Gerenda hatású díszítőelemek és fa hatású deszka, léc burkolatok
1. / 286.

WallArt Kerma - Bőrpanel 25x50 cm (Egyedi szín)

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Bőr falpanel.
Garancia: 2 év
WallArt Kerma - Bőrpanel 25x50 cm (Egyedi szín)
WallArt Kerma - Bőrpanel 25x50 cm (Egyedi szín) WallArt Kerma - Bőrpanel 25x50 cm (Egyedi szín) WallArt Kerma - Bőrpanel 25x50 cm (Egyedi szín) WallArt Kerma - Bőrpanel 25x50 cm (Egyedi szín) WallArt Kerma - Bőrpanel 25x50 cm (Egyedi szín) WallArt Kerma - Bőrpanel 25x50 cm (Egyedi szín) WallArt Kerma - Bőrpanel 25x50 cm (Egyedi szín) WallArt Kerma - Bőrpanel 25x50 cm (Egyedi szín) WallArt Kerma - Bőrpanel 25x50 cm (Egyedi szín) WallArt Kerma - Bőrpanel 25x50 cm (Egyedi szín)
Ár:
1 860 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

ANRO azonosító (PID): 7772

Bőrből készült falpanel (bőrpanel)

AlapanyagMűbőr (textilbőr)
Méret25 x 50 cm/darab
Négyzetméter igény8 db/m2
Kiszerelésdarab
Rögzítésragasztással (Soudal 50A)
GyártóKerma Design

A lakberendezők és belsőépítészek számára az eddig még csak az internetről és szaklapokból ismerős bőrpanelek most elérhetőek és rendelhetőek lettek webáruházunkban. A bőrök és műbőrök alkalmazása a lakberendezésben természetesen nem új dolog, és már számos példát láthattunk széleskörű felhasználásáról. A bútorgyártás mellett, dekorációknál, illetve a falak burkolásánál is használt bőrök kivitelezését legtöbbször kárpitos vagy asztalos szakember végezte eddig, mindig egyedi megrendelésre.


Kerma

A standard méretekben készülő bőrpaneleknél az újdonság abban rejlik, hogy az 5 standard méret kiválóan kombinálható egymással, így számtalan minta kirakható és különleges, dekoratív falfelületeket kapunk a segítségükkel. A több méret mellé több szín is párosul, így még több a lehetséges variáció.

A bőrpanelek különlegessé tesznek minden teret, illetve még kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságukkal tovább növelik a komfortérzetünket. Bátran alkalmazhatjuk őket a lakás minden helyiségében az előszobától a hálószobáig. Nagyon jól mutat például ágyvégként, vagy előszobában, de nagyon hangulatos és meghitt hangulatot kölcsönöz hálószoba fal dekorációként is. Ezek a falburkolatok helyettesíthetik a megszokott festett falakat, tapétákat, posztereket.

Kivitelezésük házilag is megoldható, nem szükséges hozzá szakember. A fapanelek rögzítése ragasztással történik. Minden esetben a bőrpanelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat, vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. Ragasztás előtt győződjünk meg arról, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz. Amennyiben lehetséges távolítsuk el az esetleges kiállásokat, egyenetlenségeket.

A bőrpanelek tisztításához használhatunk száraz, vagy enyhén nedves törlőkendőt, kíméletes bőr- és bútorápoló szert.

Rendelhető színek


A bőrpaneleket pillanatnyilag az alábbi képen megtekinthető BOSS színkódú bőrökkel lehet megrendelni. A megrendelés menete: adja le a megfelelő mennyiségű bőrpanel rendelését, majd a rendelés végén lévő Megjegyzés mezőbe írja be, hogy a milyen színekből hány darabot küldjünk (pl. 25x25 cm: 10 db Boss 1-es és 20 db Boss 3-as színben, stb.), illetve rendelését leadhatja email-ben is az info@anro.hu email címre.

Bőrpanelek bőr színmintái - rendelhető színek
Szállítási díj1 390 Ft
GyártóWallArt
ANRO azonosító7772
Garancia idő2 év

Bőr falpanel értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: WallArt Kerma - Bőrpanel 25x50 cm (Egyedi szín)
Kategória: Bőr falpanel
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése