EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló

1. / 58.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED dekoráció, fényfüzér kategóriában találhat.
EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló
EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló Energiacimke
Ár:
4 862 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

A termék tulajdonságai

GyártóEMOS
ANRO azonosító16348
Garancia idő1 év
Súly474 g
Fényforrás típusLED karácsonyi izzósor
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 4 Watt
Színhőmérséklet Meleg fehér (2700-3200 K)
Ledek száma 50 ledes
IP védelmi szint IP44
Élettartam 50000 óra
Hosszúság5000 mm

Termékismertető

A hideg hónapokkal együtt egy igazán meleg, meghitt ünnep is érkezik minden évben. Az adventi készülődés ideje alatt már sokakat izgalommal tölt el a Karácsony közeledése, a vele járó készülődés, lakás- és fenyőfadíszítés.
Mi az ANRO-nál kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy az ünnepi hangulatot fokozó díszítővilágítást energiatakarékos formában biztosítsuk vásárlóinknak! A különféle dekorációs fények egyre népszerűbbek, hiszen mindenki szereti, ha lakása ünnepi hangulatú, szívet melengető.
Ezen igények kielégítésére kínáljuk az EMOS minőségi és megbízható termékeit! Termékkínálatuk igen széles, kültéri és beltéri fényfüzéreket is találunk közöttük. A hagyományos fényfüzér mellett, különleges, időzítővel ellátott termékek is kaphatóak, amelyek még inkább elősegítik az energiatakarékos felhasználást. Felszerelésük praktikus és egyszerű, megjelenésük esztétikus, használatuk pedig garancia az alacsony energiafogyasztásra.

A TERMÉK TARTOZÉKAI KÖZÖTT NEM TALÁLHATÓ CSATLAKOZÓKÁBEL A HÁLÓZATRA TÖRTÉNŐ CSATLAKOZTATÁSHOZ! MŰKÖDTETÉSÉHEZ Karácsonyi LED fényfüzér tápkábel, fekete SZÜKSÉGES!

Kültéren is használható 50 darab meleg fehér leddel szerelt karácsonyi dekorációs fényfüzér! Különleges sorolható kialakítás!

5 méter hosszúságú fekete borítású fényfüzér! Fogyasztása csupán 4 Watt az 50 darab energiatakarékos lednek köszönhetően. IP44 védettséggel, kültéren és beltéren is alkalmazható!

A „Profi-Connect" rendszerű fényfüzérek akár 500 LED/100 m hosszúságig bővíthetők. Kizárólag 230 V-os csatlakozókábellel és EMOS „Profi-Connect" rendszerű fényfüzérekkel használhatók.

A termék tartozékai között nem található csatlakozókábel a hálózatra történő csatlakoztatáshoz. A termék egyik végén csatlakozó (1. ábra), másik végén aljzat (2. ábra) található. A rendszer használatához 1 db ZY1940 típusú hálózati vezeték szükséges. Ehhez csatlakoztassa a fényrendszer csatlakozóját (3. ábra) úgy, hogy a vezeték csatlakozóaljzatához csatlakoztatja azt, majd a vízzáró gyűrű becsavarásával rögzíti a csatlakozást (lásd a 3. ábrát). A fényfüzérhez további fényfüzérek csatlakoztathatók az Emos spol. s r.o. ZY1941 / ZY1942 / ZY1943 / ZY1944 típusú sorozatából. Ha nem kíván további termékeket csatlakoztatni a rendszer végére, az áramütés okozta sérülések elkerülése érdekében zárja le a csatlakozót a mellékelt záróelemmel. Rögzítse a csatlakozást a vízzáró gyűrű becsavarásával (4 ábra). Egy vezetékre legfeljebb 500 LED izzó csatlakoztatható.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED dekoráció, fényfüzér kategóriában találhat.

LED dekoráció, fényfüzér képek, ötletek

Színes és fehér fényfüzér ágy mögött éjjeli fénynekFényfüzér ágy mögöttZöld izzó fényfüzérenRózsaszín filament izzó hangulatvilágításhoz
Link: EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló
Kategória: LED dekoráció, fényfüzér » LED karácsonyi izzósor » 230 Volt (50/60Hz) » IP44 » Meleg fehér (2700-3200 K)
Cikkszám: ZY1941
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 474 gramm
P: C-10-02

Asztali nézet megjelenítése