7. / 32.
deLight

Kinetic - Smart relé, vevőegység vezeték nélküli kapcsolókhoz, matt fehér

Garancia: 1 év
15 Amper
IP20
Kinetic - Smart relé, vevőegység vezeték nélküli kapcsolókhoz, matt fehér
Kinetic - Smart relé, vevőegység vezeték nélküli kapcsolókhoz, matt fehér Kinetic - Smart relé, vevőegység vezeték nélküli kapcsolókhoz, matt fehér Kinetic - Smart relé, vevőegység vezeték nélküli kapcsolókhoz, matt fehér Kinetic - Smart relé, vevőegység vezeték nélküli kapcsolókhoz, matt fehér Kinetic - Smart relé, vevőegység vezeték nélküli kapcsolókhoz, matt fehér Kinetic - Smart relé, vevőegység vezeték nélküli kapcsolókhoz, matt fehér Kinetic - Smart relé, vevőegység vezeték nélküli kapcsolókhoz, matt fehér
Ár:
6 470 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Elfogyott

Szállítási idő:
Nem ismert

Beszállítónál elérhető:
2024.08.09.

ANRO azonosító (PID): 32704

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

DeLight Smart-KINETIC vezérlőegység

A DeLight KINETIC termékcsaládjába tartozó Smart-Kinetic vezérlőegység segítségével időt és energiát is spórolhatunk. Használata lehetővé teszi számunkra, hogy szinte bármit irányítani tudjunk akár mobiltelefonunk segítségével is.

Az elektromos hálózatba bekötve működtethetjük a Delight Kinetic vezeték nélküli fali kapcsolóival (55352, 55353), de lehetőségünk van arra is, hogy hagyományos, vezetékes kapcsolót is kössünk be a vezérlőegységbe.

Kompatibilis Delight Kinetic kapcsolók: 1 körös, 2 körös, valamint az IP65-ös verziókból a matt fehér 1 körös2 körös, matt fekete 1 körös2 körös, illetve a mini kapcsolók 1 körös2 körös.

Internet és megfelelő Wi-Fi hálózat, valamint egy ingyenes applikáció segítségével akár önálló eszközként is használhatjuk. Internet hozzáféréssel bárhonnan ellenőrizhetjük készülékeink státuszát, illetve irányíthatjuk működésüket.

A vezérlőegység egyszerre több mobilkészülékről, tabletről vagy akár több falikapcsolóval is irányítható. Így lehetőség van az adott eszköz kapcsolására a lakás több pontjáról is. Arra is lehetőségünk nyílik, hogy több eszközt is összehangoljunk. Beállíthatjuk például, hogy este sötétedés után lehúzza az elektromos redőnyt és felkapcsolja a lámpát. Vagy reggel ébresztéskor felhúzódjon a redőny és bekapcsolódjon a kávéfőző.

Mobilunk GPS pozicióját használva beállítható, hogy miután elhagytuk otthonunk, kapcsoljon le minden csatlakoztatott eszközt. Arra is lehetőségünk van, hogy lakásunktól távol tetszés szerint kapcsolgassuk akár a TV-t vagy a villanyt, így azt a hatást keltve mintha otthon tartózkodnánk. Mindezt előre ütemezni is tudjuk, így automatizálva a folyamatot.

A vezérlő Wi-Fi és 433 MHz-es technológiát használva nem igényel külön hálózati eszköz telepítést. A lehetőségek kombinálásával a vezérlőegység felhasználásának csak a képzeletünk szabhat határt.

A vezérlőegység bekötése: 

  • Az „INPUT” felirattal ellátott aljazatokhoz csatlakoztassa a feszültségmentesített hálózati vezetéket.
  • Az „Lin” jelölésű aljzat = „fázis vagyis az élő” vezeték.
  •  Az „Nin” jelölésű aljzat = „nulla” vezeték. Az „OUTPUT” felirattal ellátott aljzatokhoz csatlakoztassa a fogyasztóhoz vezető vezetékeket.
  •  Az „Lout” jelölésű aljzat = „fázis vagyis az élő” vezeték.
  •  Az „Nout” jelölésű aljzat = „nulla” vezeték.

Applikáció:

  1. Csatlakozzon a helyi WiFi hálózatához!
  2.  Program telepítése: Töltse le a Play Áruházból vagy az AppStore-ból a Tuya Smart alkalmazást és telepítse, ha korábban még nem tette meg.
  3.  Amennyiben rendelkezik felhasználói fiókkal jelentkezzen be a profiljába. Ha korábban nem regisztrált még fiókot, regisztráljon adatai megadásával, majd lépjen be.
  4.  Ha feszültség alá helyezi a kapcsolót az applikáció automatikusan felismeri a társításra váró eszközöket. Kövesse a kijelzőn megjelenő utasításokat, adja hozzá az eszközt a profiljához, nevezze el az eszközt és igény esetén állítsa be, hogy melyik helyiségben található az eszköz. (Több egyforma eszköz esetén ez hasznos lehet)
  5. Sikeres hozzáadást követően okostelefon segítségével, távolról is vezérelhetővé válik a kapcsoló. Egyéb, az applikáció beállításaival kapcsolatos információért tájékozódjon a TuyaSmart leírásában.

KINETIC KAPCSOLÓK PÁROSÍTÁSA: Gondoskodjon a vezérlőegység tápellátásáról, majd nyomja meg hosszan, 5-6 mp-ig a tetején lévő gombot. A gomb alsó részén kék fény világít, ezzel jelzi, hogy az eszköz, párosítási üzemmódra váltott. Ezután nyomja meg a párosítani kívánt fali kapcsolót röviden. Az eszközök sikeres párosítása után a készülék vezérelhető a fali kapcsolóval. Egy vezérlő egységhez több fali kapcsoló is párosítható. Ismételje meg a lépéseket további kapcsolók hozzáadásához.

KÉSZÜLÉK ALAPHELYZETBE ÁLLÍTÁSA: Nyomja meg a tetején lévő gombot 10 mp-ig a gyári beállítások visszaállításához.

TISZTÍTÁS: Amennyiben hozzáférhető helyen van a kapcsoló és a külső házon szennyeződés tapasztalható, feszültségmentesítse az eszközt, majd puha, száraz, mikroszálas ruhával törölje le az esetleges szennyeződéseket. Ne használjon nedves törlőruhát!

Termék tulajdonságok:

  • Nem kell módosítani a villamos hálózatot,
  • Kényelmesen vezérelhető akár az összes elektromos eszköz,
  • Wi-Fi és 433 MHz-es Kinetic technológia,
  • Vezérelhető akár mobiltelefonról, tabletről, Kinetic vezeték nélküli kapcsolóval, hagyományos kapcsolóval vagy a vezérlőegységen található gombbal,
  • Ingyenes applikáció,
  • Amazon Alexa, Google Home, Apple Siri és IFTTT kompatibilitás,
  • Rugalmas ütemezés: hosszú időre előre időzíthetjük eszközeink működését,
  • GPS pozíciót használva tudjuk vezérelni a csatlakoztatott eszközöket,
  • Applikáción belül akár 250 eszközt is lehet vezérelni, amiket el is nevezhetünk,
  • Eszközök működésének összehangolása, ütemezése,
  • Egyszerre több okos készülékről is irányíthatóak eszközeink,
  • Hálózati csatlakozás: Wi-Fi 2.4 GHz - 802.11b/g/n + Kinetic 433 MHz,
  • Párosítható kinetic kapcsolók: Max. 5 db,
  • Applikáció: TuyaSmart (ingyenesen letölthető): (Android és Apple iOS)

Adattáblázat
ANRO azonosító32704
Áramerősség 15 Amper
Érzékelési távolság100 méter
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Garancia idő1 év
GyártódeLight (55357)
IP védelmi szint IP20
Méret: hosszúság (mm)22 mm
Méret: magasság (mm)48 mm
Méret: szélesség (mm)48 mm
Mobiltelefonos applikációNincs. Önálló működés.
Súly60 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Matt fehér
Távirányítás 433 MHz
Teljesítmény 600 Watt
TípusRelé
Kapcsolódó cikkek
DeLight KINETIC eszközök - Második rész: vezeték nélküli fali kapcsolók és vezérlőik

DeLight KINETIC eszközök - Második rész: vezeték nélküli fali kapcsolók és vezérlőik

Utoljára frissítve: 2022. május 06.

A DeLight KINETIC termékcsaládot bemutató cikkünk második részében folytassuk a sort a vezeték nélküli fali kapcsolókkal és azok működéséhez szükséges vezérlőkkel. A DeLight vezeték nélküli kapcsolóinak két új típusa 1, illetve 2 körös változatban kaphatóak, matt fehér színben.

WiFi-s, távirányítós kapcsoló, aljzat értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 6
66.7% 4
33.3% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Kinetic - Smart relé, vevőegység vezeték nélküli kapcsolókhoz, matt fehér
Kategória: WiFi-s, távirányítós kapcsoló, aljzat » 15 Amper » 230 Volt (50/60Hz) » IP20 » Nincs. Önálló működés. » Matt fehér » 433 MHz » Relé
Cikkszám: 55357
Termékcsalád azonosító: Kinetic
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 60 gramm
P: AL-Q-01-02
19 év szakmai tapasztalat
806.300+ elégedett vásárló
440.400+ raktáron lévő termék
207.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése