LED reflektor, LED fényvető

EMOS Szén-monoxid érzékelő, LCD kijelzővel, fehér

1. / 13.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Egészségvédelem.
Garancia: 1 év
EMOS Szén-monoxid érzékelő, LCD kijelzővel, fehér
EMOS Szén-monoxid érzékelő, LCD kijelzővel, fehér EMOS Szén-monoxid érzékelő, LCD kijelzővel, fehér EMOS Szén-monoxid érzékelő, LCD kijelzővel, fehér EMOS Szén-monoxid érzékelő, LCD kijelzővel, fehér EMOS Szén-monoxid érzékelő, LCD kijelzővel, fehér EMOS Szén-monoxid érzékelő, LCD kijelzővel, fehér EMOS Szén-monoxid érzékelő, LCD kijelzővel, fehér
Ár:
7 836 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

ANRO azonosító (PID): 16273

Szén-monoxid érzékelő hang- és fényjelzéssel, 7 éves élettartammal. LCD kijelző a helyiség aktuális CO-szintjének leolvasásához.

A mérgező szén-monoxid (CO) koncentrációjának mérésére szolgáló riasztóberendezés.
A szén-monoxid (CO) A szén-monoxid (CO) színtelen, szagtalan, erősen mérgező gáz. Tüzelőanyagok (fa, faszén, szén, fűtőolaj, paraffin, benzin, földgáz, propán, bután stb.) égése során, illetve cigarettafüstből képződik. Veszélyes koncentrációjú szén-monoxid képződhet, ha a tüzelőanyaggal működő berendezés meghibásodik vagy nem megfelelően karbantartott, a tüzelőanyag elakad, vagy a helyiség szellőzése nem megfelelő. A belélegzett szén-monoxid okozta mérgezés súlyossága függ a gáz koncentrációjától (mértékegysége: ppm, azaz egymillió egységre jutó részecskeszám) és a kitettség időtartamától.

 • Tulajdonságok:
 • Észlelt gáz: szén-monoxid (CO)
 • Érzékelő típusa: elektrokémiai cella
 • Megfelel az EN 50291-1:2010 + A1:2012 szabvány előírásainak
 • Megnevezés: BSI Kite KM 616830
 • Hasznos élettartam: 7 év
 • B típusú készülék
 • Működési hőmérséklet és páratartalom: 0 és +40 °C között, 30–95% (páralecsapódás nélkül)
 • Tárolási/szállítási hőmérséklet és páratartalom: -20 és +50 °C között, 10–95% (páralecsapódás nélkül)
 • Védettségi fokozat: IP20
 • Figyelmeztető hangjelzés: >85 dB 1 m-es hatótávolságban
 • Tápellátás: 3 db 1,5 V-os AA elem (tartozék)
 • Fogyasztás: készenléti üzemmód: <20 µA, riasztási üzemmód: <45 mA
 • Méret: 107 × 107 × 38 mm
 • Súly: 121 g


Fontos tudnivalók:

TESZT ÜZEMMÓD A riasztó működése szükség szerint vagy az elemek cseréjekor tesztelhető. Nyomja meg a TEST/RESET (TESZT/NULLÁZÁS) gombot: a riasztó sípol, és ezzel egy időben a piros ALARM (RIASZTÁS) LED 3-szor felvillan. A riasztó megfelelő működését hetente ellenőrizze a teszt üzemmód segítségével. Megjegyzés: A tesztelést kísérő hang- és fényjelzések kizárólag a riasztó megfelelő működését jelzik. Nem utalnak szén-monoxid jelenlétére.

HIBA ÉSZLELÉSEHa a riasztó hibát észlel, nem működik, azaz nem méri a szén-monoxid szintjét a helyiségben. Hiba észlelésekor 30 másodpercenként hangjelzés hallatszik, és ezzel egy időben a sárga STATUS (ÁLLAPOT) LED kétszer felvillan. A kijelzőn az „Err” üzenet látható. Azonnal cserélje ki az elemeket. Tesztelje a készülék működését. Ha a hiba az elemek cseréjét követően sem szűnik meg, forduljon a szervizközponthoz

LEMERÜLT ELEMEK Lemerült elemek esetén 30 másodpercenként hangjelzés hallatszik, és ezzel egy időben a sárga STATUS 34 (ÁLLAPOT) LED felvillan. A kijelzőn az ikon látható. A riasztó nem működik, azaz nem méri a szén-monoxid szintjét a helyiségben. Azonnal cserélje ki az elemeket. Kizárólag alkálielemeket használjon! Ne használjon újratölthető elemeket! Tesztelje a készülék működését. Elővigyázatosságból érdemes évente cserélni az elemeket.

A RIASZTÓ HASZNOS ÉLETTARTAMÁNAK VÉGE A riasztót a gyártása után 7 évvel cserélni kell, ekkortól nem használható tovább. A gyártási idő a riasztó fedelének oldalán látható. A készülék hasznos élettartamának végére a következő jelzés figyelmeztet: A riasztó 30 másodpercenként sípol, és ezzel egy időben a zöld STATUS (ÁLLAPOT) LED és a piros ALARM (RIASZTÁS) LED felvillan. A kijelzőn az „End” üzenet látható.

A LEGMAGASABB MÉRT SZÉN-MONOXID-ÉRTÉK TÁROLÁSA A riasztó tárolja a mért legmagasabb szén-monoxid-értékeket. A mért legmagasabb szén-monoxid-érték megjelenítéséhez nyomja meg a TEST/RESET (TESZT/ NULLÁZÁS) gombot. A mért legmagasabb szén-monoxid-érték 5 másodpercig látható a kijelzőn. A mentett érték törléséhez nyomja meg és tartsa lenyomva 3 másodpercig a TEST/RESET (TESZT/ NULLÁZÁS) gombot. A mentett értékek az elemek eltávolításakor és cseréjekor is törlődnek. Megjegyzés: A 20 PPM-nél alacsonyabb mért értékeket a készülék nem menti. A kijelzőn mindig a pillanatnyi szén-monoxid-érték látható. A mért legmagasabb érték megtekintéséhez nyomja meg a TEST/RESET (TESZT/NULLÁZÁS) gombot.

FIGYELMEZTETÉS SZÉN-MONOXID ÉSZLELÉSÉRE Ha a riasztó veszélyes mennyiségű szén-monoxidot észlel, bekapcsolnak a hang- és fényjelzések. A riasztó 5 másodpercenként sípol, és ezzel egy időben az ALARM (RIASZTÁS) LED 3-szor felvillan. A kijelzőn a mért szén-monoxid-érték látható. A figyelmeztetés mindaddig aktív, amíg szén-monoxid észlelhető, azaz amíg a szén-monoxid-szint a veszélyes szint alá nem süllyed, illetve amíg a riasztást ki nem kapcsolják. Ha a mért szén-monoxid-érték meghaladja a 999 PPM-et, a kijelzőn a 999 PPM érték villog.

A SZÉN-MONOXID ÉSZLELÉSEKOR BEKAPCSOLT RIASZTÁS KÉZI NÉMÍTÁSA A szén-monoxidra figyelmeztető hangjelzés ideiglenesen leállítható. A hangjelzés 5 percre történő némításához nyomja meg a TEST/RESET (TESZT/NULLÁZÁS) gombot. A piros ALARM (RIASZTÁS) LED továbbra is villog, és az ikon is villogni kezd a kijelzőn. 35 Megjegyzés: Ha a mért szén-monoxid-érték meghaladja a 200 PPM-et, a hangjelzés nem némítható le!

MI A TEENDŐ, HA AZ ÉPÜLETBEN SZÉN-MONOXID ÉSZLELHETŐ? Ha szén-monoxid észlelhető az épületben, őrizze meg nyugalmát, és tegye a következőket: Ne használja tovább és lehetőség szerint kapcsolja ki a tüzelőanyaggal működő készülékeket. A riasztás némításához nyomja meg a TEST/RESET (TESZT/NULLÁZÁS) gombot. Figyelmeztessen mindenkit az épületben! Nyissa ki az összes ajtót és ablakot, és szellőztesse ki a helyiséget. Ha a riasztó továbbra is szól, hagyja el az épületet. Hívja a 112-es segélyhívószámot és a gázüzemű készülék ügyfélszolgálatát, ahol segítséget kaphat a szén-monoxid forrásának azonosításában és megszüntetésében. Ellenőrizze, hogy mindenki elhagyta-e az épületet. A riasztás megszűnéséig hagyja nyitva az ajtókat és ablakokat. Gondoskodjon mindazok orvosi ellátásáról, akiknél a szén-monoxid-mérgezés tünetei (fejfájás, há- nyinger) tapasztalhatók. Tájékoztassa az orvost, hogy szén-monoxid belélegzése gyanítható. A tüzelőanyaggal működő készülékek csak szakember által végzett ellenőrzést követően használhatók


 

Szállítási díj1 290 Ft (20 000 Ft fölött ingyenes!)
Elem típusa AA (3 db)
IP védelmi szint IP20
GyártóEMOS
ANRO azonosító16273
Garancia idő1 év
Súly260 g
Kapcsolódó cikkek

Szerszámok és kerti tárolók karácsonyra!

Utoljára frissítve: 2019. december 06.

Nem sikerült megtalálni a tökéletes ajándékot karácsonyra? Válogasson minőségi szerszámaink, barkácseszközeink, kerti tárolóink közül, amelyek bárki számára nagy örömöt jelenthetnek a fa alatt!

Barkácsolásra fel: minőségi HANDY szerszámok

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 02.

Nincs otthon megfelelő szerszám? A szomszéd se tud kölcsönadni? Ne kerüljön ebbe a helyzetbe, válasszon minőségi szerszámaink közül, amelyek garantáltan megoldanak minden problémát!

Egészségvédelem értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: EMOS Szén-monoxid érzékelő, LCD kijelzővel, fehér
Kategória: Egészségvédelem » AA (3 db) » IP20
Cikkszám: P56401
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 260 gramm

Asztali nézet megjelenítése