Gerenda hatású díszítőelemek és fa hatású deszka, léc burkolatok
3. / 55.

Műnövény műanyag kaspóban - könnyező pálma, monstera, filodendron (60x40 cm)

Garancia: 1 év
Műnövény műanyag kaspóban - könnyező pálma, monstera, filodendron (60x40 cm)
Műnövény műanyag kaspóban - könnyező pálma, monstera, filodendron (60x40 cm) Műnövény műanyag kaspóban - könnyező pálma, monstera, filodendron (60x40 cm) Műnövény műanyag kaspóban - könnyező pálma, monstera, filodendron (60x40 cm) Műnövény műanyag kaspóban - könnyező pálma, monstera, filodendron (60x40 cm) Műnövény műanyag kaspóban - könnyező pálma, monstera, filodendron (60x40 cm) Műnövény műanyag kaspóban - könnyező pálma, monstera, filodendron (60x40 cm) Műnövény műanyag kaspóban - könnyező pálma, monstera, filodendron (60x40 cm)
Ár:
13 720 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
4 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 29083

Monstera műnövény műanyag cserépben (60 x 40 cm)

Élethű műnövényeink és művirágaink jó alternatívát nyújtanak mindazok számára, akik fel szeretnék dobni otthonukat egy-egy szál virággal vagy csokorral, viszont nincs idejük a rendszeres öntözésre, gondozásra. A lakásban bárhol elhelyezhetők, hosszú ideig szépek maradnak és az évszakok vagy a hangulatunk változásával könnyen cserélhetők.

Mű könnyező pálma, monstera pálma műnövény

Cserepes könnyező pálma tartós, gondozást nem igénylő műanyag változatban. Az élő könnyező pálma nemcsak a retro lakások egyik legnépszerűbb dísze, hanem a modern és skandináv stílusú belső terek nagyszerű kiegészítője. Szépségét a nagy méretű, zöld színű, cakkos szélű, szív alakú levelek adják.

A művirág teljes magassága körülbelül 70 cm, a műanyag cserép átmérője körülbelül 13 cm.

A valódi növény helyett most egy szintetikus alternatívát kínálunk azok számára, akik a kedvelt szobanövénynek szükséges napfényt és öntözést nem tudják biztosítani. Ráadásul az élő könnyező pálma egy rendkívül mérgező növény, a műanyag változata azonban nem tartalmaz toxikus anyagokat, tehát akár gyerekek és állatok közelében is elhelyezhető.

Tipp! A cserepes művirág sokkal valódibbnak tűnik, ha megfelelő helyet választunk neki. A szintetikus könnyező pálmát például ugyanúgy állítsuk a szoba napfényes sarkába, akárcsak az élő alternatívájával tennénk. Ily módon tudja legszebben díszíteni a belső tereket.

Szállítási díj1 390 Ft
Alapanyag Műanyag
Átmérő (cm)40 cm
Magasság (cm)60 cm
Szín Zöld
TípusCserepes műnövény
ANRO azonosító29083
Garancia idő1 év

Művirág, dekoráció értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Műnövény műanyag kaspóban - könnyező pálma, monstera, filodendron (60x40 cm)
Kategória: Művirág, dekoráció » Műanyag » Zöld » Cserepes műnövény
Szállítási kategória: 1
P: AL-V-01-01, CS-H-07-07

Asztali nézet megjelenítése