Aluminium U profil LED szalaghoz 13x8 mm átlátszó

1. / 274.

Termékleírás

Ár:
2 490 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Aluminium U profil LED szalaghoz 13x8 mm átlátszó

Nagyítható képek

Aluminium U profil LED szalaghoz 13x8 mm átlátszóAluminium U profil LED szalaghoz 13x8 mm átlátszóAluminium U profil LED szalaghoz 13x8 mm átlátszóAluminium U profil LED szalaghoz 13x8 mm átlátszóAluminium U profil LED szalaghoz 13x8 mm átlátszóAluminium U profil LED szalaghoz 13x8 mm átlátszóAluminium U profil LED szalaghoz 13x8 mm átlátszó

Vásárlói képek

Akvárium világításLedszalag sínben, mosogató fölé beépítveKonyhaszekrényre utólagosan felszerelt LED világításRejtett LED világítás
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Alumínium LED profil kategóriában találhat.
ANRO azonosító6025
Garancia idő2 év
Aluminium U profil LED szalaghoz 13x8 mm

Alu profil szélesség 13 mm
Alu profil magasság 8 mm
Alu profil falvastagság 0.5-1 mm
Alu profil szálhossz 1 méter
Takaró profil színe Átlátszó (transzparens)

Alumínium, U alakú, világító LEDprofil a kültéri és beltéri LED szalagok elrejtésére, takarására. Fehér fényű LED szalaghoz, kifejezetten bútorvilágításhoz az áttetsző takaró profillal ajánljuk. Az áttetsző fedél a fényt szinte teljes mértékben átengedi, így ezeknél nem kell fényveszteséggel számolni. Színes LED szalag, és dekorációs világítás készítéséhez az opál takaróprofillal ellátott kivitelt ajánljuk, azonban fontos tudni, hogy az opál fedőbúra a fény 30-40%-át is lefoghatja, így biztosítva vakításmentes világítást.

A fenti ár tartalmazza az alumínium LED profil és a takaró profil árát is! A termék méteres darabokban készül, így rendelés esetén is méteres darabokban tudjuk a terméket szállítani.

Aluminium U profil LED szalaghoz 13x8 mm átlátszó
Alumínium U sín (13x8mm) flexibilis LED szalagokhoz - polikarbonát kupakkal

Az alumínium U sín kiválóan alkalmas a dekorációs LED szalagok ízléses elhelyezésére. 13 mm x 8 mm-es befoglaló mérete biztosítja, hogy a szinte a legszűkebb helyekre is beépíthető. Az alumínium U profil belső mérete 10 mm, így akár a 8 mm-es 3528 SMD, akár a 10 mm-es 5050 SMD típusú LED szalagok is elférnek benne (kivéve IP68, vízálló változat).
Az alumínium U sínhez polikarbonát fedőt is ajánlunk. A fedő teljesen átlátszó (víztiszta) vagy opál kivitelű lehet, pattintós rögzítésű, így az esetleges javítási, szerelési munkálatok egyszerűen elvégezhetőek. A három termék (U sín, polikarbonát fedő, LED szalag) segítségével rengeteg új felhasználási terület nyílik a dekorációs világításra, olyan helyeken is ahol az eddigi polisztirol díszléc sérülékenysége miatt nem tudtunk ilyet készíteni:

- Pult (konyhapult) dekorációs LED világítása
- Parketta szegély alatti dekorációs LED világítása
- Csempe közé épített dekorációs LED világítása
- Üzletek polc és áru megvilágítása
- Szórakozóhelyek dekorációs dekorációs LED világítása
- és minden olyan helyen, ahol alumínium sín nélkül fizikai sérülés érheti a LED szalagokat.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Alumínium LED profil kategóriában találhat.

Alumínium LED profil képek, ötletek

Szobai növények egyedileg épített bútorban, ledes díszfénnyelVirágtartó színváltós LED díszfénnyelledes konyhapult világitás beépített kapcsolóvalledes konyhapult világítás beépített fényerőszabályozóvalSzebb Lak Bt! Ha valami egyedit és szépet akar!Zöld fényoszlopVillanyoszlop prototípus kiállításraKék fényoszlop2 méter led csík hangulatfénynek (gázcsőre erősített alu profilban, opál fedővel)Chocholate Brown Szolárium igényes belső tér led hangulatfényekkelChocholate Brown Szolárium tükörvilágítással, színváltós hangulatfénnyel, igényes környezetbenTükör dekorációs világításTükör világítás mattkróm profilban ledszalaggalKözlekedő fővilágítása alumínium profilba épített melegfehér LED-szalaggalModern konyha funkcionális és díszfényt adó led szalagokkalModern konyha: barna-fehér szekrény, konyhasziget, függőlámpák, ledes pultfényGipszkarton "dobozban" hálószoba mennyezeti világítás (kör LED panel és négyzetes alu profilban led csík)Gipszkarton "dobozban" hálószoba világítás (panel és ledes aluprofil)
Alumínium profil LED szalaggal

Alumínium profil LED szalaggal

Vélemények, értékelések

2014. június 30.

A LED szalagok lassan kiszorítanak minden konkurens világítási formát, köszönhetően egyszerű beépíthetőségüknek, és a nagyszámú kiegészítőknek mint pl. az alumínium profilok. Az opál vagy átlátszó burával ellátott profilok minden képzeletet felülmúló világítási megoldások létrehozására alkalmas. Tek…

Alu profil és LED szalag ötletek, bemutató

Alu profil és LED szalag ötletek, bemutató

Vélemények, értékelések

2014. június 20.

Az alumínium LED profilok és a LED szalag segítségével elkészített rejtett világítások napjaink legérdekesebb világítási megoldásai. Hihetetlenül elegáns végeredmények érhetőek el a különböző keresztmetszetű alu ledprofilokkal. Az opál, átlátszó, félig átlátszó és lencsés burákkal minden enteriőrbe …

Új alumínium profilok érkeztek LED szalaghoz!

Új alumínium profilok érkeztek LED szalaghoz!

Vélemények, értékelések

2012. július 24.

Érkeznek az új típusú, eloxált felületű alumínium profilok a 8 és 10 mm-es LED szalagokhoz. Átlátszó és opál burával, minden szükséges kiegészítővel augusztus eleji szállítással akár máris megrendelhetőek!

Új típusú alu LED profilok érkeztek!

Új típusú alu LED profilok érkeztek!

Vélemények, értékelések

2011. november 21.

A két nagy sikerű L és U alakú LED szalaghoz készült alumínium profil után egy új terméket szeretnénk bemutatni, mely diszkrétebb méretű, és két típusú takaró profillal szerelhető: az átlátszó, illetve opál fedőkkel különböző fényhatásokat érhetünk el!

Link: Aluminium U profil LED szalaghoz 13x8 mm átlátszó
Kategória: Alumínium LED profil
Cikkszám: CON-782 3000
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 86 gramm

Asztali nézet megjelenítése