1. / 35.
EMOS

H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: IP kamera, vezeték nélküli csengő.
Garancia: 2 év
IP44
12 Volt DC
H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel
H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel
Ár:
87 790 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 24347

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

Videó kaputelefon szett: LCD monitor + kameraegység

Az EMOS videó kaputelefon szettje ideális választás, ha egy modern, okos megoldást szeretne alkalmazni a hagyományos csengő helyett!

A nagy méretű, 7"-os színes LCD kijelző kezelése nagyon egyszerű, segítségével könnyedén meggyőződhetünk róla ki érkezett látogatóba, beszélhetünk vele, sőt akár az ajtót vagy a kaput is kinyithatjuk számára. 8 különböző dallam és 2 különböző hangerő közül választhatjuk ki a számunkra ideálisat. A tápellátáshoz a csomag tartalmaz egy 12 Volt DC adaptert. A kijelző falra szerelése könnyedén megoldható a csomagban található rögzítőkeret és rögzítőcsavarok segítségével.

A kültéri kameraegység modern kialakításának köszönhetően remekül mutat az épületek homlokzatán. A csengetéshez, valamint a videó telefon indításához csupán a kameraegységen található gombot kell megnyomni. A beépített fényeknek köszönhetően sötétedéskor is remekül használható. A gyártó által ajánlott szerelési magasság 140-170 cm, az ajánlott használati távolság 40 cm.

Csatlakoztatással kapcsolatos információk:

50 méternél rövidebb távolságra FTP CAT.5 (optimális esetben CAT.6) minőségű kábel használatát javasoljuk. 50 méternél nagyobb távolság esetén kérje szakember segítségét.

Csatlakoztassa az egyedi kábeleket párosával az egyedileg számozott kimenetekre a videó telefonon és a kameraegységen. A kábelek árnyékolását mindkét oldalon az alábbi jelzésű kimenetre kell csatlakoztatni: 2 (GND).

A csatlakozókábelt nem szabad a 230/380 Volt AC elektromos vezetékek mentén végigvezetni.

Videó kaputelefon csatlakoztatás

Természetesen a videó kaputelefon megfelel a kor elvárásainak, így WiFi hálózaton keresztül, okos készülékekkel is vezérelhető. A vezérléshez a VDP nevű applikációt kell letölteni (iOS vagy Android). Az okos készülék és a videó kaputelefon párosítása könnyedén megoldható helyi hálózat segítségével: csatlakoztassa okos készülékét a helyi hálózatra, majd az applikációban válassza ki a vezérelni kívánt eszközt (monitor kameraegységgel), ezt követően gépelje be a hálózati hozzáféréshez szükséges adatokat. Az okos konfiguráció kiválasztását követően sikeres párosítást követően adjon meg felhasználónevet és jelszót.

Az applikáció adta lehetőségek:

  • Eszköz hozzáadása
  • Eszköz beállítása
  • Hívás lezárása
  • Ajtózárak kezelése
  • Mikrofon és hangszóró ki- és bekapcsolása
  • Videófelvétel indítása és leállítása
  • Állókép készítése
  • Belső beállítások kezelése: csengőhang beállítás, figyelmeztető hangjelzés kiválasztása, rezgés, "Ne zavarjanak" üzemmód

A videó kaputelefon további részletes használati utasítása elérhető letölthető formában weboldalunkon!

Adattáblázat
Alapanyag Műanyag
ANRO azonosító24347
Feszültség 12 Volt DC
Garancia idő2 év
GyártóEMOS (H2014)
IP védelmi szint IP44
Méret: hosszúság (mm)215 mm
Méret: magasság (mm)150 mm
Méret: szélesség (mm)20 mm
Súly1.25 kg
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fehér

IP kamera, vezeték nélküli csengő értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 3
100.0% 3
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel
Kategória: IP kamera, vezeték nélküli csengő » Műanyag » 12 Volt DC » IP44 » Fehér
Cikkszám: H2014
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 1250 gramm
19 év szakmai tapasztalat
832.200+ elégedett vásárló
459.500+ raktáron lévő termék
212.000+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése