Por és páramentes LED lámpatest bemutató és teszt!
6. / 19.

EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel

Garancia: 2 év
IP44
EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel
EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel
Eredeti ár: 68 880 Ft
Akciós ár:
61 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 24347

Videó kaputelefon szett: LCD monitor + kameraegység

Az EMOS videó kaputelefon szettje ideális választás, ha egy modern, okos megoldást szeretne alkalmazni a hagyományos csengő helyett!

A nagy méretű, 7"-os színes LCD kijelző kezelése nagyon egyszerű, segítségével könnyedén meggyőződhetünk róla ki érkezett látogatóba, beszélhetünk vele, sőt akár az ajtót vagy a kaput is kinyithatjuk számára. 8 különböző dallam és 2 különböző hangerő közül választhatjuk ki a számunkra ideálisat. A tápellátáshoz a csomag tartalmaz egy 12 Volt DC adaptert. A kijelző falra szerelése könnyedén megoldható a csomagban található rögzítőkeret és rögzítőcsavarok segítségével.

A kültéri kameraegység modern kialakításának köszönhetően remekül mutat az épületek homlokzatán. A csengetéshez, valamint a videó telefon indításához csupán a kameraegységen található gombot kell megnyomni. A beépített fényeknek köszönhetően sötétedéskor is remekül használható. A gyártó által ajánlott szerelési magasság 140-170 cm, az ajánlott használati távolság 40 cm.

Csatlakoztatással kapcsolatos információk:

50 méternél rövidebb távolságra FTP CAT.5 (optimális esetben CAT.6) minőségű kábel használatát javasoljuk. 50 méternél nagyobb távolság esetén kérje szakember segítségét.

Csatlakoztassa az egyedi kábeleket párosával az egyedileg számozott kimenetekre a videó telefonon és a kameraegységen. A kábelek árnyékolását mindkét oldalon az alábbi jelzésű kimenetre kell csatlakoztatni: 2 (GND).

A csatlakozókábelt nem szabad a 230/380 Volt AC elektromos vezetékek mentén végigvezetni.

Videó kaputelefon csatlakoztatás

Természetesen a videó kaputelefon megfelel a kor elvárásainak, így WiFi hálózaton keresztül, okos készülékekkel is vezérelhető. A vezérléshez a VDP nevű applikációt kell letölteni (iOS vagy Android). Az okos készülék és a videó kaputelefon párosítása könnyedén megoldható helyi hálózat segítségével: csatlakoztassa okos készülékét a helyi hálózatra, majd az applikációban válassza ki a vezérelni kívánt eszközt (monitor kameraegységgel), ezt követően gépelje be a hálózati hozzáféréshez szükséges adatokat. Az okos konfiguráció kiválasztását követően sikeres párosítást követően adjon meg felhasználónevet és jelszót.

Az applikáció adta lehetőségek:

  • Eszköz hozzáadása
  • Eszköz beállítása
  • Hívás lezárása
  • Ajtózárak kezelése
  • Mikrofon és hangszóró ki- és bekapcsolása
  • Videófelvétel indítása és leállítása
  • Állókép készítése
  • Belső beállítások kezelése: csengőhang beállítás, figyelmeztető hangjelzés kiválasztása, rezgés, "Ne zavarjanak" üzemmód

A videó kaputelefon további részletes használati utasítása elérhető letölthető formában weboldalunkon!

Szállítási díj1 390 Ft
Szín Fehér
Alapanyag Műanyag
Hosszúság215 mm
IP védelmi szint IP44
Szélesség20 mm
Magasság150 mm
GyártóEMOS (H2014)
ANRO azonosító24347
Garancia idő2 év
Súly1.25 kg
Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták meg

IP kamera, okos csengő értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 3
100.0% 3
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: EMOS H-Series videó kaputelefon szett, Wi-Fi és LAN vezérlés okos készülékkel
Kategória: IP kamera, okos csengő » Műanyag » IP44 » Fehér
Cikkszám: H2014
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 1250 gramm

Asztali nézet megjelenítése