Poliuretán dekorléc oldalfalra, sarokba
1. / 102.

Nortene Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) pipacs

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Árnyékoló háló, kerítéstakaró.
Garancia: 2 év
1 méter
3 méter
Poliészter
Mintás
Nortene Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) pipacs
Nortene Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) pipacs Nortene Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) pipacs
Eredeti ár: 13 380 Ft
Akciós ár:
6 690 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

ANRO azonosító (PID): 22710

Árnyékoló hálók és betekintésgátlók az ANRO-nál!
Az árnyékoló hálók a kültéri árnyékolástechnika és belátásgátlás legfontosabb eszközei. Függőleges felszereléskor gátat szabhatnak a kerítésen való betekintésnek, mely gyakran szokott probléma lenni például drótkerítés, kovácsoltvas kerítés, faléc kerítés és ponthegesztett kerítések esetében is.
A nyitottabb, átláthatóbb kerítéseknél gyakran zavaró, hogy az utca embere is beláthat a kertbe, ezért egyre népszerűbbek a mesterséges belátásgátlók, mint amilyeneket a nagy múltú Nortene is gyárt! Ezek a belátásgátlók a napsugarakat is felfoghatják, ezért nyáron árnyékolási céllal is használatba vehetjük őket.

Stylia modern árnyékoló háló nyomtatott mintával
A modern árnyékoló hálók már nemcsak különleges esőnek és napnak ellenálló anyagból készülnek, hanem divatos mintával is el vannak látva. A Stylia árnyékoló egyik oldalán festett növényminta látható, mely magas minőségű nyomtatás eredménye. Háromféle mintából válogathatunk, de mindhárom természetes hatású: zöld bambusz, pipacs és a vörös rózsabokor - ily módon a modernebb és a klasszikusabb, színes minták iránt vágyódók is megtalálhatják kedvencüket!

85% belátásgátlás
A poliészter-PVC anyag 460 g/m2-es sűrűsége 85%-os belátáskorlátozást biztosít, ezzel elősegítve kertünk nyugalmát. Az árnyékoló háló kerítésre szerelésével boldogan használható a kert, terasz! A levegőt átengedi, de a szelet felfogja, ezáltal szélvédett helyet alakíthatunk ki családi összejövetelekre is. Az anyag UV sugárzás ellen védett, bírni fogja tehát a tűző napot!

Fűzőlyukak által gyorsabb a felszerelés!
A Stylia árnyékoló hálók egyik nagy előnye, hogy fűzőszemekkel rendelkezik. A sárgaréz karikákon keresztül nagyon egyszerűen felszerelhetjük a kerítéstakarót, mert játszi könnyedséggel tudjuk átfűzni a szemen a rögzítőgumit vagy kötözőt! A ringliknek köszönhetően a leszerelés is gyorsabban végezhető el. A rögzítés során a Snuggers és a Bridfix kötözők is használhatóak.
Ollóval egyedi méretre vágható, nem foszlik. Ha nem szeretnénk egyedi méretűre szabni, az anyagot visszahajtva is rögzíthetjük a tartókon. Tisztítása egyszerű, mert semleges tisztítószerrel és szivaccsal lemoshatjuk a szennyeződéseket.

Szállítási díj1 590 Ft
TípusSzínezett vagy nyomtatott minta
Alapanyag Poliészter
Sűrűség460 g/m2
Belátáskorlátozás 85%-os takarás
Szín Mintás
Tekercs hosszúság (m)3 méter
Tekercs szélesség (m)1 méter
GyártóNortene (600101)
ANRO azonosító22710
Garancia idő2 év
Súly915 g

Árnyékoló háló, kerítéstakaró értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 3
100.0% 3
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Nortene Belátásgátló fűzőlyukkal 85%, nyomtatott minta STYLIA (1x3 méter) pipacs
Kategória: Árnyékoló háló, kerítéstakaró » Poliészter » 85%-os takarás » 460 g/m2 » Mintás » Színezett vagy nyomtatott minta
Cikkszám: 600101
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 915 gramm

Asztali nézet megjelenítése