ANRO - Polisztirol tükörkeret, natúr fehér (98x98 cm)

10. / 150.

Termékleírás

Ár:
4 800 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Rendelésre

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO - Polisztirol tükörkeret, natúr fehér (98x98 cm)

Nagyítható képek

ANRO - Polisztirol tükörkeret, natúr fehér (98x98 cm)ANRO - Polisztirol tükörkeret, natúr fehér (98x98 cm)ANRO - Polisztirol tükörkeret, natúr fehér (98x98 cm)ANRO - Polisztirol tükörkeret, natúr fehér (98x98 cm)
GyártóANRO
Alapanyag EPS (expandált polisztirol)
Termékcsalád EPS tükörkeret
Stukkó kiállás30 mm
Stukkó magasság980 mm
Stukkó szélesség980 mm
Szín Fehér

Marbet antikolt tükörkeret polisztirolból - keret szélessége: 15 cm

Hófehér keret dekorációs célra, mely alkalmas lehet kép, fotó, tükör, de akár ajtó, ablak díszítő keretezésére is. Expandált polisztirol anyagból készül, melyet hungarocell, nikecell néven is említenek a köznyelvben.

A tükörkeret egyedülálló megjelenésének egyik kulcspontja a gazdag díszítettség. A díszes tükörkeret egy igazi faragott fa tükörhöz hasonló megjelenést biztosít. A növényi motívumok kapcsán a florentin keretek közé is sorolhatjuk, hiszen a kereten megjelenő ornamentika virágra hasonlít.

A tükörkeret natúr fehér színű, melyet igény szerinti színre festhetünk át. Vízbázisú anyagokkal kezelhető, lazúrral, diszperziós festékkel is lekenhető, de tetszés szerint antikolható is!

- Polisztirol tükörkeret, natúr fehér (98x98 cm)

Natúr fehér színű tükörkeret EPS anyagból
A csomagban lévő négyzet alakú keret oldalait 4 díszléc alkotja. 1 darab szett felhasználásával legfeljebb egy 68 cm x 68 cm nagyságú képet keretezhetünk.

A termék jellemzői: nehezen éghető, legnagyobb hőterhelése 70°C, freon mentes, hulladéka nem okoz talaj- illetve vízszennyezést.

Ragasztása: oldószermentes akrillal illetve stukkóragasztóval történik.

Festése: vízbázisú festékkel történik.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

3D Falpanel, bőrpanel, fa panel képek, ötletek

A műbörös fali kockák már ki vannak készítve az asztalra, nemsoká ragasztjuk fel! :)Fából készült falpanel nappaliba, kandalló köré8045 Wallure faldekoráció kandallóhozMintha egy űrhajó belsejét építették volna ki a gyémánt-mintás falpanelekkel!Mediterrán hatású kőburkolat homlokzatonFranciaágy felett kényelmes a bőrpanel burkolat. Nem kell állandóan a falat festeni, ha elkoszolódna a fal!Ágy mögött puha felületet ad a bőrpanel, így ha leülünk az ágyra, akkor a falnak is neki tudunk dőlni.Hotel Bodrog Wellness, Sárospatak: felújított recepció led világításokkal és exklzív beltéri dekorációkkalHotel Bodrog -  Lobby mosdó egy négy csillagos szállodábanSzoba rejtett világítással és különböző fali dekorációkkal (nyomtatott kép, 3d fal, nagy tévé)Elkészült a szoba! Falpanelek, nyomtatott falikép, rejtett világítás, nagy tévé - minden megvan!3D falpanel nappaliban, led világítássalNappali háttérfal 3D panelekbőlEPS fali polc szett - feketére festveKocka és tégla alakú bőrpanelekSzínes bőr falpanelekBőrpanelek falra ragasztvaBőrpanel falon.
A tükör, mint falidísz

A tükör, mint falidísz

Vélemények, értékelések

2015. február 19.

A tükrök nemcsak tükörképünk megtekintését szolgálhatják, hanem formájával, keretével lakásunkat is ékíthetik! A bejegyzésben bemutatott kreációk már-már műalkotásnak nevezhetőek, amelyekkel különlegesebbé és szebbé tehetjük otthonunkat - főleg abban az esetben, ahol a tüköralakzatok olyan kis mér…

Link: ANRO - Polisztirol tükörkeret, natúr fehér (98x98 cm)
Kategória: 3D Falpanel, bőrpanel, fa panel » EPS (expandált polisztirol) » Fehér » EPS tükörkeret » EPS tükörkeret
Cikkszám: Polisztirol tükörkeret, fehér, kicsi
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 485 gramm

Asztali nézet megjelenítése