LED szalag vezérlő
63. / 74.

Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Ciprus

Garancia: 1 év
Terméskő hatású burkolat
4 mm
4 m2/doboz
Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Ciprus
Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Ciprus Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Ciprus Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Ciprus Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Ciprus Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Ciprus Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Ciprus Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Ciprus Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Ciprus Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Ciprus Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Ciprus Lejátszás
Ár:
3 800 Ft
m2

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
104 m2 raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 25107

Terméskő hatású falburkoló lap a Delap-tól!

A Delap falburkoló lapok segítségével különleges, egyedi stílusban burkolhatunk akár egy minimalista stílusban berendezett nappalit, de egy hangulatos pince, borozó falainak burkolásához is kiváló lehet. Különleges tulajdonsága, hogy hőre hajlítható (thermoflexibilis), így olyan területek burkolására is alkalmas, melyekre elsőre nem is gondolnánk.

A terméskő megjelenésű dekopanel külső és belső falfelületekre, a homlokzat, terasz, pince, nappali, konyha, étterem, kerítés, lépcsőfeljáró burkolására is választható. Speciális tulajdonsága, hogy hőre hajlítható (thermoflexibilis), így rakhatjuk kör alapú oszlopokra és sarkokra is.

Egyszerűen beépíthető falburkolat kültéri felhasználásra is!

A Delap falburkoló lapok akár kültérre is beépíthető, nem csak beltéri felületek burkolására dekorálására alkalmas. A falburkoló lapok mindössze 3-4 mm vastagsággal rendelkeznek, így nem vesznek el sok helyet az értékes beltéri helyekből, míg kültéren akár a lábazati, vagy homlokzati szigetelőlapra is beépíthető!

  • Minimális rendelési mennyiség: 1 doboz (4 m2)!
  • A feltüntetett ár 1 m2-re vonatkozik!

Delap falburkoló alkalmazása kályha, kandalló közelében

Sok érdeklődő kérdezi, hogy felrakható-e tégla- és kő utánzatú falburkoló panel fűtőkészülék, tüzelő berendezés környékére? Például kályha, kandalló mögé vagy a füstelvezető cső közelébe?
A termék ~100°C-ig hőálló, de magas hőmérséklet esetén akár el is színeződhet; ezért a termék gyártója a dekorációs célú burkolat felrakását kályha mögötti területre nem javasolja. Köszönjük megértésüket!

Szállítási díj2 590 Ft
Termékcsalád Terméskő hatású burkolat
Kiszerelés 4 m2/doboz
Vastagság4 mm
Felhasználás helyeKültérre is
GyártóDelap
ANRO azonosító25107
Garancia idő1 év
Súly4.13 kg
Videó

Kőhatású falburkolat értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 3
100.0% 3
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Ciprus
Kategória: Kőhatású falburkolat » Kültérre is » 4 m2/doboz » Terméskő hatású burkolat
Szállítási kategória: 4
Tömeg: 4125 gramm
P: CS-E-01-02

Asztali nézet megjelenítése