Műfű - 8 év garanciával - raktárról!
14. / 283.

Vents Csőventilátor VKO, gördülőcsapágyas (125 mm)

Garancia: 1 év
100 mm
Csőventilátor gördülőcsapágy
38 dB
185 m3
Fehér
Vents Csőventilátor VKO, gördülőcsapágyas (125 mm)
Vents Csőventilátor VKO, gördülőcsapágyas (125 mm) Vents Csőventilátor VKO, gördülőcsapágyas (125 mm) Vents Csőventilátor VKO, gördülőcsapágyas (125 mm)
Ár:
10 600 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 12371

Szellőzőcsövekbe építhető elszívó ventilátor - csőventilátor. Merev PCV csövekbe és flexibilis fém csövekbe is beépíthető. Gördülőcsapágyas kivitel!

Megbízható, alacsony zajszintű motor, karbantartásmentes felépítés. Túlmelegedés elleni védelemmel felszerelve.

Milyen ventilátort vegyek, mire jó, mit jelent?

Siklócsapágy vs. gördülőcsapágy

  • Röviden: a gördülőcsapágyas kivitel a jobb, tartósabb. A siklócsapágyas kivitel rövid, szakaszos üzemeltetésre megfelelő, a folyamatos működtetést nem bírja. A siklócsapágy működési elvéből adódóan a beépítése kötött: csak oldalfalra építhető be, döntve vagy mennyezetbe építve nagyon gyorsan elromlik. Ezzel szemben a golyóscsapágyas (gördülőcsapágyas) kivitel akár folyamatos működtetésre is alkalmas, illetve a beépítése teljesen szabad, tehát akár döntve, akár oldalfalba vagy mennyezetbe is beépíthető.

Időkapcsolós kivitelű elszívó ventilátor

  • Általában a villanykapcsolóra kötik ezt a típusú ventilátort így a villany felkapcsolásakor a ventilátor is bekapcsol, majd a villany lekapcsolása után még a beállított ideig (általában 2-30 perc között) működik. Kifejezetten ajánlott pl. WC-be, így minden használat után szellőztet.

Páraérzékelős kivitelű elszívó ventilátor

  • Jellemző felhasználási területe a fürdőszobai használat volt, ahol a zuhanyzás közben keletkezett párára bekapcsol, majd a kellő páratartalom eléréséig szellőztet. Azonban a új lakásépítések és felújítások során a túlzásba vitt szigetelés, illetve a szellőztetés csökkentése miatt keletkező párásodás és penészesedés új piacot teremtett ezeknek a ventilátoroknak. Teljesen automatikusan működik, a beállított páratartalmat meghaladva (általában 60-90%) automatikusan bekapcsol és addig működik, amíg a beállított páratartalom alá nem szellőztet.

Automata zsalus elszívó ventilátor

  • Az elszívó ventilátorok a használt levegőt egy csövön keresztül kidobják kültérre, azonban a kültéri hideg vagy meleg levegő ugyanúgy beáramolhat a lakásba, ha a ventilátor éppen nincs használatban. Az automata zsaluzat ezt a visszaáramlást szünteti meg, oly módon, hogy kikapcsolt állapotban a zsaluzat zárt állapotban van, így csak minimális levegő tud rajta áthaladni. Bekapcsolt állapotban a zsalu kinyílik, így a beépített ventilátor akadálytalanul tud szellőztetni. Az automata zsalu helyettesíthető egy visszacsapó szeleppel.

Szúnyoghálós kivitel

  • A fenti példából látható, hogy a levegő be tud jutni a légtechnikai csöveken keresztül a házba. Azonban ahol a levegő bejut, ott bejutnak a rovarok is. Ezt megakadályozandó, egyes ventilátorok rendelkeznek szúnyoghálóval. A szúnyogháló nélküli változatok esetében egy kiegészítő visszacsapó szelep szintén útját állja a rovaroknak.
Szállítási díj1 390 Ft
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 16 Watt
IP védelmi szint IP24
Levegőszállítás 185 m3
Fordulatszám2300 fordulat/perc
Zajszint 38 dB
Cső átmérő100 mm
IdőkapcsolóNincs
Páraérzékelő Nincs
TípusCsőventilátor gördülőcsapágy
Szín Fehér
Szélesség125 mm
Magasság125 mm
Hosszúság93 mm
GyártóVents
ANRO azonosító12371
Garancia idő1 év
Súly516 g
Kapcsolódó cikkek
Vents elszívó ventilátorok

Vents elszívó ventilátorok

Utoljára frissítve: 2016. február 16.

Elszívó ventilátor választékunk eddig nem volt kielégítőnek tekinthető, azonban most a Vents termékeivel bővítettük áruházunk kínálatát. Több mint 200 darab új ventilátor került fel, melyek között megtalálhatóak a dekorációs ventilátorok, a csendes és extra csendes elszívók, az intelligens ventiláto…

Ventilátorok, elszívók értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Vents Csőventilátor VKO, gördülőcsapágyas (125 mm)
Kategória: Ventilátorok, elszívók » 230 Volt (50/60Hz) » Nincs » IP24 » Nincs » Fehér » Csőventilátor gördülőcsapágy
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 516 gramm

Asztali nézet megjelenítése