Kanlux -Szett: Zepo bútorspot + G4 (2W/3200K) LED lámpa - Alumínium

1. / 21.

Termékleírás

Ár:
1 966 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Kanlux -Szett: Zepo bútorspot + G4 (2W/3200K) LED lámpa - Alumínium

Nagyítható képek

Kanlux -Szett: Zepo bútorspot + G4 (2W/3200K) LED lámpa - AlumíniumKanlux -Szett: Zepo bútorspot + G4 (2W/3200K) LED lámpa - AlumíniumKanlux -Szett: Zepo bútorspot + G4 (2W/3200K) LED lámpa - AlumíniumKanlux -Szett: Zepo bútorspot + G4 (2W/3200K) LED lámpa - AlumíniumKanlux -Szett: Zepo bútorspot + G4 (2W/3200K) LED lámpa - AlumíniumKanlux -Szett: Zepo bútorspot + G4 (2W/3200K) LED lámpa - AlumíniumKanlux -Szett: Zepo bútorspot + G4 (2W/3200K) LED lámpa - AlumíniumKanlux -Szett: Zepo bútorspot + G4 (2W/3200K) LED lámpa - Alumínium
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Bútorvilágító fénycső és bútorspot kategóriában találhat.
GyártóKanlux (ZEPO (4383) + PID:3768)
ANRO azonosító5181
Garancia idő1 év
Bútorvilágításhoz, Zepo G4 alumínium
ZEPO LFD-T02-MPC alumínium bútorlámpa

Foglalat G4
Fényforrás fajtája JC
Fogyasztás max. 20 Watt
Betáplálás 12 Volt
IP védelmi fokozat IP20
Burkolat színe alumínium
Fényforrás:G4 LED lámpa
Fényáram:130 lumen (~10-20 Watt halogén)
LED típusa:24 db 3528 SMD LED
Fogyasztás:1.9 Watt

A spotlámpa fix, nem billenthető. A csomag tartalmaz 1 db G4-es foglalatú LED lámpát is, mely a 10-20 Wattos halogén lámpák fényének megfelelő fényt ad. Csak dekorációs és bútor világításra!

-Szett: Zepo bútorspot + G4 (2W/3200K) LED lámpa - Alumínium

Bútor alá építhető piramis spotlámpa, matt üveg előlappal. Bútorvilágító lámpa konyhabútorokhoz, szekrényekhez. A piramis alakú lámpatestet többnyire a felső szekrények aljára szerelik, s így ad lehetőséget a munkapult megvilágítására. A lámpa fénye fix, nem forgatható. A lámpatest acéllemezből készül, üveg fedlappal.

Bútorvilágításhoz kisfeszültségű G4-es LED lámpák

A bútorokban elhelyezett világítás tipikusan az a feladat, ahol a LED lámpák meg tudják mutatni az összes előnyüket. Az üzletekben elhelyezett bútor világító spotok gyakran 10-15 órát is üzemelnek naponta, és sokszor nem a nagy fényerő, hanem dekorációs, kiemelő, vagy hangulat világítás céljából kerülnek felszerelésre. A szokásos 10-20 Wattos halogén lámpákat ki tudjuk váltani a fenti G4-es LED lámpával, melynek fogyasztása mindösszesen 1.9 Watt. Napi 10 óra világítást számolva az áram 1 db 10 Wattos halogén lámpánál 4 Ft-ba, az 1.9 Wattos LED lámpánál 0.8 Ft-ba kerül. A napi 3.2 Ft-os megtakarítás azt jelenti, hogy a LED lámpára befektetett összeg egy év alatt megtérül. Amennyiben a 20 Wattos halogén lámpát váltjuk ki vele (némi kompromisszummal), akkor a megtérülési idő kevesebb mint 6 hónap!

Bútorvilágító szetthez G4-es foglalatú 24x3528 SMD LED lámpa

A LED lámpa kisfeszültségű 12 Voltos termék, így a szett használatához 1 db 12 Voltos egyenáramú tápegységre is szükség lesz.

Tápegység ajánlatunk:
1-5 db G4 LED lámpához: 12 Wattos tápegység
6-10 db G4 LED lámpához: 24 Wattos tápegység
11-20 db G4 LED lámpához: 60 Wattos tápegység

További LED-es tápegységeg (ipari tápegységek is) itt!
A lámpákat lehetőleg párhuzamosan csatlakoztassuk a tápegységhez, ne sorosan. A párhuzamos csatlakoztatás előnye: mindenhol egyenlő fényerő, valamint esetleges meghibásodás / vezeték szakadás esetén a hiba csak egy lámpát érint, a többi zavartalanul világít tovább.

Figyelem! A különböző beszállítóktól származó G4-es LED lámpák láb hossza változó. Amennyiben úgy tapasztalja, hogy a szállított G4-es LED lámpának túl hosszú a lába (ezáltal nem lehet teljesen a lámpatest közepéig betolni), úgy egy kombinált fogóval nyugodtan vágja azt rövidebbre.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Bútorvilágító fénycső és bútorspot kategóriában találhat.

Bútorvilágító fénycső és bútorspot képek, ötletek

Szürke konyhalámpa billenthető fejjelPax konyhalámpa új fénycsővelPohártartó vitrin helyi megvilágítássalZuhanyzó falipolc csempébe süllyesztve, világítássalFürdőszobaKonyha munkalap világítás fénycsöves Pax lámpákkalKorszerű konyha természetes színekkel, gránit mosogatóval, LED világítássalKonyhai pultvilágítás ledes piramislámpákkalAz igényesen berendezett konyhában háromszög lámpák gondoskodnak a pult megvilágításárólGránit mosogató és konyhai előkészítő felület a ledes háromszöglámpák fényébenKonyhaszekrénybe süllyesztett ledes bútorvilágítók
Link: Kanlux -Szett: Zepo bútorspot + G4 (2W/3200K) LED lámpa - Alumínium
Kategória: Bútorvilágító fénycső és bútorspot
Cikkszám: ZEPO (4383) + PID:3768
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése