Olcsó LED panel csupán 2990 Ft-ért!

Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm, 50 mikron vastag (2x5 méter)

40. / 131.
Garancia: 1 év
200 cm
500 cm
Polietilén
Átlátszó
Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm, 50 mikron vastag (2x5 méter)
Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm, 50 mikron vastag (2x5 méter) Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm, 50 mikron vastag (2x5 méter) Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm, 50 mikron vastag (2x5 méter) Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm, 50 mikron vastag (2x5 méter)
Ár:
1 309 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

Részletes leírás

Climafilm 50 mikron vastagságú PE fólia

A Nortene speciális kertészeti fóliája kis sűrűségű polietilénből készült, átlátszó színben. Filmvastagság: 50 μ, mely UV-stabilizálással van ellátva, hogy nagyon ellenálló legyen és akár több éven keresztül használni lehessen.
A csomag csak a fóliát tartalmazza, a sátorrudakat is tartalmazó kép illusztráció!
 

Climafilm fólia használata

A könnyű súlyú fólia könnyedén elhelyezhető. Alkalmazhatjuk vázrendszeren, fóliasátorrudakon (nem tartozék!). A polietilén Climafilm fóliát az év tavaszi és őszi időszakában javasolt használni, elsősorban február, március, április, május és szeptember, október, november hónapokban.
 

Climafilm kertészeti fólia termesztéshez, előneveléshez

A Climafilm fólia kiváló segítőtárs lehet a korai gyümölcs- és zöldségtermesztés folyamatában. Használhatjuk konyhakerti növények előneveléséhez, például saláta, zöldhagyma, póréhagyma, retek termesztéséhez.
A fóliatakarással megváltoztathatjuk a termesztő környezetet, ezáltal kedvezőbb feltételeket biztosíthatunk a növények fejlődéséhez, akár hideg időben is megfelelő hőmérsékletet biztosíthatunk. A növények korábban növekednek, ezáltal korábban lehet szüretelni. Véd az esőtől, széltől és fagytól.
 

Kertészeti fóliák alkalmazása

A szabadföldi növénytermesztés során az otthoni veteményeskertben is alkalmazhatunk különböző kertészeti fóliákat, melyekkel megváltoztathatjuk a környezet jellemzőit. A polietilén fóliák átengedik a fénysugarakat és hősugarakat, de a nedvességet nem. A talajtakaráshoz felhasznált fólia által csökkenthetjük a gyomosodást, illetve befolyásolhatjuk a talaj vízháztartását is.
De közvetlenül a növények takarásához is felhasználhatóak a fólia, ezáltal hideg időben is melegebb klímát biztosíthatunk a zöldségeknek, konyhakerti növényeknek.

Specifikációk

Szélesség (cm)200 cm
Hosszúság (cm)500 cm
Termékcsalád Kertészeti fólia
Alapanyag Polietilén
Szín Átlátszó
GyártóNortene
ANRO azonosító21175
Garancia idő1 év

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Kerti védőhálók, takarófóliák veteménye védelmére!

Kerti védőhálók, takarófóliák veteménye védelmére!

2019. július 11.

Növénytermesztés során függetlenül attól, hogy kicsiben, vagy nagyban végezzük a tevékenységet fontos az esetleges károk elleni védelem. Ilyen károk lehetnek például, a madárkár, jégkár, rovarok és UV sugárzás okozta károk. Az általunk forgalmazott Nortene védőhálókkal, takarófóliákkal már minim…
Link: Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm, 50 mikron vastag (2x5 méter)
Kategória: Kerti rácsok, védőhálók » Polietilén » Átlátszó » Kertészeti fólia
Cikkszám: 110005
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése