Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm Pro, 70 mikron (2x5 méter)

44. / 136.
Garancia: 1 év
200 cm
500 cm
Polietilén
Sárga
Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm Pro, 70 mikron (2x5 méter)
Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm Pro, 70 mikron (2x5 méter) Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm Pro, 70 mikron (2x5 méter) Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm Pro, 70 mikron (2x5 méter) Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm Pro, 70 mikron (2x5 méter) Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm Pro, 70 mikron (2x5 méter) Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm Pro, 70 mikron (2x5 méter) Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm Pro, 70 mikron (2x5 méter)
Ár:
1 705 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
2 csomag raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

ANRO azonosító (PID): 21180

Részletes leírás

Climafilm Pro 70 mikron vastagságú PE fólia
A Nortene speciális kertészeti fóliája kis sűrűségű polietilénből készült, sárga színben. Filmvastagság: 70 μ, mely UV-stabilizálással van ellátva, hogy nagyon ellenálló legyen és akár több éven keresztül használni lehessen.
A csomag csak a fóliát tartalmazza, a sátorrudakat is tartalmazó kép illusztráció! A megadott 2x5 méternyi fóliát tartalmazó csomag segítségével körülbelül 120 cm széles és 350 cm hosszú fóliasátor kialakítására nyílik mód.
 

Climafilm Pro fólia használata
A könnyű súlyú fólia könnyedén elhelyezhető. Alkalmazhatjuk ívelt rudakkal kialakított alagútban, vázrendszeren, fóliasátorrudakon (nem tartozék!). A polietilén Climafilm fóliát szinte egész évben fel lehet használni, elsősorban január, február, március, április, május és szeptember, október, november, december hónapokban.
 

Climafilm Pro kertészeti fólia termesztéshez, előneveléshez
A Climafilm fólia kiváló segítőtárs lehet a korai gyümölcs- és zöldségtermesztés folyamatában. Használhatjuk konyhakerti növények előneveléséhez, például saláta, zöldhagyma, póréhagyma, retek termesztéséhez. A sárga színű fólia előnyösebb a növények fejlődését tekintve, összehasonlítva az átlátszó színűvel.

A fóliatakarással megváltoztathatjuk a termesztő környezetet, ezáltal kedvezőbb feltételeket biztosíthatunk a növények fejlődéséhez, akár hideg időben is megfelelő hőmérsékletet biztosíthatunk. A szeszélyes tavaszi időszakban is praktikusan használható a túlzott meleg és hideg szabályozására.
 

Kertészeti fóliák alkalmazása
A szabadföldi növénytermesztés során az otthoni veteményeskertben is alkalmazhatunk különböző kertészeti fóliákat, melyekkel megváltoztathatjuk a környezet jellemzőit. A polietilén fóliák átengedik a fénysugarakat és hősugarakat, de a nedvességet nem. A talajtakaráshoz felhasznált fólia által csökkenthetjük a gyomosodást, illetve befolyásolhatjuk a talaj vízháztartását is.
De közvetlenül a növények takarásához is felhasználhatóak a fólia, ezáltal hideg időben is melegebb klímát biztosíthatunk a zöldségeknek, konyhakerti növényeknek.

Specifikációk

Szállítási díj990 Ft (15 000 Ft fölött ingyenes!)
Szélesség (cm)200 cm
Hosszúság (cm)500 cm
Termékcsalád Kertészeti fólia
Alapanyag Polietilén
Szín Sárga
GyártóNortene
ANRO azonosító21180
Garancia idő1 év
Súly730 g

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: Nortene Kerti fólia növények termesztéséhez, Climafilm Pro, 70 mikron (2x5 méter)
Kategória: Kerti rácsok, védőhálók » Polietilén » Sárga » Kertészeti fólia
Cikkszám: 110052
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 730 gramm
P: D-05-06

Asztali nézet megjelenítése