GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - kőris - 1 méter

34. / 65.

Termékleírás

Ár:
500 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
2 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - kőris - 1 méter

Nagyítható képek

GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - kőris - 1 méterGARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - kőris - 1 méterGARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - kőris - 1 méterGARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - kőris - 1 méterGARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - kőris - 1 méterGARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - kőris - 1 méterGARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - kőris - 1 méterGARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - kőris - 1 méter
GyártóGARDINIA (8483 (1 méteres))
ANRO azonosító19451
Garancia idő2 év
Termékcsalád Gardinia GE-GK kiegészítő
Alapanyag Műanyag
Magasság50 mm
Szálhossz 100 cm
Szín Kőris
Kiszerelés 1 méter
CsaládGardinia GE-GK kieg.

1 méteres darab!

Gardinia GE és GK műanyag mennyezeti karnisokhoz eltakarásához 5 cm magas előlappal.

Az előlapok segítségével eltakarhatjuk a függönysíneket, illetve a függönyt tartó csúszkákat is, de egyszerűen csak szebbé tehetjük a lapos sínszerkezetet. A műanyag előlap rugalmas, ily módon kanyarívekre, záróívekre is felcsíptethető.

A kőris színű műanyag előlap szürkés-fehér színe kissé semleges hatást kelt, így élénk színű berendezési tárgyak, hangsúlyos színű függöny esetén is tetszetősnek bizonyulhat!

Karnis előlap (karnistakaró) - kőris - 1 méter

Nem sárguló alapanyagból, hogy sokáig örömet okozzon!

A Gardinia minden műanyag mennyezeti karnisa (GE és GK sorozat is) hófehér színű és hosszú ideig az is marad. Ez köszönhető annak, hogy szemben az alacsonyabb árú műanyag sínekkel, ahol újrahasznosított műanyagot használnak fel a gyártáshoz, a Gardinia csakis új alapanyagból készíti mennyezeti sínjeit! Az új alapanyag és egy speciális adalék segít abban, hogy a karnisok sokáig megőrizzék eredeti színüket!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés

Gardinia műanyag függönysín képek, ötletek

Nappali kész!Nappali - még mielőtt a világítás a helyére került volna! Konyha és a nappali30x30 panelek egymás mellé építve, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, erkélynél gardinia karnis60x60 panelek, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, háttérben Gardinia karnisSötétítő függöny műanyag sínen, szobábanNagy méretű, sötétkék színű függönyök vannak a szobában a műanyag karnisra akasztvaA második sor sínre a sötételő függöny került fel. Konyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-esKönnyű függönyökhöz kiváló a műanyag mennyezeti karnis210 cm-es mennyezeti sín lett az ablak felé szerelveA konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függöny 2.Konyha 4A konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függönyAkasztóval rögzített függönyGardinia függönysín szobábanFényes függöny mennyezeti sínre akasztvaGyönyörű függöny egy jól használható karnison
Link: GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - kőris - 1 méter
Kategória: Gardinia műanyag függönysín » Műanyag » Gardinia GE-GK kieg. » 1 méter » Kőris » Gardinia GE-GK kiegészítő
Cikkszám: 8483 (1 méteres)
Szállítási kategória: 2
P: A-12-03

Asztali nézet megjelenítése