erősebb és erősebb. Ebben a versenyben csak akkor tudunk talpon maradni, ha folyamatosan a legmodernebb, illetve a leginkább figyelemfelkeltő reklámozási eszközöket választjuk. Pillanatnyilag a világító reklámtáblák a legelterjedtebbek, de a pixel vezérelt termékek (fényújság, videófal) is egyre nagyobb és nagyobb szeletet hasít ki magának a piacból.

Ezeket a mozgó, pixel vezérelt, USB kapun keresztül programozható LED reklámtáblákat kínáljuk most figyelmükbe.

Műszaki paraméterek:

A LED display 16 cm x 32 cm-es modulokból épül fel, ezen modulok többszörözésével, szinte tetszőleges méretű fényújság készíthető.
 
Egyszínű LED tábla esetén a képpontok mérete 10 mm x 10 mm, azaz a 16 cm magas és 32 cm széles modulon összesen 16 x 32 db, azaz 512 pixel található.
 
Egy ilyen 512 pixeles egység fogyasztása teljes terhelés mellett 20 Watt, de mivel szövegek kiírásakor többnyire csak a ledek egy része világít, így kb. 6-8 Wattos átlagos fogyasztással lehet számolni modulonként, így ahány modul, annyiszor 6-8 Watt lesz a teljes fényújság fogyasztása.
 
A LED fényújság világításának színét előre meg kell határozni, ez később nem változtatható, csak az RGB LED chipeket tartalmazó táblán. Az egyszínű LED táblákon a kiírt szöveg színe lehet piros, fehér, kék, sárga vagy zöld.
 

A tábla pontos külső méretét az alábbi módon tudjuk meghatározni:

A modulok száma alapján adott a modulok teljes mérete cm-ben. A tábla keretét alkotó profil mérete 3.5 cm, ami mind a négy oldalról körbeveszi a táblát. Emiatt a modulok szélességéhez és magasságához 7-7 cm-t hozzá kell adni. A termékadatokat tartalmazó táblázatban megadott méretek a hasznos méretek, a keret ezen a méreten nyúlik túl!
 
A tábla mélysége 9 cm.
 
Példa egy 1x5-ös modul teljes méretének kiszámítására:
  • A modulok magassága 1x16 cm = 16 cm.
  • A modulok szélessége 5x32 cm = 160 cm.
  • A szélességhez és a magassághoz hozzá kell adni 7-7 cm-t.
  • A tábla teljes mérete 23 cm x 167 cm x 9 cm lesz.

A LED világító táblák előnyei

A világító reklámok jelentős figyelemfelkeltő hatással rendelkeznek, ezért szívesen alkalmazzák mindenféle környezetben pl. üzletek, benzinkutak, szórakozóhelyek, egyéb kereskedelmi vállalkozások. A LED technológia segítségével a fényreklámok is megújulnak, hiszen az energiatakarékos fényforrásnak köszönhetően a LED display működtetése gazdaságos, ezáltal kisebb vállalkozások is megengedhetik maguknak! 
 
A LED reklámtáblában a ledek magas fényerejűek, napos időben is jól láthatóak, por- és enyhén ütésállóak, valamint esőállók - ezáltal kültéren és beltéren is elhelyezhetőek. Többféle méretben rendelhető!
 

Minden időben jól látható reklám!

A LED kijelző praktikus, hiszen (a közvetített üzenet) nemcsak nappali világosságban, napfényes időben emelkedik ki a környezetből, hanem éjszaka is jól láthatóvá válik a LED táblán megjelenő szöveg vagy animáció. A gyalogosan, kerékpárral, vagy autóval közlekedők számára egyaránt érdekes lehet a fényreklám, mely többféle időjárási körülmények között (pl. napsütés, eső, szürkület) is jól látható. Információs táblaként is használható, hiszen lehetőség van akár az aktuális dátum, vagy hőmérséklet kiíratására is!
 

Könnyen programozható!

A LED tábla programozása a mellékelt szoftver segítségével akár otthon is beállítható! A futófényes LED tábla árak, akciók, reklámszövegek, óra, dátum kijelzéséhez nagyon jól felhasználható. Az általunk forgalmazott LED szöveges kijelző teljes körűen képes kezelni a magyar ékezetes betűket, emellett több ezer karakter tárolására is alkalmas! Lehetőséget ad a fényerő, sebesség, betűtípus, betűméret változtatására, de több mint 60 effekt, futó szegélyvonalak megjelenítésére is alkalmas. 
 
USB-n keresztül programozható LED reklámmtábla, fényújság
 
A táblához egy LED vezérlő szoftvert is biztosítunk, mellyel a kívánt szöveg és effekt beállítását elvégezhetjük. A kész programot egy kattintással exportálhatjuk egy pendrive-ra. A program feltöltéséhez mindössze csatlakoztatnunk kell a pendrive-ot a fényújsághoz, ami néhány másodpercen belül automatikusan elmenti a kapott adatokat a belső memóriájában (2 MB).

További rendelhető kiegészítők

A rendelhető kiegészítők sora változhat, a termékleírás alatti "Kapcsolódó termékek" szakaszban megtalálhatja a pillanatnyilag elérhető kiegészítőket.
 
Hőmérséklet szenzor: a hőmérő szenzor segítségével kiíratható az aktuális hőmérséklet a kijelzőre. Közkedvelt funkció, hiszen érdekes adatot szolgáltat az emberek számára, így vonzza a tekintetet.
 
Wifi vezérlő (2 vagy 4 soros, egyszínű modullal szerelt táblához): segítségével okostelefonról (Android, IOS), vezeték nélküli WIFI hálózaton keresztül is lehet szerkeszteni a kijelzőn látható programot, így mellőzhető az USB-s pendrive kapcsolódás. Különösen kényelmes megoldás nehezen elérhető, vagy magasra szerelt táblák esetében.
 
Számítógépről irányított WIFI vezérlő (128 cm tábla magasságig): a legapróbb részletekig elvégezhető minden beállítás ezzel a vezérlővel. A WiFi-s kialakításnak köszönhetően szabadtéren akár 100 méter távolságból is vezérelhető a tábla.

A LED tábla rögzítése

A LED modulokat tartalmazó kijelző váza dupla falú alumíniumból készül, melyet a megjelölt helyeken kívül (pl. a tápegységek helye) bárhol lehet rögzíteni önmetszős csavar segítségével például L-konzolhoz vagy zártszelvényhez.

LED világító táblára vonatkozó garancia

A LED kijelző berendezés három fő egységből áll: LED modul, vezérlő egység, tápegység. Meghibásodás esetén a meghibásodott egység cseréjére kerül sor (nem javítás!). A LED modulra pixelgarancia is érvényes, ez azt jelenti, hogyha a panelen lévő ledek 1%-a meghibásodik, akkor a komplett panel cseréjére kerül sor (ha például egy egyszínű 512 darab ledes panelen 5 led meghibásodik, cseregarancia érvényes az egész panelre).
A garancia időtartama 1 év. 
 
A ledes reklámtáblákhoz bármilyen program írható, készíthető az alábbi vezérlőprogram segítségével:
Az alábbi videón pedig megtekinthetőek a programozás fő lépései:
Szállítási díjIngyenes!
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 240 Watt
LED chip típusDIP LED
Színhőmérséklet 5500-6500K Hideg fehér
IP védelmi szint IP65
Szélesség1920 mm
Magasság320 mm
Vastagság90 mm
GyártóLEDTech
ANRO azonosító16803
Garancia idő1 év
Videó
Kapcsolódó cikkek
LED videófal, fényújság (USB, Wifi) bemutatás, programozás

LED videófal, fényújság (USB, Wifi) bemutatás, programozás

Utoljára frissítve: 2019. február 20.

Napjainkban üzletünk, vállalkozásunk reklámozása fontosabb, mint valaha, hiszen a konkurencia harc egyre erősebb és erősebb. Ebben a versenyben csak akkor tudunk talpon maradni, ha folyamatosan a legmodernebb, illetve a leginkább figyelemfelkeltő reklámozási eszközöket választjuk. Pillanatnyilag a v…

Világító LED reklámtábla értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: LEDTech Világító LED reklámtábla - fényújság, USB (P10 Fehér) 32x192 cm
Kategória: Világító LED reklámtábla » 230 Volt (50/60Hz) » IP65 » DIP LED » 5500-6500K Hideg fehér
Cikkszám: LT LED reklámtábla (P10 Fehér) 32x192 cm
Szállítási kategória: 2

Asztali nézet megjelenítése