LED tápegységek
39. / 109.

Maston Kőfelverődés elleni spray 500 ml (Rücsi) fekete

Garancia: 1 év
Maston Kőfelverődés elleni spray 500 ml (Rücsi) fekete
Maston Kőfelverődés elleni spray 500 ml (Rücsi) fekete Maston Kőfelverődés elleni spray 500 ml (Rücsi) fekete Maston Kőfelverődés elleni spray 500 ml (Rücsi) fekete
Ár:
2 590 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
2 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 21605

Maston - szakértők a festékek világában

A Maston kiemelkedő minőségű szórófestékek széles kínálatával várja az alkotni vágyókat!

A Maston spray festékek és lakkok egyaránt alkalmasak hétköznapi használatra, hobbi felhasználóknak, valamint komolyabb feladatokhoz, szakemberek számára is.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően szinte semmilyen felület nem állhat a kreatív, alkotó munka útjába. A festékek használhatók: fán, üvegen, kövön, betonon, agyagon, műanyagon vagy akár fémen is. Az egyenletes, csepegésmentes takarás, valamint a kiváló fedőképesség és a gyors száradás garantált!

A spray festékek nagyon könnyen kezelhetők, kiváló minőségűek, így segítségükkel pillanatok alatt alakíthat ki lenyűgöző felületeket.

Kőfelverődés elleni spray 500 ml (Rücsi) fekete

A Maston kőfelverődés elleni spray hatékony védelmet nyújt az autók alváza számára. Gumiszerű anyagának köszönhetően véd a rozsdásodás ellen és kiválóan ellenáll a karcolásoknak és a kőfelverődésnek. A Maston kőfelverődés elleni spray a legtöbb autó festékkel festhető.

A gyors száradás mellett (érintésszárazság már 20 perc alatt!) az akril festékspray tulajdonságai közül kiemelendő, hogy a Color Acryl család tagjai nem folynak, szép egységes felület készíthető a segítségükkel pár perc alatt.

Használat előtt fontos meggyőződni róla, hogy az általunk választott felület tiszta, száraz, szilikontól és zsírtól mentes, hiszen ezek ronthatják a felület tapadását. 

Használat előtt, valamint közben is rázzuk legalább 3 percig a megfelelő pigmenteloszlás érdekében. Az ajánlott szórási távolság 25 centiméter a felszíntől. Érdemes több rétegbe felvinni a festéket, azonban arra figyelni kell, hogy két réteg felvitele között legalább 5 percnek el kell telnie. Ezeket az utasításokat érdemes betartani annak érdekében, hogy a festés olyan végeredménnyel záruljon, amelyet elképzeltünk. A gyártó által feltüntetett adatok szerint a 500 ml-es spray elegendő 1.5-2 m2 lefedésére.

Szállítási díj1 390 Ft
Kiszerelés 500 ml
Szín Fekete
Felhasználás helyeKültérre is
GyártóMaston
ANRO azonosító21605
Garancia idő1 év
Súly460 g

Spray termékek értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Maston Kőfelverődés elleni spray 500 ml (Rücsi) fekete
Kategória: Spray termékek » Kültérre is » 500 ml » Fekete
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 460 gramm
P: AL-I-09-01

Asztali nézet megjelenítése