Top termék: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!
61. / 75.

Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok

Garancia: 1 év
Terméskő hatású burkolat
4 mm
4 m2/doboz
Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok
Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok Lejátszás
Ár:
5 990 Ft
m2

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
16 m2 raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 25103

Terméskő hatású falburkoló lap a Delap-tól!

A Delap falburkoló lapok segítségével különleges, egyedi stílusban burkolhatunk akár egy minimalista stílusban berendezett nappalit, de egy hangulatos pince, borozó falainak burkolásához is kiváló lehet. Különleges tulajdonsága, hogy hőre hajlítható (thermoflexibilis), így olyan területek burkolására is alkalmas, melyekre elsőre nem is gondolnánk.

A terméskő megjelenésű dekopanel külső és belső falfelületekre, a homlokzat, terasz, pince, nappali, konyha, étterem, kerítés, lépcsőfeljáró burkolására is választható. Speciális tulajdonsága, hogy hőre hajlítható (thermoflexibilis), így rakhatjuk kör alapú oszlopokra és sarkokra is.

Egyszerűen beépíthető falburkolat kültéri felhasználásra is!

A Delap falburkoló lapok akár kültérre is beépíthető, nem csak beltéri felületek burkolására dekorálására alkalmas. A falburkoló lapok mindössze 3-4 mm vastagsággal rendelkeznek, így nem vesznek el sok helyet az értékes beltéri helyekből, míg kültéren akár a lábazati, vagy homlokzati szigetelőlapra is beépíthető!

  • Minimális rendelési mennyiség: 1 doboz (4 m2)!
  • A feltüntetett ár 1 m2-re vonatkozik!

Delap falburkoló alkalmazása kályha, kandalló közelében

Sok érdeklődő kérdezi, hogy felrakható-e tégla- és kő utánzatú falburkoló panel fűtőkészülék, tüzelő berendezés környékére? Például kályha, kandalló mögé vagy a füstelvezető cső közelébe?
A termék ~100°C-ig hőálló, de magas hőmérséklet esetén akár el is színeződhet; ezért a termék gyártója a dekorációs célú burkolat felrakását kályha mögötti területre nem javasolja. Köszönjük megértésüket!

Szállítási díj2 799 Ft
Termékcsalád Terméskő hatású burkolat
Kiszerelés 4 m2/doboz
Vastagság4 mm
Felhasználás helyeKültérre is
GyártóDelap
ANRO azonosító25103
Garancia idő1 év
Súly4.75 kg
Videó

Kőhatású falburkolat értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 6
66.7% 4
33.3% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Delap Terméskő hatású falburkoló lap: Andok
Kategória: Kőhatású falburkolat » Kültérre is » 4 m2/doboz » Terméskő hatású burkolat
Szállítási kategória: 4
Tömeg: 4750 gramm
P: CS-E-02-02

Asztali nézet megjelenítése