Alumínium függönysín
56. / 109.

Maston STONE - homok kő hatású szórófesték (400ml)

Garancia: 1 év
Maston STONE - homok kő hatású szórófesték (400ml)
Maston STONE - homok kő hatású szórófesték (400ml) Maston STONE - homok kő hatású szórófesték (400ml) Maston STONE - homok kő hatású szórófesték (400ml) Lejátszás
Ár:
5 390 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
3 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 25129

Maston - szakértők a festékek világában

A Maston kiemelkedő minőségű szórófestékek széles kínálatával várja az alkotni vágyókat!

A Maston spray festékek és lakkok egyaránt alkalmasak hétköznapi használatra, hobbi felhasználóknak, valamint komolyabb feladatokhoz, szakemberek számára is.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően szinte semmilyen felület nem állhat a kreatív, alkotó munka útjába. A festékek használhatók: fán, üvegen, kövön, betonon, agyagon, műanyagon vagy akár fémen is. Az egyenletes, csepegésmentes takarás, valamint a kiváló fedőképesség és a gyors száradás garantált!

A spray festékek nagyon könnyen kezelhetők, kiváló minőségűek, így segítségükkel pillanatok alatt alakíthat ki lenyűgöző felületeket.

STONE - homok kő hatású szórófesték (400ml)

Beltéri felületek festésére alkalmas, mint pl.: fa, fém, üveg, beton, tégla, karton, fonott tárgyak stb.

Műanyag felületek festése előtt hordjon fel műanyag alapozó festéket.

Homokkő megjelenését és érzetét keltő szórófesték. Sajátos formulája révén texturált, több árnyalatú bevonatot képez, mely bármilyen felületen természetes kő hatását kelti. Kizárólag beltéri használatra

Használat előtt fontos meggyőződni róla, hogy az általunk választott felület tiszta, száraz, szilikontól és zsírtól mentes, hiszen ezek ronthatják a felület tapadását.

Felhasználás

Használat előtt, valamint közben is rázzuk legalább 3 percig a megfelelő pigmenteloszlás érdekében. Az ajánlott szórási távolság 25 centiméter a felszíntől. Érdemes legalább 2 rétegbe felvinni a festéket a megfelelő filmréteg vastagság érdekében, azonban arra figyelni kell, hogy két réteg felvitele között legalább 30 percnek el kell telnie. Ezeket az utasításokat érdemes betartani annak érdekében, hogy a festés olyan végeredménnyel záruljon, amelyet elképzeltünk. A gyártó által feltüntetett adatok szerint a 400 ml-es spray elegendő 1m2 lefedésére.

Természetes kő megjelenését és érzetét keltő szórófesték. Sajátos formulája révén texturált, több árnyalatú bevonatot képez, mely bármilyen felületen természetes kő (homokkő, márvány, gránit) hatását kelti. Kizárólag beltéri használatra. Fa, fém, üveg, beton tégla, karton és fonott tárgyak festésére alkalmas.  Fedőképesség: 1 m2. Időjárási hatásokkal szemben korlátozottan ellenálló. Nem tűri az erős dörzsölést és a magas hőt.

Tisztítás

Szappanos vízzel. Korlátolt kopásellenállás.

Tartóssága növelhető: hagyja a felületet 4 órán át száradni, majd hordjon fel Maston lakkot.


Veszély!

Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okozhat. Álmosságot vagy szédülést okozhat. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. A használatot követően alaposan kezet kell mosni. Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő.

SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN

Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvosához. 

A tartalom/edény elhelyezése hulladékként speciális hulladéklerakó helyen történjék. Acetont és butil-acetátot tartalmaz.


 

Szállítási díj1 290 Ft
Kiszerelés 400 ml
Szín Homok kő
Felhasználás helyeBeltéri
ÁtfestésNem javasolt
Hőellenállás90°C
GyártóMaston
ANRO azonosító25129
Garancia idő1 év
Súly398 g
Videó
Letölthető dokumentumok

Spray termékek értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Maston STONE - homok kő hatású szórófesték (400ml)
Kategória: Spray termékek » Nem javasolt » Beltéri » 90°C » 400 ml » Homok kő
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 398 gramm
P: AL-I-09-04

Asztali nézet megjelenítése