Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!
58. / 260.

GARDINIA EASYFIX sávos roló, antracit-kárókockás, ablakra: 75x150 cm

Garancia: 2 év
Sávos roló
Antracit, kárókockás
GARDINIA EASYFIX sávos roló, antracit-kárókockás, ablakra: 75x150 cm
GARDINIA EASYFIX sávos roló, antracit-kárókockás, ablakra: 75x150 cm GARDINIA EASYFIX sávos roló, antracit-kárókockás, ablakra: 75x150 cm GARDINIA EASYFIX sávos roló, antracit-kárókockás, ablakra: 75x150 cm GARDINIA EASYFIX sávos roló, antracit-kárókockás, ablakra: 75x150 cm GARDINIA EASYFIX sávos roló, antracit-kárókockás, ablakra: 75x150 cm GARDINIA EASYFIX sávos roló, antracit-kárókockás, ablakra: 75x150 cm GARDINIA EASYFIX sávos roló, antracit-kárókockás, ablakra: 75x150 cm Lejátszás Lejátszás Lejátszás
Ár:
11 890 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
2 munkanap

ANRO azonosító (PID): 24120

A hagyományos vászonroló speciális kivitele a sávos roló. A sávos rolóval (doppelroló és zebraroló néven is ismert belső árnyékoló szerkezet) egyedülálló módon szabályozhatja a lakásba bejutó fény erejét, hiszen a sűrűn és ritkán szőtt szelvények váltakoztatják egymást, a mellékelt kezelővel könnyen beállítható, hogy teljes takaróként, vagy félig fényáteresztőként működjön a roló.

A vászonnál sokkal könnyebben tisztítható, UV álló poliészter alapanyag nem fakul, sokáig megőrzi szépségét. A praktikus gyöngyláncos kivitel nagyon egyszerűvé teszi a rolók kezelését - sőt, a kezelő oldala felszerelés közben határozható meg, nincs különbség a jobb és a bal oldali működtetés között.

A Gardinia EasyFix rendszerű zebra roló terméknél a megadott méret a teljes rolószerkezetre vonatkozik, a vászonanyag szélessége ettől ~5 cm-rel kisebb.

A nagy méretválaszték lehetővé teszi, hogy a legtöbb ablakra ajtóra felszerelhetőek legyenek rolóink. A méret kiválasztásánál arra kell ügyelni, hogy az ablakkilincset ne mérjük bele a fedett területbe, hogy a roló leengedésekor ne ütközzünk bele a nyílászárók zárószerkezetébe. Amennyiben mégsem talál megfelelő méretű rolót kínálatunkban, úgy válasszon egy mérettel nagyobbat és vágja kisebbre! A vászon hatású poliészter vágás után sem szálalódik, a roló rúdját pedig fémfűrésszel lehet könnyen méretre vágni.

A rolók beépítése, felszerelése

A termékhez csatolt videókban megtekintheti, hogy hogyan kell felszerelni a doppel rolókat. Néhány perc alatt elvégezhető feladat, szakértelmet nem kíván. Figyelem! A videóban található kezelőn lévő végsúly típusa eltér a forgalmazott típustól, de ez a felszerelés menetét semmiben nem érinti.

Szállítási díj1 390 Ft
Termékcsalád Gardinia Sávos roló
CsaládSávos roló
Szín Antracit, kárókockás
Alapanyag Poliészter
Szélesség750 mm
Magasság1500 mm
GyártóGARDINIA (33916)
ANRO azonosító24120
Garancia idő2 év
Videó
Kapcsolódó cikkek
Sávos roló: az ideális árnyékoló megoldás

Sávos roló: az ideális árnyékoló megoldás

Utoljára frissítve: 2015. február 13.

A napsütés kizárására több árnyékolástechnikai termék létezik, leggyakrabban a különböző függönykarnisokkal kombinált függönyöket használjuk erre a célra. Azonban nem vagyunk egyformák, van akit már a hideg ráz a különböző függöny rendszerektől, nekik pedig igazán megfelelő megoldások a különböző ki…

Vászon rolók értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: GARDINIA EASYFIX sávos roló, antracit-kárókockás, ablakra: 75x150 cm
Kategória: Vászon rolók » Poliészter » Sávos roló » Antracit, kárókockás » Gardinia Sávos roló
Cikkszám: 33916
Termékcsalád azonosító: easy-savos
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése