1. / 137.
Brennenstuhl

Primera-Line digitális fogyasztásmérő LCD kijelzővel

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Elosztó, hosszabbító.
Garancia: 1 év
IP20

1 darab
Primera-Line digitális fogyasztásmérő LCD kijelzővel
Primera-Line digitális fogyasztásmérő LCD kijelzővel Primera-Line digitális fogyasztásmérő LCD kijelzővel Primera-Line digitális fogyasztásmérő LCD kijelzővel Primera-Line digitális fogyasztásmérő LCD kijelzővel Primera-Line digitális fogyasztásmérő LCD kijelzővel Primera-Line digitális fogyasztásmérő LCD kijelzővel
Ár:
9 690 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 33121

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

A Brennenstuhl Primera-Line energiafogyasztás-mérő egy olyan elektronikus készülék, amely méri az energiafogyasztást, és egyúttal képes kiszámítani és megjeleníteni a rákötött készülék működési költségeit is. Két áramtarifát (nappali és éjjeli) is be lehet állítani a készüléken. Ezzel a funkcióval a felhasználó csökkentheti az energiaköltségeket és az energia előállításával járó szén-dioxid (CO²) kibocsátás mértékét.

  • Tulajdonságok:
  • Max. terhelés: 3600 Watt
  • Mérési tartomány: 0.2 Watt - 3600 Watt
  • Feszültség mérési tartománya: 190 - 276 V AC
  • Gyermekvédelemmel ellátott aljzat
  • Tartalék akkumulátor: 3 x 1.5 V (LR44/AG13)
  • Energiafogyasztás tartománya: 0 kWh - 9999.9 kWh
  • Feszültség mérési pontossága: +/-1%
  • Óra pontossága: +/- 1 perc havonta
  • Áram mérési pontossága: +/-1% vagy +/-0.01 A

Lehetőség van két ár, éjszakai és nappali költségek beállítására is. A készülék készenléti üzemmódban megjeleníti az időt, a napot, a hálózati feszültséget és a frekvenciát. 

Segítségével jelentős költség és energia takarítható meg. Feszültség, áramerősség, teljesítményfaktor, teljesítmény mérése.

Kezelőgombok, funkciók és kijelző:

1. Elemtartó rekesz: az elemtartó rekesz a műszer hátoldalán található. Helyezze be a 3 db LR44/AG13 gombelemet, ügyelve az elemtartó rekeszben is jelöl helyes polaritásra.

2. Kijelző: itt jelenik meg a beállított paraméterekés a mérések valamennyi értéke.

3. RESET törlőgomb: hegyes tárggyal nyomható meg; a memóriában tárolt adatok törlésére szolgál, beleértve az időt és a programokat is. 

4. UP gomb: az idő, ár és árprogramok SET gombbal együtt történő beállítására szolgál.

5. SET gomb: az idő, ár és árprogramok UP gombbal együtt történő beállítására szolgál.

6. FUNC gomb: s megjelenítés mód váltására szolgál. 

7. Hálózati csatlakozódugó: konnektorba (AC 230 V 50 Hz) csatlakoztatható.

8. Hálózati csatlakozóaljzat: ide csatlakoztatható a készülék.

10. A fogyasztási értékek mértékegységeinek kijelzése.

11. AMP

12. WATT

13. kWh

14. SET

15. VOLTac

16. COST/kWh

17. MAX OVERLOAD/WARNING

18. PRICE 1 és 2, TOTAL PRICE 1 és 2

19. Napok (MO, TU, WE, TH, FR, SA, SU)

20. Óra (CLOCK)

21. Másodpercek

22. Percek

23. Órák

24. TOTAL ON TIME

25. AM, PM

26. Hz

27. Érték, teljesítménytényező kijelzése

28. POWER FACTOR

 

Kezelés:

Dugja be a fogyasztásmérő hálózati csatlakozódugóját (7) egy konnektorba (AC 230 V 50 Hz). A kijelző (2) bekapcsol és megjeleníti az időt (20,21,22,23) a napot (19), a hálózati feszültséget (10,15) és a frekvenciát (26,27)

Az idő beállítása:

Nyomja meg a FUNC gombot (6), hogy a kijelző jobb alsó sarkában megjelenjen a CLOCK felirat (20). Nyomja meg egyszer a SET gombot (5) a nap (19) villogni kezd. Nyomja meg az UP gombot (4) a nap (19) (MO, TU, WE, RH, FR, SA, vagy SU) beállításához. Nyomja meg újra a SET gombot (5) a nap megerősítéséhez. ekkor az órák (23) kezdenek el villogni. Nyomja meg az UP gombot (4) az órák (23) beállításához. Nyomja meg újra a SET(5) gombot az órák megerősítéséhez, ekkor a percek (22) kezd el villogni. Nyomja meg az UP(4) gombot a percek(22) beállításához, majd nyomja meg újra a SET(5) gombot a beállított idő végleges megerősítése érdekében. Végül csatlakoztassa a műszert és kapcsolja be. A fogyasztásmérő megkezdi a fogyasztás mérését. 

Költségek/kWh megjelenítése és beállítása / Mérési funkciók megjelenítésem költségek/kWh megjelenítése:

Amennyiben a VOLTAGE/AMP/WATT információk megjelennek, legalább 2 másodpercig nyomva tarthatja a FUNC gombot (6) a Költségek/kWh (16) megjelenítése érdekében. Amennyiben már két árat  megadott, a FUNC gomb (6) rövid ideg tartó megnyomásával felváltva megjelenítheti a két árat. 

Költségek/kWh beállítása (1. ár)

A költségek/kWh beállításához az 1. ár (18) Költségek/kWh értékének megjelenése után nyomja meg a SET gombot (5), hogy az első számjegy villogni kezdjen. Állítsa be az első számjegy megfelelő értékét az UP gomb (4) segítségével. Ezután nyomja meg újra a SET gombot (5), hogy a második számjegy is villogni kezdjen, majd az UP gombbal (4) állítsa be itt is a megfelelő értéket. Ugyanúgy állítsa be a harmadik és negyedik számjegyet is. Nyomja meg újra a SET gombot (5), hogy a tizedespont villogni kezdjen, majd az UP gombbal (4) léptesse a tizedespontot  a megfelelő helyre.  Miután ismét megnyomja a SET gombot (5), a megadott 1. ár (18) elkezd villogni az ON TIME felirat mögött. Ha nincs szüksége második árra, záró lépésként nyomja meg a SET gombot az 1. ár beállításának befejezése érdekében. Ha szeretne megadni második árat (pl. nappali/éjszakai díj) előtte az 1. ár számára még meg kell határoznia egy kezdési időpontot is. Ehhez az UP gombbal állítsa be az 1. ár ON TIME mögött látható idejének villogása közben a kezdési időpont napját. Ezután nyomja meg a SET gombot, hogy az órák elkezdjenek villogni, majd állítsa be az órákat az UP gombbal a kezdés időpontjára. Ugyanígy állítsa be a perceket is. Zárásul nyomja meg a SET gombot az 1. ár beállításának befejezéséhez. 

Költségek/kWh beállítása (2. ár)

 A 2. ár Költségek/kWh értékének beállítása ugyanúgy történik, mint az 1. ár esetében. Arra azonban ügyelni kell, hogy kezdéskor a 2. ár jelenjen meg a kijelzőn. A FUNC gomb rövid ideig tartó megnyomásával adott esetben váltson a 2. árra, mielőtt a SET gombbal elkezdi a beállítást. 

Mérési funkciók megjelenítése

A FUNC gomb rövid ideig tartó megnyomásával egymás után megjelenítheti az alábbi információkat: VOLTAGE, AMP, WATT-kWh-, TOTAL PRICE (10,18). A FUNC gombbal (6) a kijelző értékmezőjében (10) a csatlakoztatott készülék áramfogyasztása jeleníthető meg, továbbá megjelenik a mértékegységet jelző AMP (11), valamint a POWER FACTOR teljesítménytényező. A FUNC gomb ismételt megnyomásával a kijelző értékemzőjében a csatlakoztatott készülék Watt- száma jeleníthető meg, továbbá megjelenik a mértékegységet jelző WATT, valamint a POWER FACTOR teljesítménytényező. A FUNC gomb ismételt megnyomásával a kijelző értékemzőjében a csatlakoztatott készülék fogyasztása jeleníthető meg, továbbá megjelenik a mértékegységet jelző kWh, valamint a POWER FACTOR teljesítménytényező. A FUNC gomb újbóli megnyomásával a TOTAL PRICE azaz a teljes ár, valamint a TOTAL ON TIME  azaz a csatlakoztatott készülék percekben megadott teljes bekapcsolási ideje jeleníthető meg. A FUNC gomb újbóli megnyomásával a VOLTac azaz a hálózati feszültség, valamint a Hz-ben megadott frekvencia jeleníthető meg. Tartsa nyomva a FUNC gombot legalább 2 másodpercig, ha a COST/kWh, azaz a Költségek/kWh értékét szeretné megjeleníteni. Amennyiben túllépi az összterhelést, a kijelzőn elkezd villogni a MAX OVERLOAD WARNING felirat. 

Készenléti (Standby) üzemmód

A kijelző kb 10 másodperccel az utolsó gombnyomás után készenléti üzemmódra vált és megjeleníti az időt, a napot és a hálózati feszültséget és a frekvenciát. 

 

Adattáblázat
Aljzatok száma1 darab
ANRO azonosító33121
Áramerősség 16 Amper
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Elosztó típusaFogyasztásmérő
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Garancia idő1 év
GyártóBrennenstuhl
IP védelmi szint IP20
Maximális terhelhetőség3600 Watt
Méret: hosszúság (mm)77 mm
Méret: magasság (mm)137 mm
Méret: szélesség (mm)80 mm
Súly231 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Ezüst
USB Nincs
Vezeték hossza (m)0 méter

Elosztó, hosszabbító értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
50.0% 1
50.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Primera-Line digitális fogyasztásmérő LCD kijelzővel
Kategória: Elosztó, hosszabbító » 16 Amper » Igen, kapcsolóval ellátva » Fogyasztásmérő » 230 Volt (50/60Hz) » IP20 » Ezüst » Nincs
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 231 gramm
19 év szakmai tapasztalat
808.100+ elégedett vásárló
464.700+ raktáron lévő termék
207.900+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése