25. / 60.
Nortene

Térelválasztó panel - dekorpanel Classic (100x200cm) fehér

Garancia: 4 év
Térelválasztó dekor panel
Fehér
100 cm
200 cm
Térelválasztó panel - dekorpanel Classic (100x200cm) fehér
Térelválasztó panel - dekorpanel Classic (100x200cm) fehér Térelválasztó panel - dekorpanel Classic (100x200cm) fehér Térelválasztó panel - dekorpanel Classic (100x200cm) fehér Térelválasztó panel - dekorpanel Classic (100x200cm) fehér Térelválasztó panel - dekorpanel Classic (100x200cm) fehér Térelválasztó panel - dekorpanel Classic (100x200cm) fehér Lejátszás
Ár:
20 370 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
3 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

ANRO azonosító (PID): 26991

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Térelválasztó és futtató panel: Classic dekorpanel, fehér

Strukturált felülete fa hatást kelt így a loft stílusú térelválasztók közé sorolható. A nyitott-áttört részek miatt légies hatást kelt, amely illik a loft és industrial lakásokba, kertekbe is.
PP polipropilén műanyagból készül, emiatt nem rothad, nem kell festeni és nem igényel karbantartást. UV sugárzás ellen kezelt, hogy hosszú ideig ellenálljon az időjárási viszonyoknak. Felülete mosható. A panel vastagsága 5 mm.

Felhasználási területek: A dekoratív PP panel beltéri és kültéri dekorációhoz is alkalmazható. Falra szerelésnél elegáns díszítőrács válhat belőle, amely elegáns futtatóként is szolgálhat a kúszónövények számára. Közvetlenül a talajra is szerelhető. Felhasználható kertek díszítésére, kertrészek elkülönítésére, térelválasztó rácsként, modern belső elemként korlátokhoz és kerítésekhez. A panel a hosszabbik és a rövidebbik oldalára állítva is szerelhető, függően attól hogy egy magas térelválasztóra van szükségünk, vagy egy alacsony falú kerítésre.

Telepítés: A műanyag dekorációs panelek könnyen és egyszerűen kombinálhatóak a térelválasztó család elemeivel (panelek, oszlopok, rögzítők, takaróelemek, stb). A falra és a talajra is telepíthető. Fűrésszel méretre vágható, csavarozható. A műanyag PP panelek a hőmérséklet-változások következtében kissé kitágulhatnak vagy összehúzódhatnak, ezért szerelés során figyelemmel kell lenni a helyes távolságok megtartását illetően.

A térelválasztó és futtató panel család elemei:

  • belső rész: Mosaic és Privat PP műanyag dekorpanelek, 200 cm x 100 cm-es méretben kapható.
  • tartóoszlop, mely függőlegesen és vízszintesen is alkalmazható: Alupost alumínium oszlop, 115 cm és 215 cm magas változatban kapható.
  • vízszintes keretező elem: H profil PP műanyagból, a dekorpanel vízszintes rögzítéséhez. 200 cm-es kivitelben kapható.
  • sarokelem: Perfix rögzítő, a keret vízszintes és függőleges részeinek összekapcsolásához.
  • rögzítőtalp padlóra szerelés esetén: Basfix Floor fém anyagú lecsavarozható talp.
  • rögzítőtalp talajba szerelés esetén: Basfix Terra fém anyagú leszúrható talp.
  • rögzítőtalp burkolat: Tap Basfix műanyag kiegészítő a talp fém részeinek takarásához.
  • tartóoszlop végzáró kupak: Tap Alupost az oszlopok tetejére illeszthető műanyag zárófedél.

Térelválasztás ötletek a belső térben
A térelválasztás szó hallatán leginkább a belső terek felosztására gondolunk. Kis lakások, garzonok esetén a térelválasztás inkább funkcionális jellegű egy hálószoba és nappali elválasztása során. Nagyobb lakások és villák esetében azonban a térelválasztás főként az esztétikumról és a díszítésről szól. A különböző térelválasztási megoldások között növények, szekrények, paravánok, egyéni légies megoldások (kötél, faág, acélrúd) és térelválasztó falpanelek alkalmazása egyaránt lehetséges, a választást az igény fogja meghatározni. Belső térben is kedvelt az olyan panel alkalmazása, amely áttört mintájánál fogva egyszerre engedi láttatni a szomszédos helyiséget, de mégis gondoskodik az elválasztásról is.

Térelválasztás ötletek kültéren és a kertben
Térelválasztásra azonban a külső térben, kertben is szükség lehet. Gondoljunk csak a különböző funkciójú terek elkülönítésére és a kertrészek határolására (díszkert, veteményeskert, grillezőhely, napozóterasz, stb) - az egyikben munkát végzünk, a másikban pedig kiélvezzük és megpihenjük a munkánk gyümölcsét. A kerti térelválasztók között gabion térelválasztók, műanyag és fém panelek, természetes nád- és bambuszkerítések, kúszónövényekkel befuttatott rácsok, határoló sövények is megjelenhetnek.

Modern térelválasztó panelek
Manapság egyre nagyobb divatnak örvendenek a minimalista térelválasztók, mint például a műanyag dekorpanelek és lézervágott lemezek, melyek egyszerű és dizájnos megjelenésüknek köszönhetően stílusosan gondoskodnak a térrészek tagolásáról, elválasztásáról. Ezek a modern térelválasztó panelek korlátbetétként, kerítéselemként, kültéri bútor/növénytároló díszbetétjeként is használhatóak. A dekorpanelek alkalmazásának csak a fantázia szab határt, de volt már példa, hogy árnyékolót készíthettek belőle az erkély/terasz felé, vagy éppen falra szerelték, a fal díszítése céljából.

Fali dekorációként is használható panel rendszer
A Mosaic, Privat, Classic, Nautic és Moon fantázianévre hallgató paneltípusok nemcsak térelválasztóként, hanem fali dekorációként is használhatók! A falra felszereléshez a Wallfix rögzítő készletet ajánljuk, mely az összes panellel kompatibilis.

Adattáblázat
Alapanyag Polipropilén
ANRO azonosító26991
Garancia idő4 év
GyártóNortene (179102)
Kiszerelés 1 db
Méret: magasság (cm)200 cm
Méret: szélesség (cm)100 cm
Súly5.5 kg
Szállítási díj1 990 Ft
Szín Fehér
TípusTérelválasztó dekor panel
Videó
Térelválasztók - természetesen

Térelválasztók - természetesen

Utoljára frissítve: 2023. május 08.

A térelválasztók egyszerre gondoskodnak egy helyiség összeolvasztásáról és diszkrét szétválasztásáról. Választhatunk mozgatható paravánokat, újrahasznosítható tárgyakat és akár futónövényeket is! Mutatunk néhány mókás megoldást, mely a vintage és a modern lakásokba is helyt kaphat!

Növényfuttató, térelválasztó értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Térelválasztó panel - dekorpanel Classic (100x200cm) fehér
Kategória: Növényfuttató, térelválasztó » Polipropilén » 1 db » Fehér » Térelválasztó dekor panel
Cikkszám: 179102
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 5500 gramm
P: CS-C-01-01
19 év szakmai tapasztalat
800.100+ elégedett vásárló
446.300+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése