Programozható digitális RGB LED vezérlő (SD kártyás)

1. / 82.

Termékleírás

Ár:
19 880 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Programozható digitális RGB LED vezérlő (SD kártyás)

Nagyítható képek

Programozható digitális RGB LED vezérlő (SD kártyás)

Vásárlói képek

Étterem, buborékfal dekoráció digitális ledszalaggal. Mobil Aqua DesignÉtterem, buborékfal dekoráció digitális ledszalaggal. Mobil Aqua Design
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.
ANRO azonosító7855
Garancia idő2 év
Súly200 g
Programozható DRGB vezérlő

Feszültség 12V vagy 24 Volt DC
Bemeneti csatlakozás 5.5x2.1 mm DC csatlakozó vagy az Input sorkapcsokon
Kimenet 1 db SPI jel
Vezérlő méretei 128 mm x 64 mm x 24 mm
Készenléti teljesítmény <1 Watt
Frissítési frekvencia max 25 váltás (25 kép/másodperc)
Vezérelhető pontok (szegmensek) száma 1024 db
Távirányító Rádiófrekvenciás (ki/bekapcsolás, program váltás, sebesség állítás)

A programozáshoz szükséges szoftvert a vezérlőben lévő SD kártya tartalmazza, így első használatba vétel vagy FAT32-re formázás előtt a szoftvert mentsük le az SD kártyáról!

A digitális (szegmensenként változtatható színű) RGB LED szalagok és ezzel a DRGB vezérlővel bármilyen futófény programot létrehozhat, a DRGB LED szalagokat sorba rendezve pedig akár kijelzőt is készíthet, illetve a vezérlő segítségével egyedi feliratokat futtathat. A mellékelt LedEdit szoftverrel saját programokat írhat, egyedi színváltásokat, futófényeket hozhat létre a saját számítógépén. A kész programokat a memóriakártyára feltöltve a vezérlő az általunk írt programot jeleníti meg a LED szalagon.

Programozható digitális RGB LED vezérlő (SD kártyás) - angol nyelvű használatú útmutató

Programozható digitális RGB LED vezérlő (SD kártyás)

1. Csatlakoztassuk a DRGB LED szalagot, majd az SD kártyát. Ellenőrizzük, hogy nincs-e rövidzárlat. A feszültséget csak ezek után a lépések után csatlakoztassa! Mind az RGB vezérlő mind a DRGB szalagon lévő IC-k igen érzékenyek a rövidzárlatra! Rövidzár okozta meghibásodásra a gyártó nem vállal garanciát!
2. A távvezérlővel megkezdhetjük a DRGB LED szalag működtetését. (Ki-, bekapcsolás, programok léptetése, programok sebességének növelése és csökkentése).
3. Új SD kártya esetén, használat előtt FAT32-re formázzuk meg a kártyát egy számítógép segítségével.
4. SD kártya nélkül (vagy amennyiben a készülék nem érzékeli a memóriakártyát) a beépített program indul el (7 szín közötti színátmenet). Ebben az esetben a visszajelző lámpa nem világít (egyébként a program sebességének megfelelően villog). Memóriakártya csere esetén a vezérlőt minden esetbe kapcsoljuk mi, majd a kártya behelyezése után kapcsoljuk be. Kikapcsolás nélkül a memóriakártyán adatvesztés történhet.
5. Bekapcsolás után a DRGB vezérlő megkeresi a memóriakártyán a programokat, melyek a fájlnév ABC sorrendje alapján rendez sorba. Amennyiben több programot használunk, sorszámozással egyszerűen beállíthatjuk a megfelelő sorrendet.
6. Maximum 64 db fényjáték programot tudunk használni egy memóriakártyáról.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Kristály spotlámpákSzínváltós LED világításZebra roló, sötét soroskő burkolat, hidegfehér LED fények modern konyhaszekrénnyelModern konyha szép szürke-fehér dizájnnalElegáns és modern konyha led világítássalFelsőszekrénybe süllyesztett LED világítás kapcsoló, kerekElemes vezérlő 150 Wattos táppal led hangulatfényhezGipszkarton dobozolás laminált padló betéttel led hangulatfénnyelGipszkartonba ragasztott ledcsíkY alakú led díszfény oldalfalon gipszkartonból két ablak közöttGipszkarton dobozba beépített LED csíkPiros led csík mindenhol: klima felett, asztalnál, tévé szekrénynélPiros led csík mindenhol: tévé szekrénynél, fali szekrénynél, ágynálPiros led csík tévé szekrénynélSzekrény piros led díszvilágítássalPiros LED világítás szobában: ágynál, tévénél, mennyezetnélLábtér világítás kocsiban ledes konyhapult világitás beépített kapcsolóval
Változtatható színű (RGB) LED világítások

Változtatható színű (RGB) LED világítások

6 vélemény, értékelés

2014. június 30.

A változtatható színű LED RGB szalagokkal sokféle hangulatot teremthetünk meg a belső térben, azáltal, hogy a LED fénycsík színét kedvünk - lelkiállapotunk szerint állíthatjuk be! Lakókörnyezetekben a nappali, hálószoba, gyerekszoba helyiségekbe kiegészítő fényként kerül be, az üzletekben és szórako…

Utolsó vélemény, értékelés:

Igen. Köszönöm! Tovább »

Szathmáry Ákos - 2017.12.08. 23:58

Link: Programozható digitális RGB LED vezérlő (SD kártyás)
Kategória: LED szalag vezérlők
Cikkszám: U-SDCON-RF6B-3CH-LV-IC
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 200 gramm

Asztali nézet megjelenítése