1. / 56.
Asalite

LED elemlámpa (3W) zoom funkcióval

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Elemes lámpa, LED zseblámpa.
Garancia: 1 év
3 Watt
LED elemlámpa (3W) zoom funkcióval
LED elemlámpa (3W) zoom funkcióval LED elemlámpa (3W) zoom funkcióval LED elemlámpa (3W) zoom funkcióval LED elemlámpa (3W) zoom funkcióval LED elemlámpa (3W) zoom funkcióval LED elemlámpa (3W) zoom funkcióval LED elemlámpa (3W) zoom funkcióval LED elemlámpa (3W) zoom funkcióval LED elemlámpa (3W) zoom funkcióval Lejátszás
Ár:
3 239 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
3 munkanap

ANRO azonosító (PID): 18364

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

ASALITE termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

Az ASALITE célja, hogy minőségi termékeikkel és a legújabb világítás technológiákkal segítsék felhasználóik mindennapjait. Az ASALITE termékek mindegyike energiatakarékos és környezetkímélő, így használatuk nem csak a felhasználóknak kedvez, hanem a természetnek is.

Az ASALITE elemlámpák széles kínálatából mindenki megtalálja a megfelelőt, amatőröktől a profikig. Legyen szó túrázásról, kempingezésről vagy bármilyen kültéri sportról, munkáról vagy beltéri feladatról.

 

Asalite LED zseblámpa beépített zoom funckióval

Masszívnak és erősen ellenállónak tűnő, kompakt méretű zseblámpa, amely esetében a látszat egyáltalán nem csal. Erős alumínium házból készült, amelynek használata roppant kényelmes az okosan kialakított formának köszönhetően. Súlya még az elemekkel együtt is könnyű, csupán 177 gramm. Az egységes fekete házat nagyon feldobják a króm kiegészítők, mint a kapcsológomb és a bezel gyűrű.

A fényről kiváló minőségű 3 Wattos LTS LED gondoskodik, fénye szép, erős, fehér fény. Az alacsony energiafogyasztásnak és a kiváló minőségnek köszönhetően, akár a 100 000 órás élettartamot is elérheti.

A lámpatest oldalán található króm színű kapcsológomb segítségével végezhetjük el az elemlámpa kezelését. A kapcsoló úgynevezett reverse clicky kapcsoló, azaz a módváltás a kapcsológomb félig benyomásával történik. A teljes (kattanásig) benyomás az elemlámpa ki- és bekapcsolásáért felelős. 

Három beépített funkcióval rendelkezik. Az elemlámpa nem rendelkezik memória funkcióval, ezért minden bekapcsoláskor az utoljára használt funkciót követő funkcióval kapcsol be.

Funkciók

  1. Maximális fényerővel világít
  2. Minimális fényerővel világít
  3. Maximális fényerővel villog (stroboszkóp)

Működés

  • Első kattanásig nyomás: Az elemlámpa bekapcsol és az utoljára használt funkciót követő funkcióval világít.
  • Első félig benyomás: Az elemlámpa a következő funkcióval világít.
  • Második félig benyomás: Az elemlámpa a harmadik funkcióval világít.
  • Második kattanásig nyomás: Az elemlámpa kikapcsol.

Az elemlámpa nem csak teljesítményével és energiatakarékosságával emelkedik ki társai közül, hanem speciális zoom funkciós kialakításával is. A zoom funkció segítségével megváltoztathatjuk a LED előtt található lencse távolságát. Ennek köszönhetően nagyobb távolságra tudunk koncentráltabb fényt juttatni, vagy a chiphez közelebb húzva széthúzhatjuk annak fényét, így homogénebb világítást érünk el.

Az elemlámpa üzemeléséért 3 darab AAA elem felelős, amelyet a csomag nem tartalmaz, azonban áruházunkban többféle, kiváló minőségű AAA elem közül választhat. Az elemek behelyezéséhez az elemlámpa alját kell letekerni, majd kivenni az elemtartót és behelyezni a 3 darab elemet.

Az elemes LED lámpa letekerhető alja nem csak az elemek elrejtéséért felelős. Az alján egy erős mágnes került elhelyezésre, amelynek köszönhetően könnyedén hozzátapad fém felületekhez, így akár kéz nélkül is használható, amely hatalmas segítség szerelési feladatoknál.

Mindennapi feladatok ellátásra kiváló választás ez az esztétikus és ellenálló ledes elemlámpa, a zoom funkciónak és a mágneses talpnak köszönhetően remekül használható kereséshez vagy szereléshez, kis mérete és könnyű súlya miatt hordozása egyszerű, táskában vagy hátizsákban is kényelmesen elfér.

Adattáblázat
ANRO azonosító18364
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Elem típusa AAA (3 db)
Garancia idő1 év
GyártóAsalite (ASA81083)
LED chip típusLTS
Méret: átmérő (mm)40 mm
Méret: hosszúság (mm)155 mm
Súly166 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fekete
Teljesítmény 3 Watt
Termékcsalád Ledes elemlámpák
Videó

Elemes lámpa, LED zseblámpa értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: LED elemlámpa (3W) zoom funkcióval
Kategória: Elemes lámpa, LED zseblámpa » Igen, kapcsolóval ellátva » AAA (3 db) » LTS » Fekete » Ledes elemlámpák
Cikkszám: ASA81083
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 166 gramm
19 év szakmai tapasztalat
809.100+ elégedett vásárló
455.100+ raktáron lévő termék
208.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése