Kanlux Trako 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.

93. / 93.

Termékleírás

Ár:
23 181 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
2 munkanap

Kanlux Trako 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.

Nagyítható képek

Kanlux Trako 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.Kanlux Trako 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.Kanlux Trako 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.

Energiacimke

Kanlux Trako 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.
GyártóKanlux (22621)
ANRO azonosító10428
Garancia idő1 év
KivitelLED-es sínes lámpa
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Típus3 fázisú
Teljesítmény 20 Watt
Fényáram (fényerő) 1590 lumen
Kiváltott fényforrás teljesítménye 100-120 Watt
Energiahatékonyság 80 lumen/Watt
Színhőmérséklet Természetes fehér (4000-4500 K)
Sugárzási szög (°) 36 °
Színvisszaadási index (CRI) RA>80
Alapanyag Alumínium
Szín Fehér
IP védelmi szint IP20
Hosszúság220 mm
Szélesség156 mm
Átmérő100 mm
Élettartam 30000 óra
Energiaosztály A+

3 fázisú sínre helyezhető Chip On Board LED reflektor 20 Watt teljesítménnyel. Fehér színű lámpatest, edzett üveg bura.

Sínes lámparendszerek a könnyen variálható, nagy hatásfokú világításokhoz. A Tear rendszer 3 fázisú kapcsolatot biztosít az elektromos hálózat és a lámpatestek között, így nagy teljesítményű megvilágítások is egyszerűen létrehozhatóak. Az 1 fázisú és 3 fázisú lámpák és sínek egymással nem vegyíthetőek, nem kompatibilisek! Ettől függetlenül a kiegészítőkkel akár LED-es, akár fémhalogén sínes rendszerek is üzemeltethetőek, amíg a fázis szám megegyezik!

A mennyezetre szerelt síneken a lámpák bárhová áthelyezhetőek, forgathatóak! Ha átrendezi üzletét, lakását, a sínek mentén a lámpákat egy mozdulattal új helyre helyezheti át!

Trako 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.

A Kanlux egyedi megjelenésű és magas minőségű alapanyagokból készült termékeket kínál. Erre remek példa e két LED lámpatest, melyek háromfázisú sínre csatlakoztathatóak. A TRAKO és DORTO lámpatestek tökéletes kombinációi az esztétikus megjelenésnek és az energiatakarékok világításnak, melyet a LED COB technológia tesz lehetővé. Vásárlóink két típus közül választhatnak, melyeknek erőssége, megjelenése és fényszórási szöge különbözik.

Ezek a termékek tökéletesen illenek a Kanlux TEAR rendszeréhez, a körültekintően kiválasztott teljesítmény értékek és világítási szögek lehetővé teszik különböző megvilágítási formák kialakítását bármilyen helyiségben.

A TRAKO és DORTO megtáplálható a három fázis közül az egyikkel, ami azt jelenti, hogy külön kapcsolhatóak. Ez lehetővé teszi, hogy szükség esetén csak a kiválasztott lámpatestek működjenek. A lámpatestek betáplálása működtethető mozgásérzékelővel, ami további megtakarítást eredményez. Ilyen megoldás nem érhető el a fémhalogén lámpatestek alkalmazásával.

A TRAKO lámpatestek, melyek 11W vagy 20W teljesítményűek, elsősorban kiválasztott területek megvilágítására alkalmas, például üzletek vagy galériák kiemelt területeinek megvilágítására. A TRAKO 11W alkalmas kiválasztott tárgyak pontszerű megvilágítására, mint például szobrok galériákban, üzletekben vagy promóciókon. A DORTO lámpatestek, melyek teljesítménye 20W vagy 40W és 38 illetve 60 fok a fényszórási szögük, alkalmasak üzletek polcainak, állványainak megvilágítására.

A lámpatestek önmagukban vagy fényrendszerek részeiként is nagyszerűen mutatnak, csodásan megvilágítva egyedi enteriőröket. A lámpatestek mind a klasszikus, mind a modern enteriőrökben jól mutatnak.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
Áthelyezhető fények: sínes LED lámpák

Áthelyezhető fények: sínes LED lámpák

Vélemények, értékelések

2017. április 14.

Az üzletvilágításban jó, ha a berendezések mobilizálhatóak, könnyen áthelyezhetőek. Világítási szempontból a sínes lámpák ilyenek. A sínes lámpa egy áramvezető sínre szerelt világítótest, amely a sín mentén elmozdítható, forgatható. Ennek a mozgatásnak az előnye üzleti szempontb…

Esküvői ruhaszalon ledes világítással

Esküvői ruhaszalon ledes világítással

Vélemények, értékelések

2015. június 29.

Az üzleti életben a legfontosabb a pénz. Körülötte forog minden, hiszen a pénzen tudunk árukészletet vásárolni, alkalmazottakat bérelni vagy akár fizetni a közüzemi számlákat. Egy bolt fenntartásában pedig igenis szerepet játszanak az olyan járulékos költségek is, mint az egész napos megvilágításr…

Link: Kanlux Trako 20 - 3 fázisú COB LED sínes lámpatest (20 Watt) term.feh.
Kategória: Sínes LED lámpák » Alumínium » A+ » 230 Volt (50/60Hz) » IP20 » 100-120 Watt » LED-es sínes lámpa » Fehér » Természetes fehér (4000-4500 K) » RA>80 » 3 fázisú
Cikkszám: 22621
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése