Műfű - 8 év garanciával - raktárról!
376. / 440.

Schneider Electric Sedna Elements Csillárkapcsoló, rugós bekötés, 10AX, (105), nyír

Garancia: 2 év
Schneider Electric Sedna Elements Csillárkapcsoló, rugós bekötés, 10AX, (105), nyír
Schneider Electric Sedna Elements Csillárkapcsoló, rugós bekötés, 10AX, (105), nyír Schneider Electric Sedna Elements Csillárkapcsoló, rugós bekötés, 10AX, (105), nyír Schneider Electric Sedna Elements Csillárkapcsoló, rugós bekötés, 10AX, (105), nyír Lejátszás
Ár:
3 790 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 26227

Sedna Elements Csillárkapcsoló, rugós bekötés, 10AX, (105), nyír

Luxusrészletek egy megfizethető termékcsaládban.

A Sedna Design és Elements olyan prémium kapcsolócsalád, mely a modern színek és textúrák széles választékát kínálja, a fa, a kő, a fém és az üveg érzetét keltve. Ki ne rajongana ezekért a gyönyörű, hiperrealisztikus felületekért, nem beszélve azok megfizethető áráról? Az új Sedna termékcsalád segítségével bárki életre keltheti vágyait és kifejezheti stílusát az ízlésének és a költségvetésének megfelelően.

Rendkívül stílusos kapcsolócsalád 2 változatban

A Sedna Design termékcsalád modern és kifinomult, melynek vonalait négyféle anyagból úgy tervezték meg, hogy illeszkedjenek napjaink modern belső tereihez, valamint finom és hívogató hangulatot teremtsenek. Az új Sedna Design lágy kontúrjaihoz jó hozzáérni, hiszen tökéletes felszínük selymesen sima tapintású.

A Sedna Elements termékcsalád kifejezetten strukturált formatervezésű, továbbá finoman keverednek rajtuk a lapos és ívelt formák. A lekerekített profil azt az illúziót kelti, hogy a kapcsoló nem egy szintben van a fallal, hanem inkább előtte lebeg, könnyedén és elegánsan. A Sedna Elements felületei kinézetre és tapintásra úgy tűnnek, mintha fémből, fából, üvegből vagy kőből lennének.

Az új Sedna termékcsalád számos újítással rendelkezik

  • A Sedna Design és a Sedna Elements termékei bátran kombinálhatóak. Amennyiben a Design Antracit nyomólapját szeretné kombinálni az Elements szálcsiszolt arany keretével, annak sincs semmi akadálya.
  • A teljesen szimmetrikus formatervezésnek köszönhetően a keretek univerzálisak, amik függőlegesen vagy vízszintesen is felszerelhetőek.
  • A fal egyenetlenségének kompenzációja. A takarókeret még akkor is egy síkban helyezkedik el a fallal, ha a szerelvénydoboz nincs egy síkban vele.
  • Porlerakódás elleni védelem. A takarókeretek formáját úgy alakították ki, hogy ne ülhessen meg rajtuk a por.
  • 8 rögzítési pont. A keret beillesztése és rögzítése még egyszerűbb és megbízhatóbb az erős és masszív 8 pontos rögzítésnek köszönhetően.
  • Több hely a vezetékeknek. Kompakt kialakításukkal és alacsony profiljukkal (24 mm) az új Sedna kapcsolók könnyedén beköthetők és beszerelhetők a szerelődobozba.
Szállítási díj1 390 Ft
Áramerősség 10 Amper
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Hosszúság37 mm
IP védelmi szint IP20
Magasság73 mm
Szélesség73 mm
Szín Nyír
TípusCsillárkapcsoló
GyártóSchneider Electric (SDD180105)
ANRO azonosító26227
Garancia idő2 év
Videó

Schneider Sedna Neo értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Schneider Electric Sedna Elements Csillárkapcsoló, rugós bekötés, 10AX, (105), nyír
Kategória: Schneider Sedna Neo » 10 Amper » 230 Volt (50/60Hz) » IP20 » Nyír » Csillárkapcsoló
Cikkszám: SDD180105
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése