Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!
155. / 245.

Elite Decor DecoWood Vörös-190 Rusztikus poliuretán gerenda (EQ005)

Garancia: 2 év
DecoWood gerenda
Vörös
19 cm
13 cm
200 cm
Elite Decor DecoWood Vörös-190 Rusztikus poliuretán gerenda (EQ005)
Elite Decor DecoWood Vörös-190 Rusztikus poliuretán gerenda (EQ005) Elite Decor DecoWood Vörös-190 Rusztikus poliuretán gerenda (EQ005) Elite Decor DecoWood Vörös-190 Rusztikus poliuretán gerenda (EQ005)
Ár:
9 490 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-20 munkanap

ANRO azonosító (PID): 28675

Fa erezetű, fa megjelenésű poliuretán gerenda profil (álgerenda)

A fa gerendákat imitáló díszítőelemek kiválóan alkalmasak a stílus visszaadására, ám a hagyományos faanyagnál könnyebben felhasználhatóak. Nem szükséges festeni, nem károsítják a farontó bogarak, illetve könnyűszerkezetes mennyezetek díszítésére is alkalmasak, hiszen igen könnyű kivitelűek, oda is beépíthetőek, ahová a hagyományos fa gerendákat statikailag nem lehet felszerelni. A megjelenésüket a hozzájuk tartozó konzollal tehetjük teljessé.

Színek:
Elérhető bükk, mahagóni, vörös, szürke és fehér színben. A fehér színű változatokat lazúr festékkel tetszőleges színűre festhetjük!

Szálhossz:
A gerendák szálhossza 200 cm, így rendelés esetén ennek többszörösét lehet csak a kosárba tenni (2 m / 4 m / 6 m / stb...)

Termékmintát kaphatnék?

Hát persze! A vásárlói elégedettségre törekedve, hogy egyszerűbb legyen eldöntenie, megfelelő lesz-e a gerenda színe, erezetét meg tudja tapintani, anyagát és vastagságát is meg tudja vizsgálni, létrehoztunk a gerendákból 20 cm hosszú termékmintákat. A mintadarabokat egy eredeti 2 méter hosszú gerendát felvágva készítjük, így biztosítva annak azonos minőségét. 
A 20 cm-es mintadarab a DecoWood EQ005 álgerendából is elérhető webáruházunkban!

Kompatibilis konzolok:
Minden termék nevében szerepel a díszítőelem szélessége mm-ben megadva: pl Bükk-120, vagy Fehér-90, ez rendre 120 mm-es, 90 mm-es méretet jelöl. Az egyforma méretű stukkók kompatibilisek egymással. Tehát a 120 mm-es gerendákhoz, deszkákhoz a 120 mm-es konzolok megfelelőek. Természetesen eltérő méretek használatára is lehetőség nyílik, így pl. használhatunk 90 mm-es konzolt is a 190 mm-es gerendákhoz, ha a design ezt kívánja meg.

Alapanyag:
A kemény poliuretán alapanyag miatt ezek a stukkók parapetmagasság alatt is használhatóak, azaz olyan helyre is biztonsággal beépíthetőek, ahol fizikai behatás érheti őket. Nem horpadnak be, nem sérülékenyek, a gyerekek nem tudják kimorzsolni, strapabíró kivitelűek.

Anyagok a deszkapanel beépítéséhez

A poliuretán panelek felragasztásához a Mester szuper mindent ragasztót ajánljuk. A termékről elmondható, hogy a deszkapanel mérettől függetlenül 1 tubus maximum 8 méter panel felragasztásához elegendő.

Szállítási díj1 590 Ft
Termékcsalád DecoWood gerenda
Alapanyag Poliuretán
Szín Vörös
Magasság (cm)13 cm
Szélesség (cm)19 cm
Hosszúság (cm)200 cm
GyártóElite Decor (EQ005 - red)
ANRO azonosító28675
Garancia idő2 év
Súly1.28 kg
Kapcsolódó cikkek
Gerenda hatású díszítőelemek és fa hatású deszka, léc burkolatok

Gerenda hatású díszítőelemek és fa hatású deszka, léc burkolatok

Utoljára frissítve: 2020. március 25.

A poliuretán gerendautánzat fa mintázatú, fa színezetű, fa erezetű profilokat profilokat tartalmaz, melyeken még szúette nyomokat is láthatunk! A mennyezeten felrakott gerenda profilok szinte szinte megszólalásig hasonlítanak a nehéz, fából készült gerendákra, azoktól azonban jóval könnyebb súlyúak,…

Álgerenda, fa hatású deszka profil értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Elite Decor DecoWood Vörös-190 Rusztikus poliuretán gerenda (EQ005)
Kategória: Álgerenda, fa hatású deszka profil » Poliuretán » Vörös » DecoWood gerenda
Cikkszám: EQ005 - red
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 1275 gramm

Asztali nézet megjelenítése