V-TAC Rögzítő + végzáró elem AP-9981, AP-9982 alu profilhoz, 2+2 db

128. / 194.

Termékleírás

Ár:
195 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
577 csomag raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

V-TAC Rögzítő + végzáró elem AP-9981, AP-9982 alu profilhoz, 2+2 db

Nagyítható képek

V-TAC Rögzítő + végzáró elem AP-9981, AP-9982 alu profilhoz, 2+2 dbV-TAC Rögzítő + végzáró elem AP-9981, AP-9982 alu profilhoz, 2+2 db

Vásárlói képek

Falfülke világítás fürdőszobában LED szalaggalAz áramellátás is meg van oldva - a szekrény alját átfúrva egyszerűen és láthatatlanul be lehetett kábelezni a led szalagot.Sarokelem hiányában így sikerült megoldani - a szerelő gérbe vágta az alu profilt és így építette rá a bútorlapra.Alulról is vessünk egy pillantást a konyhaszekrényre szerelt LED sínes világításra. A kapcsolóval együtt komplett a pultvilágítás. Az a kis fekete műanyag kör a kapcsoló!Praktikus és kézreálló konyhaberendezés, szuper ledes világítással!
GyártóV-TAC
Alapanyag Fém
Szín Ezüst
TípusVégzáró elem
Kiszerelés 2 db/csomag

2 db fém rögzítő klipsz és 2 db fém végzáró elem az AP-9981-es és AP-9982-es jelű alumínium profilhoz.

A rögzítő klipek használata egyszerű: a hordozófelületre való felcsavarozás után az alumínium profilt csak a helyére kell pattintani. Később bármikor könnyen eltávolítható. A fém klip erős tartást biztosít!

A végzáró elemeket a mellékelt 4 db csavarral lehet rögzíteni. A végzáró elemek oldalán furat található, melyen keresztül elvezethető a LED szalag betápvezetéket.

Rögzítő + végzáró elem AP-9981, AP-9982 alu profilhoz, 2+2 db

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Alumínium LED profil képek, ötletek

Gipszkarton "dobozban" hálószoba mennyezeti világítás (kör LED panel és négyzetes alu profilban led csík)Gipszkarton "dobozban" hálószoba világítás (panel és ledes aluprofil)ALP-005 ledprofil gérbe vágva, 45 fokos illesztéssel, tükör keretezéshezEgyedi polcrendszer ledszalag világítással - különleges eleme a szobának! Mosogatótálca és konyhai munkalap megvilágítás 3528-120 SMD LED szalaggalLedszalagos pultvilágítás: erős fény a mosogatótálca és a munkalap megvilágításáhozGalériás házban modern függeszték alu profilbólModern csillár LED profilból (szögletes keret, led szalag megvilágítással)LED szalagos fény van a konyhapulton!Konyhapult világítás: led alumínium profil + led szalag.Konyhai pultvilágítás LED szalagokkalA vásárolt termékek beépítve.Mpire club díszvilágítások a bárpultnál, különböző LED eszközökkel (szalag+lámpák)Oishi sushi bár, japán bisztróLedes spotok és LED szalag konyhaszekrénynélMárványmintás konyhai hátlap LED világításbanLED-es világítás barna konyhaszekrényLED spot LED szalaggal konyhaszekrény megvilágításához
Link: V-TAC Rögzítő + végzáró elem AP-9981, AP-9982 alu profilhoz, 2+2 db
Kategória: Alumínium LED profil » Fém » 2 db/csomag » Ezüst » Végzáró elem
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 4 gramm

Asztali nézet megjelenítése