LED szalag vezérlő
50. / 64.

Nortene Műanyag növénykapocs, paradicsomcsipesz, TomatoClips (25 db) piros

Garancia: 1 év
Műanyag
Piros
620 mm
Nortene Műanyag növénykapocs, paradicsomcsipesz, TomatoClips (25 db) piros
Nortene Műanyag növénykapocs, paradicsomcsipesz, TomatoClips (25 db) piros Nortene Műanyag növénykapocs, paradicsomcsipesz, TomatoClips (25 db) piros Nortene Műanyag növénykapocs, paradicsomcsipesz, TomatoClips (25 db) piros Nortene Műanyag növénykapocs, paradicsomcsipesz, TomatoClips (25 db) piros Nortene Műanyag növénykapocs, paradicsomcsipesz, TomatoClips (25 db) piros Nortene Műanyag növénykapocs, paradicsomcsipesz, TomatoClips (25 db) piros Nortene Műanyag növénykapocs, paradicsomcsipesz, TomatoClips (25 db) piros Nortene Műanyag növénykapocs, paradicsomcsipesz, TomatoClips (25 db) piros
Ár:
500 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
14 csomag raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 23791

TomatoClips műanyag paradicsom klipsz

Speciális növénykapocs, amely nyolcas alakban kapcsolja össze a növény szárát a karóval. A klipszek közrefogják a paradicsomszárat, anélkül hogy összeszorítanák, ezáltal elegendő helyet is biztosítanak a további növekedéshez. Egy csomag 25 darab klipszet tartalmaz.

Növényrögzítő gyűrű, omega klipsz, omega kötöző, paradicsom szártartó, növénykapocs, növényrögzítő klipsz néven is ismert.

Évekig újrafelhasználható paradicsom kötöző

A polipropilénből készült műanyag növénykapocs nagyon ellenálló. Nagy előnye, hogy a TomatoClip akár több évig is felhasználható! Gyorsan és könnyen nyitható és zárható, nem károsítja a növényeket. UV kezeléssel ellátva.

Jól észrevehető, piros színű növényrögzítő

A TomatoClips piros színű, mely segíti az észlelést. Ily módon akkor is könnyen észrevehető, ha a paradicsom már lombos. Ez akkor fontos, ha a kapcsot a következő évben is szeretnénk a zöldségeskertben felhasználni és nem szeretnénk véletlenül kidobni.

A műanyag paradicsom klipsz használata

Ha azt szeretnénk, hogy a paradicsom magasra nőjön, akkor karózni kell. A karóhoz pedig valamivel hozzá kell fogatni a növényt, erre alkalmas a Tomato clip rögzítő. A csipeszekkel stabil és elszorításmentes rögzítés készíthető a paradicsompalánták számára. 

Nevéből adódóan elsősorban paradicsomhoz használják, de más lágyszárú növényekhez is alkalmas. Vásárlói visszajelzés alapján kábelek, vezetékek kötözéséhez és szőlőkötözéshez is alkalmazták már.

Termessze a legjobb paradicsomot!

A Nortene termékeivel egyszerűen és hatékonyan termeszthet paradicsomot az otthoni veteményeskertben is! Kínálatunkban kötözőt, hanem kertészeti fóliát és paradicsom támasztékot is rendelhet: Nortene Tomato termékek.

Szállítási díj1 390 Ft
Alapanyag Műanyag
Szín Piros
Átmérő620 mm
Kiszerelés 25 db/csomag
TípusRögzítő, kötegelő anyag
GyártóNortene (2017726)
ANRO azonosító23791
Garancia idő1 év
Súly32 g

Növénytámasz, karó értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 3
100.0% 3
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Nortene Műanyag növénykapocs, paradicsomcsipesz, TomatoClips (25 db) piros
Kategória: Növénytámasz, karó » Műanyag » 25 db/csomag » Piros » Rögzítő, kötegelő anyag
Cikkszám: 2017726
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 32 gramm
P: CS-A-01-03

Asztali nézet megjelenítése