Gerenda hatású díszítőelemek és fa hatású deszka, léc burkolatok
23. / 109.

Maston Decoeffect szórófesték (400 ml) króm hatású

Garancia: 1 év
Maston Decoeffect szórófesték (400 ml) króm hatású
Maston Decoeffect szórófesték (400 ml) króm hatású Maston Decoeffect szórófesték (400 ml) króm hatású Maston Decoeffect szórófesték (400 ml) króm hatású Lejátszás
Ár:
4 190 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
2 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 21270

Maston - szakértők a festékek világában

A Maston kiemelkedő minőségű szórófestékek széles kínálatával várja az alkotni vágyókat!

A Maston spray festékek és lakkok egyaránt alkalmasak hétköznapi használatra, hobbi felhasználóknak, valamint komolyabb feladatokhoz, szakemberek számára is.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően szinte semmilyen felület nem állhat a kreatív, alkotó munka útjába. A festékek használhatók: fán, üvegen, kövön, betonon, agyagon, műanyagon vagy akár fémen is. Az egyenletes, csepegésmentes takarás, valamint a kiváló fedőképesség és a gyors száradás garantált!

A spray festékek nagyon könnyen kezelhetők, kiváló minőségűek, így segítségükkel pillanatok alatt alakíthat ki lenyűgöző felületeket.

Decoeffect szórófesték (400 ml) króm hatású

A Maston Decoeffect család igazán csillogóvá teszi az életét! A termékcsalád tagjai minden tulajdonsággal rendelkeznek, amelyekre egy minőségi munka elvégzéséhez szükség lehet.

Használat előtt fontos meggyőződni róla, hogy az általunk választott felület tiszta, száraz, szilikontól és zsírtól mentes, hiszen ezek ronthatják a felület tapadását. Elsősorban beltéri használatra tervezték, azonban a Deco Színtelen Acryl Lakk használata mellett kültéren is használható. Fontos figyelembe venni azonban, hogy nem túlzottan bírja a magas hőt, valamint a felületét érő hatásokat (pl. ütődés, karcolás, kaparás).

Használat előtt, valamint közben is rázzuk legalább 3 percig a megfelelő pigmenteloszlás érdekében. Az ajánlott szórási távolság 15 centiméter a felszíntől. Érdemes több rétegbe felvinni a festéket, azonban arra figyelni kell, hogy két réteg felvitele között legalább 5 percnek el kell telnie. Ezeket az utasításokat érdemes betartani annak érdekében, hogy a festés olyan végeredménnyel záruljon, amelyet elképzeltünk. A gyártó által feltüntetett adatok szerint a 400 ml-es spray elegendő 1 m2 lefedésére.

Szállítási díj1 390 Ft
Kiszerelés 400 ml
Szín Króm
GyártóMaston
ANRO azonosító21270
Garancia idő1 év
Súly353 g
Videó
Sávok, vonalak, csíkok

Sávok, vonalak, csíkok

Utoljára frissítve: 2020. május 11.

A szoba két gyerek részére lett kialakítva, csakúgy mint az ágy mögötti fal is, ahol sárga és fehér sávok váltogatják egymást. A fehér az egyszerűség jele, a sárga viszont a koncentrációt is segítheti, így hasznos lehet tanuláskor! A hálószobában felváltva láthatóak a keskeny fekete-fehér…

Spray termékek értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Maston Decoeffect szórófesték (400 ml) króm hatású
Kategória: Spray termékek » 400 ml » Króm
Termékcsalád azonosító: maston-deco
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 353 gramm
P: AL-I-09-04

Asztali nézet megjelenítése