Optonica LED lámpa GU53 (COB LED/4Watt/36°) meleg fehér MR11! Utolsó

1. / 64.

Termékleírás

Eredeti ár: 1 175 Ft
Akciós ár:
499 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!
A termék ára a 40 Ft + ÁFA/darab hulladékkezelési díjat nem tartalmazza!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Optonica LED lámpa GU53 (COB LED/4Watt/36°) meleg fehér MR11! Utolsó

Nagyítható képek

Optonica LED lámpa GU53 (COB LED/4Watt/36°) meleg fehér MR11! UtolsóOptonica LED lámpa GU53 (COB LED/4Watt/36°) meleg fehér MR11! UtolsóOptonica LED lámpa GU53 (COB LED/4Watt/36°) meleg fehér MR11! UtolsóOptonica LED lámpa GU53 (COB LED/4Watt/36°) meleg fehér MR11! UtolsóOptonica LED lámpa GU53 (COB LED/4Watt/36°) meleg fehér MR11! UtolsóOptonica LED lámpa GU53 (COB LED/4Watt/36°) meleg fehér MR11! UtolsóOptonica LED lámpa GU53 (COB LED/4Watt/36°) meleg fehér MR11! UtolsóOptonica LED lámpa GU53 (COB LED/4Watt/36°) meleg fehér MR11! Utolsó

Energiacimke

Optonica LED lámpa GU53 (COB LED/4Watt/36°) meleg fehér MR11! Utolsó
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED lámpa 12 Volt kategóriában találhat.
GyártóOptonica
Foglalat MR11 (GU5.3)
Feszültség 12 Volt DC
Teljesítmény 4 Watt
Kiváltott fényforrás teljesítménye 30 Watt
Színhőmérséklet Meleg fehér (2700-3200 K)
Színvisszaadási index (CRI) RA>80
Fényáram (fényerő) 320 lumen
Energiahatékonyság 80 lumen/Watt
Sugárzási szög (°) 36 °
LED chip típusChip On Board LED
Ledek száma 3 ledes
Fényerőszabályzás Nem dimmelhető
Élettartam 25 000 óra
Kapcsolási ciklus50 000
Átmérő35 mm
Hosszúság40 mm
TanúsítványokCE, RoHS

Figyelem! Kis méretű fényforrás, kisebb mint a beépíthető spot lámpatestekhez készült (MR16-os) 5 cm-es fejátmérőjű lámpák! Ennek a fényforrásnak 3.5 cm átmérőjű a fej része, így az MR11-es lámpatestekbe megfelelő!

Megújultak kis méretű MR11-es LED lámpáink! Az eddig SMD 5050-es leddel szerelt fényforrások helyett már az új Chip on Board technológiával készülő fényforrásokat kínálunk! A COB LED technológia segítségével a mért megvilágítás 40%-al nagyobb, mint a régi fényforrás esetében, azonban a fogyasztás és az ár nem változott!

A nagy fényerő mellett hosszabb élettartamot is, valamint nagyobb színhőséget is ígér az új gyártástechnológia. Ez a fényforrás kellemes, meleg fehér fényű, fogyasztása 4 Watt, mellyel egy kb. 30 Wattos halogén fényforrás kiváltását teszi lehetővé.

LED lámpa GU53 (COB LED/4Watt/36°) meleg fehér MR11! Utolsó

Az SMD LED-el szerelt lámpák előnyei

Az SMD (Surface Mounted Device - azaz felület-szerelt eszköz) LED-ek előnyei a hagyományos kerek fejű LED diódás (DIP) felépítéssel szemben:
- Elsősorban az új típusú SMD ledek tokozásának jobb a hővezető képessége, mint a DIP ledes társainak, ez önmagában is hosszabb élettartalmot garantál a ledeket tekintve.
- Másodsorban a felületszerelt kialakítás miatt az SMD lámpák elejéből nem lógnak ki a diódák, így dekorációs, illetve süllyesztett vagy üveglapos beépíthető lámpatestekbe is akadálytalanul beépíthetőek. Az SMD LED lámpa külső méretei teljesen megegyeznek a halogén lámpák méretével, így minden tekintetben "kompatibilissé" váltak.

Tápegység a 12 Voltos (kisfeszültségű) LED lámpákhoz:

A LED lámpa kisfeszültségű 12 Voltos termék, így a lámpa használatához 12 Voltos egyenáramú (DC) LED tápegységre is szüksége lesz! Egyes LED lámpák dobozán feltüntetésre került az AC (váltóáramú) betáplálás lehetősége is, azonban a meglévő váltóáramú trafók nem minden esetben fogják ezeket a lámpákat sem működtetni. Az ok a túl alacsony teljesítményfelvétel. Pl. egy 100 Wattos váltóáramú tápegység 2 db 50 Wattos hagyományos fényforrását LED-re cserélve a felvett teljesítmény ~10 Watt lesz, ami az esetek többségében nem "indítja" meg az AC tápegységet, illetve villoghat. További hátrány, hogy a váltóáramú tápegységek nem stabilizáltak, ezért kimenetükön megjelenhet 12 Voltnál magasabb feszültség is, melyek csökkentik a LED élettartamát, illetve tönkre is tehetik azokat. A meglévő váltóáramú tápegységek cseréjét így minden esetben javasoljuk!

LED lámpa általános tudnivalók:

  • UV és infra sugárzás mentes fényforrások - nincs felesleges fénykibocsájtás a szükségtelen spektrumokba.
  • Alacsony hőtermelés - az energia legnagyobb részéből fény keletkezik, nem hő.
  • Nagy fényhasznosítás (LED > 50 lumen/Watt), normál lámpa: 8-13 lumen/Watt.
  • Hosszú élettartam (15.000-50.000 óra).
  • Vibrálásmentes, azonnali fény.
  • Ki/bekapcsolások számára érzéketlen.
  • A különböző beszállításokból származó LED lámpák színhőmérséklete árnyalatban eltérhet!
  • A nem dimmelhető LED lámpák világítós vagy fényerőszabályzós kapcsolóval nem működnek együtt. Vibrálás, vagy parázslás esetén a kapcsoló cseréje szükséges!
  • A DIP ledekkel (hagyományos kerek-fejű LED) szerelt lámpák folyamatos 24 órás üzemre nem alkalmasak, túlmelegedhetnek. A túlmelegedésből adódó sárgulás / barnulás nem garanciális hiba! Folyamatos üzemre SMD LED-es, Power LED-es, vagy Chip On Board LED-es lámpát válasszanak!

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

A LED fényforrás a hagyományos izzóhoz képest 80-90%-kal kevesebb energiát fogyaszt, a cserével tehát pénzt is megtakaríthat! A megtakarítás kalkulátor is csak a megspórolt áramon keresztül megtakarítható pénzösszeget mutatja, amellett, hogy sem a halogén fényforrás sem a LED fényforrás bekerülési költségét nem vesszük bele a számításokba.

A megtakarítás számláló felső táblázatában láthatja, hogy ez a LED lámpa milyen teljesítményű hagyományos izzó kiváltására alkalmas. A megtérülés kiszámításához meg kell adni a cserélni kívánt hagyományos izzók darabszámát, 1 kW villamosenergia árát és azt, hogy egy nap hány órát világítunk átlagban a fényforrásokkal.

Ezek alapján a kalkulátor kiszámítja, hogy kizárólag az áramfogyasztás csökkentésével 1 év alatt mennyi pénzt lehet megspórolni az alacsonyabb áramköltség révén, illetőleg hogy a megtakarított villamosenergia következtében milyen időtávon belül térül meg a megvásárolt LED lámpa ára.

Alapadatok és kiváltott fényforrás teljesítménye:

Fényforrás neve: Optonica LED lámpa GU53 (COB LED/4Watt/36°) meleg fehér MR11! Utolsó
Fényforrás ára: 499 Ft
Teljesítmény: 4.0 Watt
Fényáram: 320 lm
Kiváltott fényforrás teljesítménye:

Felhasználói adatok:

db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED lámpa 12 Volt kategóriában találhat.

LED lámpa 12 Volt képek, ötletek

Fürdő spot 12v, vízmentes kialakításbanKristály spotlámpákNappali álmennyezet kristályos lámpákkalKristály spotlámpák LED világítássalDupla spotlámpa Philips powerleddelEzüstszürke színű dupla spotlámpa, billenthető fejjel, philips lámpávalA két izzós Seidy spotlámpa egy elegáns lámpaPult dekorfény a konyhában - világítás háromszöglámpákkalFürdőszoba világítva oldalról - dönthető spotlámpákFürdőszoba villágítás: mattkróm spot lámpakeret és 6 wattos led lámpaFürdőszoba villágítás led spotokkalLED lámpa G4 (COB3014x24/2Watt/360°) meleg fehér szilik. kristályüveg lámpákbanLED lámpa G4 2 watt meleg fehér szépséges csillárokba szerelveLED világítás tapétáhozPohártartó vitrin helyi megvilágítássalSzekrénygaléria rejtett ledszalagos világítással + áttört tojás belső megvilágítássalAzsúrozott tojások belső megvilágítással G4 led lámpávalTv-s fal led világítással
Link: Optonica LED lámpa GU53 (COB LED/4Watt/36°) meleg fehér MR11! Utolsó
Kategória: LED lámpa 12 Volt » Átlátszó » 25 000 óra » Nem dimmelhető » 12 Volt DC » MR11 (GU5.3) » 50 000 » 30 Watt » Chip On Board LED » Szpot (spot) » 3 ledes » 10-59° (szűk) » Meleg fehér » Meleg fehér (2700-3200 K) » RA>80 » CE, RoHS » 4 Watt
Cikkszám: SP 1064 Kifutó!
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 30 gramm

Asztali nézet megjelenítése