EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló

15. / 50.

Termékleírás

Ár:
4 535 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
1 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló

Nagyítható képek

EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, sorolóEMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, sorolóEMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, sorolóEMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, sorolóEMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, sorolóEMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló

Energiacimke

EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló
GyártóEMOS
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 4 Watt
Színhőmérséklet Meleg fehér (2700-3200 K)
Ledek száma 50 ledes
IP védelmi szint IP44
Élettartam 50 000 óra
Hosszúság5000 mm

A hideg hónapokkal együtt egy igazán meleg, meghitt ünnep is érkezik minden évben. Az adventi készülődés ideje alatt már sokakat izgalommal tölt el a Karácsony közeledése, a vele járó készülődés, lakás- és fenyőfadíszítés.
Mi az ANRO-nál kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy az ünnepi hangulatot fokozó díszítővilágítást energiatakarékos formában biztosítsuk vásárlóinknak! A különféle dekorációs fények egyre népszerűbbek, hiszen mindenki szereti, ha lakása ünnepi hangulatú, szívet melengető.
Ezen igények kielégítésére kínáljuk az EMOS minőségi és megbízható termékeit! Termékkínálatuk igen széles, kültéri és beltéri fényfüzéreket is találunk közöttük. A hagyományos fényfüzér mellett, különleges, időzítővel ellátott termékek is kaphatóak, amelyek még inkább elősegítik az energiatakarékos felhasználást. Felszerelésük praktikus és egyszerű, megjelenésük esztétikus, használatuk pedig garancia az alacsony energiafogyasztásra.

A TERMÉK TARTOZÉKAI KÖZÖTT NEM TALÁLHATÓ CSATLAKOZÓKÁBEL A HÁLÓZATRA TÖRTÉNŐ CSATLAKOZTATÁSHOZ! MŰKÖDTETÉSÉHEZ Karácsonyi LED fényfüzér tápkábel, fekete SZÜKSÉGES!

Kültéren is használható 50 darab meleg fehér leddel szerelt karácsonyi dekorációs fényfüzér! Különleges sorolható kialakítás!

5 méter hosszúságú fekete borítású fényfüzér! Fogyasztása csupán 4 Watt az 50 darab energiatakarékos lednek köszönhetően. IP44 védettséggel, kültéren és beltéren is alkalmazható!

A „Profi-Connect" rendszerű fényfüzérek akár 500 LED/100 m hosszúságig bővíthetők. Kizárólag 230 V-os csatlakozókábellel és EMOS „Profi-Connect" rendszerű fényfüzérekkel használhatók.

A termék tartozékai között nem található csatlakozókábel a hálózatra történő csatlakoztatáshoz. A termék egyik végén csatlakozó (1. ábra), másik végén aljzat (2. ábra) található. A rendszer használatához 1 db ZY1940 típusú hálózati vezeték szükséges. Ehhez csatlakoztassa a fényrendszer csatlakozóját (3. ábra) úgy, hogy a vezeték csatlakozóaljzatához csatlakoztatja azt, majd a vízzáró gyűrű becsavarásával rögzíti a csatlakozást (lásd a 3. ábrát). A fényfüzérhez további fényfüzérek csatlakoztathatók az Emos spol. s r.o. ZY1941 / ZY1942 / ZY1943 / ZY1944 típusú sorozatából. Ha nem kíván további termékeket csatlakoztatni a rendszer végére, az áramütés okozta sérülések elkerülése érdekében zárja le a csatlakozót a mellékelt záróelemmel. Rögzítse a csatlakozást a vízzáró gyűrű becsavarásával (4 ábra). Egy vezetékre legfeljebb 500 LED izzó csatlakoztatható.

Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

LED fénykábel, LED fényfüzér képek, ötletek

Karácsonyfa alakú fénydekorációZöldség gyümölcs kereskedés ünnepi fénydekorHidegfehér fénykábel kültéri dekorációFehér fénykábeles fénydekorációFénykábel piramis alakban karácsonyi kültéri dekorációKek fenyu led neoncsoMegszépült a homlokzat, megújult a tetőzetKarácsonyt várva ünnepi világítással :)
Link: EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (4W/50 LED) meleg fehér, soroló
Kategória: LED fénykábel, LED fényfüzér » 50 000 óra » LED fénykábel » 230 Volt (50/60Hz) » IP44 » 50 ledes » Meleg fehér (2700-3200 K) » 4 Watt
Cikkszám: ZY1941
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 474 gramm

Asztali nézet megjelenítése