FlexWall: műanyag falpanelek, PVC falburkoló lapok új típusai!
29. / 109.

Maston Deco Neon szórófesték (400 ml) sárga

Garancia: 1 év
Maston Deco Neon szórófesték (400 ml) sárga
Maston Deco Neon szórófesték (400 ml) sárga Maston Deco Neon szórófesték (400 ml) sárga Maston Deco Neon szórófesték (400 ml) sárga
Ár:
2 760 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 21273

Maston - szakértők a festékek világában

A Maston kiemelkedő minőségű szórófestékek széles kínálatával várja az alkotni vágyókat!

A Maston spray festékek és lakkok egyaránt alkalmasak hétköznapi használatra, hobbi felhasználóknak, valamint komolyabb feladatokhoz, szakemberek számára is.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően szinte semmilyen felület nem állhat a kreatív, alkotó munka útjába. A festékek használhatók: fán, üvegen, kövön, betonon, agyagon, műanyagon vagy akár fémen is. Az egyenletes, csepegésmentes takarás, valamint a kiváló fedőképesség és a gyors száradás garantált!

A spray festékek nagyon könnyen kezelhetők, kiváló minőségűek, így segítségükkel pillanatok alatt alakíthat ki lenyűgöző felületeket.

Deco Neon szórófesték (400 ml) sárga

A Maston Deco Neon család biztosítja az egyedi, neonos megjelenést! A termékcsalád tagjai minden tulajdonsággal rendelkeznek, amelyekre egy minőségi munka elvégzéséhez szükség lehet.

Használat előtt fontos meggyőződni róla, hogy az általunk választott felület tiszta, száraz, szilikontól és zsírtól mentes, hiszen ezek ronthatják a felület tapadását. A Maston fehér színű alapozójával hozzájárulhatunk a neon festék által elért végeredményhez, hiszen a neon színek magukban nem fednek annyira jól.

Használat előtt, valamint közben is rázzuk legalább 3 percig a megfelelő pigmenteloszlás érdekében. Az ajánlott szórási távolság 25 centiméter a felszíntől. Érdemes több rétegbe felvinni a festéket, azonban arra figyelni kell, hogy két réteg felvitele között legalább 5 percnek el kell telnie. Ezeket az utasításokat érdemes betartani annak érdekében, hogy a festés olyan végeredménnyel záruljon, amelyet elképzeltünk. A gyártó által feltüntetett adatok szerint a 400 ml-es spray elegendő 1 m2 lefedésére. Elsősorban beltéri használatra ajánlott, mivel nem UV álló!

Szállítási díj1 390 Ft
Kiszerelés 400 ml
Szín Sárga
GyártóMaston
ANRO azonosító21273
Garancia idő1 év
Sávok, vonalak, csíkok

Sávok, vonalak, csíkok

Utoljára frissítve: 2020. május 11.

A szoba két gyerek részére lett kialakítva, csakúgy mint az ágy mögötti fal is, ahol sárga és fehér sávok váltogatják egymást. A fehér az egyszerűség jele, a sárga viszont a koncentrációt is segítheti, így hasznos lehet tanuláskor! A hálószobában felváltva láthatóak a keskeny fekete-fehér…

Spray termékek értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Maston Deco Neon szórófesték (400 ml) sárga
Kategória: Spray termékek » 400 ml » Sárga
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése