Kifutó termékek 20-50% kedvezménnyel!

Bovelacci Rozetta - Bovelacci O1 (53 x 43 cm)

20. / 61.
Garancia: 2 év
EPS (expandált polisztirol)
530 mm
Bovelacci Rozetta - Bovelacci O1 (53 x 43 cm)
Bovelacci Rozetta - Bovelacci O1 (53 x 43 cm) Bovelacci Rozetta - Bovelacci O1 (53 x 43 cm) Bovelacci Rozetta - Bovelacci O1 (53 x 43 cm)
Eredeti ár: 3 238 Ft
Akciós ár:
2 590 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
4 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító:
60

Részletes leírás

Rozetta - Bovelacci O1 (53 x 43 cm)

A rozettát mint mennyezeti díszítést ismerhettük meg. Fő felhasználási területe a világítótest, csillár körüli díszítés. Beépítéskor egy lyukat vágnak a rozetta közepén, amin áthúzzák a csillár elektromos kábeleit és a csillárt tartó szerkezetet, majd festés után visszaszerelik a csillárt a rozetta alá.

O-1 mennyezetrozetta: a keleties hatású ívek és kiszögellések négyes elrendezése adja ennek az egyszerű rozettának a különlegességét. Ez az ovális rozetta egyszerűsége miatt sok lakás kedvence. Ha ez a 40-50 cm-es rozetta elfogyna raktárról, helyettesíthető a Marbet R-10 számú hungarocell rozettáját.

A rozetták olyan díszítőelemek, amelyek a plafonon lévő világítótestek és csillárok talpazatát díszítik különböző motívumokkal. A rozettákat időnként az oldalfalra is ragaszthatják, akár oldalfali lámpa alapjaként, akár csak szimpla díszítőelemként. A rozetták szimmetrikus díszítettségűek, közepéből kifelé haladva napsugaras jellegűek, a széleken pedig fonott vagy kagylómintával záródik, akárcsak a hajdani gipszből készült társuk.

A rozetták eredetileg virág / rózsa alakú díszeket takartak, mára azonban számtalan megjelenési formájuk ismert. Általánosságban kör alakú stukkókra gondolunk, egyes változatai azonban lehetnek négyzet alakúak, vagy nyújtott ellipszis alakúak is.

Rozetta kínálatunkban megtalálhatja az olasz Bovelacci gyártó, valamint a lengyel Marbet cég rozettáit is 10 cm-es átmérőtől egészen a 64 cm-es átmérővel rendelkező rozettáig. A hungarocell alapanyagból készülő rozetták felragasztásához használjon vízbázisú ragasztóanyagokat, színre festéséhez pedig vízbázisú festékeket!

A rozetták kezelése kültéri díszítés esetén: A rozetták megfelelő felületkezeléssel (kérgesítéssel - kültéri mélyalapozó festék és polisztirol ragasztó vagy kérgesítő anyag keverékének ecsetelésével) kiválóan alkalmazhatóak kültéren is! Kérgesítés után tetszőleges színre festhető bármilyen homlokzati festékkel.

Ötleteket keres a mennyezet díszítésére? Kattintson a képre és tekintse meg a vásárlóink által visszaküldött fotókat a beépített rozettákról, mennyezeti díszekről!

Rozetta - mennyezeti díszek fotó galériája - ötletek

Specifikációk

Termékcsalád Rozetta (mennyezeti dísz)
Alapanyag EPS (expandált polisztirol)
Kiszerelés 1 db
Átmérő530 mm
Stukkó kiállás20 mm
Stukkó magasság530 mm
Stukkó szélesség430 mm
Felhasználás helyeKültérre is
GyártóBovelacci
ANRO azonosító60
Garancia idő2 év
Súly113 g

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Beltéri díszléc

Beltéri díszléc

2014. július 01.

Egy hangulatos enteriőr még manapság is csak nehezen képzelhető el valamilyen stukkó vagy díszléc felhasználása nélkül. Lehet, hogy épen csak egy jelzésértékű színelválasztó, vagy egy vékony keretezőléc a mennyezeten, netán a gipszkarton repedését eltakarni hivatott holkerléc a díszlécek szerepe meg…
Beltéri lakásdíszítés ötletek (2010)

Beltéri lakásdíszítés ötletek (2010)

2012. április 20.

Vásárlóink által visszaküldött beltéri lakásfelújítási képek, melyeken megtekintheti, a különböző díszléceket, rejtett világítást és ledes világítástechnikai termékeket. Nézze meg hogyan díszítenek mások!
Rozetta - A mennyezet luxusa

Rozetta - A mennyezet luxusa

2012. szeptember 13.

A lakás dekorálásakor sok ötlet felmerül, azonban a plafonról gyakran elfeledkezünk. A rozetta a terek egyik leglátványosabb polisztirol díszítőeleme.
Bovelacci stukkó katalógus

Bovelacci stukkó katalógus

2012. február 20.

A Bovelacci katalógusából is kedvére válogathat. Az alábbi katalógusban lévő Bovelacci stukkók egy rész már felkerült díszléc webáruházunkba, egy része azonban még nem - de természetesen telefonon, vagy e-mailben rendelhet a katalógus kódjai alapján.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Hol tetszik jobban a rozetta? A falon vagy a plafonon?

Hol tetszik jobban a rozetta? A falon vagy a plafonon?

2018. november 21.

A rozetták eredendően a mennyezet dekorációjára alkalmasak, évszázadok óta ezt a feladatot látják el. Többnyire a csillár bekötési pontját takarjuk a rozettával, de manapság annyiféle trend van a köztudatban, hogy az oldalfalak díszítésénél is nagyon keresett! A modern lakberendezők már a falra is r…
Mennyezeti rozettával is díszíthetjük a plafont!

Mennyezeti rozettával is díszíthetjük a plafont!

2018. augusztus 30.

Korábbi blogbejegyzésünkben (Rozetták modern és klasszikus térben) már utaltunk arra, hogy a rozetták nemcsak a klasszikus kialakítású belső térnek lehetnek díszítőelemei, hanem a modern enteriőröknek is, ahol akár az oldalfalon is elhelyezhetőek. Most viszont mégis visszatérünk a plafondíszítő mivo…
Örök slágertermék a rozetta

Örök slágertermék a rozetta

2016. szeptember 27.

A középponti világítótest körül, annak talpazatánál elhelyezkedő díszt rozettának nevezzük. A nagyobb méretűeket használhatjuk a csillár kiemelésére, a kisebb darabok pedig akár oldalfalak díszítésére is alkalmasak! A mennyezetek díszítése kapcsán kerülnek előtérbe a rozetták, ame…
Rozetták modern és klasszikus térben

Rozetták modern és klasszikus térben

2016. szeptember 26.

A rozetta olyan kiegészítője a falnak, amely a klasszikus alkalmazás szerint a mennyezetre kerül. A modern lakásokban is gyakorta van igény a rozetták díszítő funkciójára, ez utóbbi esetben vagy a plafonra raknak egy egyszerű kör alakzatot vagy pedig a klasszikus stílusút ragasz…
Link: Bovelacci Rozetta - Bovelacci O1 (53 x 43 cm)
Kategória: Rozetta » EPS (expandált polisztirol) » Kültérre is » 1 db » Rozetta (mennyezeti dísz)
Cikkszám: Bovelacci O-1 rozetta
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 113 gramm
P: A-22-07

Asztali nézet megjelenítése